Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Hancock Malce drugačen pristop k superjunaški akcijski komediji s priljubljenim Willom Smithom v naslovni vlogi.
Hannibal: Rojstvo zla Le zakaj? To je edini komentar, ki ga imam po ogledu zadnjega Hannibala, ki razkrije razlog za "rojstvo" slavnega serijskega morilca.
Harry Potter in Feniksov red Peti film in peta knjižna priredba Potterjeve filmske privržence nedvomno zadovolji, medtem ko moramo bralci večkrat zamižati na eno oko.
HARRY POTTER IN JETNIK IZ AZKABANA V tretjem filmu se mladi čarovnik Harry, ki ga menda išče pobegli nori zapornik, s svojima prijateljema znajde v precej bolj mračnem filmu.
Harry Potter in Ognjeni kelih Četrta pustolovščina Harryja Potterja in njegovih sošolcev na čarovniški Bradavičarki, kjer letos gostijo prestižni in drzni medšolski boj.
Harry Potter in Princ mešane krvi Šesta priredba nič več rosno mladega in nedolžnega čarovnika deluje predvsem kot zatišje pred nevihto, ki se nam obeta v naslednjih dveh letih.
Harry Potter in Svetinje smrti 2 "Konec poti," nas obveščajo plakati in napovedniki. In res: po desetih letih, sedmih filmih in celi plejadi profesorjev, za katere bi človek posumil, da so ušli z zaprtega oddelka norišnice, je čas ...
HELENCA NA PREVZGOJI Uspešni in samski poslovni ženski se življenje postavi na glavo, ko družino njene sestre doleti tragedija, ki najbolj vpliva na njene tri nečake.
HELLBOY Dinamična, barvita in zabavna priredba istoimenskega stripa, v katerem je naslovni junak peklenšček, ki se ob rojstvu znajde na strani dobrih.
Hellboy II: Zlata armada Barvita vrnitev rdečega hrusta v precej bolj ambicioznem in vizualno bogatem pravljično stripovskem filmu.
Herbie: S polnim gasom Legendarni beli hrošč z rdečimi programi se vrača na velika platna v vsem svojem retro avtomobilskem sijaju s prikupno Lindsay Logan za volanom.
Hibrid Kaj nastane, ko filmski ustvarjalci "čez rob" potisnejo tako farmacijo kot psihologijo in ju zmešajo v isti koktejl? Znanstvenofantastični in več kot dober film Hibrid.
HIDALGO Razburljiva pripoved o tem, kako sta mustang Hidalgo in kavboj Frank T. Hopkins zastopala raso divjih konj ameriške prerije na saharski tekmi.
Histerija Histerija. Po naslovu bi lahko sklepali, da je slasher, po krinolinah, da je ekranizacija še kakšnega izmed romanov sester Brontë, po sinopsisu ("zgodba o izumu vibratorja"), da je zanimiva. V ...
Hitra zebra Simpatičen film o zebri, ki misli, da je dirkalni konj, v duhu uspešnice Pujsek Babe (1995), ki pa je namenjen predvsem osnovnošolkam.
Hitri in drzni 4 Avtomobilska franšiza Hitri in drzni se v svojem četrtem delu vrača na sam začetek in združi junaka izhodiščne zgodbe Vina Diesla in Paula Walkerja.
Hitri in drzni: Tokio Drift Tretji del avtomobilske serije Hitri in drzni je le še bleda senca svojega izvirnika. Ne pomaga mu niti selitev na Japonsko.
Hiša letečih bodal V 9. stoletju Kitajsko pestijo nemiri, ki jih vladajoči dinastiji povzročajo uporniki, med katerimi je najbolj zloglasna hiša letečih bodal.
Hiša peska in megle Da lahko lastništvo nad lepo priobalno hišo postane vzrok za pravo malo vojno, dokazuje odlična psihološka drama Hiša peska in megle.
Hiša pošast Verjetno edina mainstream grozljivka za otroke, ki je na trenutke dovolj intenzivna, da bi jo odsvetoval predšolski mladini.
Gledamo
link
Filmska recenzija: Kursk, prekletstvo globine
4
9. december 2018 ob 17:50 Ko je konec osemdesetih let prejšnjega stoletja padel berlinski zid, tista stvarna manifestacija geopolitičnega koncepta železne zavese, v kateri se je udejanjala vsa brutalnost in absurdnost ...
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo