Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Jagenjčki in levi Vojni film o aktualnem dogajanju v Iraku z več kot iminentno igralsko zasedbo temelji večinoma na retoriki. Dolgočasno.
Jamski stvor Skupina ameriških jamskih potapljačev se odpravi raziskovat novo odkrito jamo pod Karpati, kjer je v sedemdesetih izginila prva odprava.
Jaz sem četrti Je to znanstvenofantastični film? Je to akcijski film? Je to triler? Je to mladinski film? Jaz sem četrti skuša zajeti odlike vseh žanrov, v resnici pa ima potencial za povsem nekaj drugega.
Jaz, baraba Filmski ustvarjalci radi koketirajo z zlom in ga zavijajo v celofan simpatičnosti. Jaz, baraba gre še korak dlje, saj mu to vsebino uspe prenesti tudi najmlajši publiki.
Jaz, legenda Film Jaz, legenda režiserja Francisa Lawrenca je znanstvenofantastična apokaliptična srhljivka z žanrskim favoritom Willom Smithom.
JAZ, ROBOT Priredba osrednje ideje ZF-romanov Isaaca Asimova o robotih, ki vsakič prekršijo tri zakone robotike, po katerih ne morejo škodovati ljudem.
Jaz, ti in nadloga Dupree Predstavljajte si, da se po vrnitvi z medenega tedna v hišo vseli vaš najboljši prijatelj, ki mu beseda zasebnost ne pomeni kaj dosti.
JCVD Skrbno premišljena in presenetljivo iskrena vrnitev nekdanjega junaka pretepaških filmov, s katero je svoji igralski karieri postavil nove temelje.
Jej, moli, ljubi "Vse, po kar pridete Američanke v Italijo, so testenine in klobasa," razborita Italijanka okara Julio Roberts, ki v filmu Jej, moli, ljubi išče samo sebe. Zakaj se torej zdi, da ves čas išče tisto "kl ...
Jelenček Niko "Smo jeleni, ne kobile, Božičkove leteče sile, ho!" je refren povsem solidnega evropskega animiranega filma, ki neumorno odmeva še nekaj časa po ogledu.
Jesen prihaja, Dunja moja Četrta celovečerna režija igralske legende Ljubiše Samardžića ne sledi smernicam sodobne avtorske kinematografije.
Jezne in zaljubljene Nekdanji baseballski zvezdnik (Kevin Costner) se zaplete v romanco z materjo štirih hčerk (Joan Allen).
John Rambo Neuničljivi Sylvester Stallone je po lanski oživitvi Rockyja zdaj k življenju po 20-ih letih (dokaj uspešno) spravil še Johna Ramba.
Juno 19-letna Kanadčanka Ellen Page (Prepovedan sadež, Možje X 3) je ena tistih igralk, ki že v rosnih letih kaže veliko nadarjenost in sposobnosti.
Jurski svet Zakaj samo Jurski park, če lahko dobiš kar cel Jurski svet?
Gledamo
link
Filmska recenzija: Nuna
8
20. september 2018 ob 18:32 Nuna je grozljivka iz žanra, ki se opira na bogato razvejano, dolgoletno tradicijo, od B-filmov do resnih spopadov na presečišču verovanja in nadnaravnega.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo