Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Madagaskar 2 Nadaljevanje animirane uspešnice iz leta 2005 o štirih živalskih prijateljih, ki so odrasli v živalskem vrtu in se zato v divjini ne znajdejo.
Mafijske noči Mafijske noči je povprečen triler, ki v svoje ospredje položi brata, ki se znajdeta na različnih straneh zakona.
Mali otroci Eksistencialna drama, postavljena v ameriško predmestje in med ljudi, ki na videz živijo srečno družinsko življenje.
Mali pišček Prva Disneyjeva računalniška risanka o piščančku, ki mu nihče ne verjame po incidentu vsesplošne panike, ko je razglasil, da nebo pada na glavo.
MANDŽURSKI KANDIDAT Politični triler o veteranu zalivske vojne (Denzel Washington), ki ga po povratku s fronte preganjajo nočne more.
Marija milosti polna Kolumbijska najstnica se pusti prepričati, da je edini izhod iz socialne bede v tihotapljenju heroina v lastnem želodcu.
Marinec Režiser Sam Mendes v Marincu pokaže, da vojna zaznamuje vojaka za celo življenje, četudi v odpravi ne izstreli niti enega naboja.
Marley in jaz Komična drama, ki kljub pasjemu osrednjemu liku ni tipičen hollywoodski pasji film.
Masaji Francoski scenarist Olivier Dazat nadaljuje niz igrano-dokumentarnih razglednic iz krajev, kjer se je čas ustavil: po Himalaji so prišli na vrsto Masaji.
Matador Bizarno-simpatična dramedija, v kateri Pierce Brosnan pokaže, kaj bi se zgodilo s profesionalcem tipa James Bond, če bi mu popustili živci.
Mačeta Provokativen, absurden, vulgaren, politično angažiran in nekorekten hkrati, predvsem pa zelo zelo krvav: Mačeta. Verjetno edini film, v katerem boste kdaj skupaj videli Roberta De Nira in Stevena Seag ...
Maščevalci Eden najbolj pričakovanih filmov tega leta ne razočara. Maščevalci so navdušili vsaj številne spremljevalce Marvelovega vesolja.
Medvedek Pu in Slovon Prikupna in poučna izvirna Disneyjeva risanka o prigodah Medvedka Puja in njegovih prijateljih je namenjena predšolski mladini.
Megla Zanimiva, primerno posodobljena, vendar pomanjkljiva predelava kultne istoimenske grozljivke iz 80. let.
Melinda in Melinda Dva filma v enem: veseloigra in žaloigra o moderni urbani Američanki Melindi (Radha Mitchell).
Melissa P. Ekranizacija romana Melisse Panarello Pred spanjem si stokrat skrtačim lase prinaša izpoved 15-letnice o prvih korakih v svet spolnosti.
Mesto greha Prva filmska priredba istoimenskega stripa kultnega Franka Millerja, ki ne bi mogla biti vizualno bolj dobesedna in neposredna.
Mi še vedno nismo angeli Banalna komedija o ljubosumnem očetu (Nikola Kojo), ki poskuša svojo najstniško hčer zaščititi pred neplemenitimi nameni moških.
Miami Vice Nadpovprečna kriminalna drama izpod režiserske in scenaristične taktirke žanrskega veterana Michaela Manna.
Michael Clayton Zelo inteligenten triler, ki temelji na odlični igralski zasedbi na čelu z Georgeom Clooneyjem, ki upodobi naslovnega junaka.
Gledamo
link
Liffe: Marguerite Duras: Spomini na vojno
2
18. november 2018 ob 08:41 Veliko je kandidatov za prvi film, ki je bil kdaj posnet. Prav tako je veliko kandidatov za prvi film, ki je bil posnet po literarni predlogi.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo