Kultura - Zgodbe
Filmski citat: Pasje popoldne Attica! Attica! Originalni citat: Attica! Attica! Slovo filmske legende V soboto je umrl eden najboljših filmskih režiserjev vseh časov Sidney Lumet
3
Filmski citat: Čarovnik iz Oza Toto, imam občutek, da nisva več v Kansasu. Originalni citat: Toto, I've got a feeling we're not in Kansas anymore.
3
Filmski citat: Detour Da. Usoda ali kakšna druga skrivnostna sila lahko brez vsakega pravega razloga s prstom pokaže na vas ali name. Originalni citat:
1
Filmski citat: Diplomiranec Gospa Robinson, skušate me zapeljati ... Kajne? Originalni citat: Mrs. Robinson, you're trying to seduce me ... Aren't you?
4
Filmski citat: Dr. Strangelove Gospodje, tu se ne smete pretepati! To je vojna soba! Izvirni citat: Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room! Vabljeni k branju: - Preostali filmski citati
3
Filmski citati: Boter Dal mu bom tako ponudbo, ki je ne bo mogel zavrniti. Originalni citat I'll make him an offer he can't refuse.
8
Filmski citat: Jerry Maguire Pokaži mi denar! Originalni citat: "Show me the money!"
2
Filmski citati: Polje sanj Če ga boš zgradil, bo prišel. Originalni citat: If you build it, he will come.
Filmski citat: Hladnokrvni Luke (Tukaj) imamo težave s komunikacijo. Nekaterim se pač ne da nič dopovedati. Potem se pa zgodi to, kar se je zgodilo prejšnji teden, ker on pač tako hoče ... in to je tudi dobil. To mi ni nič ...
5
Filmski citat: Vojna zvezd - Imperij vrača udarec Če bi le vedel, kakšno moč ima Temna stran. Obi Wan ti nikoli ni povedal, kaj se je zgodilo s tvojim očetom ... Ne, jaz sem tvoj oče.
5
Filmski citat: Kaznilnica odrešitve Izbira je preprosta. Živi na polno ali pa umiraj po koščkih. Izvirni citat I guess it comes down to a simple choice really. Get busy livin', or get busy dyin'.
10
Filmski citat: Top Gun Čutim potrebo ... potrebo po hitrosti. Originalni citat I feel the need ... the need for speed.
6
Filmski citat: Matrica To je tvoja zadnja priložnost. Potem se ne moreš več vrniti. Če boš vzel modro tableto, se bo zgodba končala, zbudil se boš v svoji postelji in verjel boš, kar koli boš hotel verjeti. Če ...
6
Filmski citat: Šund Obstaja odlomek, ki sem se ga naučil na pamet. Ezekiel 25:17.
10
Filmski citat: Lepota po ameriško Včasih je na svetu toliko lepote, da se mi zdi, da tega ne bom prenesel, da se mi bo srce kar sesedlo.
5
Filmski citat: Zadnji dobri možje Ne morete prenesti resnice! Originalni citat: "You can't handle the truth !"
3
Filmski citat: Nekateri so za vroče Torej, nihče ni popoln. Izvirni citat: Well, nobody's perfect.
2
Filmski citat: Izžarevanje "Tukaaaaaaj je Johnny!" Originalni citat: "Heeeere's Johnny!"
2
Filmski citat: Terminator Vrnil se bom. Originalni citat: I'll be back.
3
Filmski citati: Taksist Ali govoriš meni? Originalni citat: You talkin' to me?
2
Gledamo
link
Filmska recenzija: Solo – zgodba Vojne zvezd
37
22. maj 2018 ob 18:31 Najbrž je bilo predobro, da bi trajalo v nedogled: Solo je prvi film po Disneyjevem prevzemu franšize Vojna zvezd, ki pusti grenak priokus v ustih.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo