Lokalne novice
slice
Obvoznico je gospodarneje zgraditi po južni strani Ptuja
Ekonomska študija, 25. september 2018 ob 20:42 Ptujčani so izvedeli, kje bo predvidoma potekala ptujska obvoznica.
7
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Reorganizacija centrov Severni Primorski prinaša le en center za socialno delo
5
25. september 2018 ob 20:12 Reorganizacija centrov za socialno delo, ki bo v praksi zaživela oktobra, prinaša nekaj organizacijskih sprememb, tako bo na območju severnoprimorske regije namesto dozdajšnjih štirih zaživel en ...
Tekmovanje reševalcev: najboljši tokrat iz Celja
2
25. september 2018 ob 21:47 Da so reševalne ekipe iz različnih reševalnih centrov čim bolje pripravljene na delo v stresnih vsakodnevnih situacijah, se redno udeležujejo izobraževalno-tekmovalnih dogodkov.
Kandidat Dobre države za ljubljanskega župana bo Smiljan Mekicar
17
25. september 2018 ob 17:16 Predsednik sveta četrtne skupnosti Črnuče Smiljan Mekicar se bo na prihajajočih lokalnih volitvah kot kandidat Dobre države potegoval za mesto ljubljanskega župana.
Vrhniška občina se bo pritožila, saj želi sodelovati v postopku zoper Kemis
4
25. september 2018 ob 10:46 Občina Vrhnika se bo pritožila na upravno sodišče, potem ko je gradbeni inšpektorat ponovno zavrnil njeno zahtevo, da bi bila stranka v postopku zoper Kemis.
Ob prenovi Aljaževega stolpa odkrili "košček zgodovine" – odtis prvotnega napisa Končuje se prenova Aljaževega stolpa, ki se bo na vrh Triglava, kjer je neprekinjeno stal 123 let, vrnil prihodnji teden s helikopterjem.
41
Kdo bo kupil nepremičnine in znamko Mali princ družbe Iles v stečaju? V začetku januarja so pod vodstvom stečajnega upravitelja Ilesa Janeza Goloba stekle dejavnosti za prodajo nepremičnin te spodnjeidrijske družbe.
8
Na Koroškem primanjkuje delovne sile, podjetja iščejo v tujini Več koroških podjetij se že nekaj časa spoprijema s pomanjkanjem delavcev, zato jih v zadnjem obdobju iščejo tudi v tujini.
147
Dan brez avtomobila v prestolnici Mesta po Sloveniji bodo evropski teden mobilnosti končala z dnevom brez avtomobila, ki predstavlja vrhunec prizadevanj za do človeka in okolja prijaznejše načine mobilnosti.
21
Protesti zaradi neznosnega prometa na cestah proti Reki se nadaljujejo Prebivalcem vasi ob državnih cestah Starod-Kozina in Jelšane-Postojna je prekipelo. Promet težkih tovornjakov iz leta v leto narašča.
32
Pozvek: Domoljubje je pozitivno čustvo, ki ga je zlorabila politika "Domoljubja si ne more nihče prisvajati, to je notranji občutek slehernika, prav tako ga ne moreš zapovedati nikomur," je ob Svetovnem dnevu miru dejal veteran vojne za Slovenijo Anton Pozvek.
138
Foto: Tobogani, drevesa, splav? Kaj postaviti ob nekdanjo obalno cesto? Dobra dva kilometra dolga papirnata preproga, flomastri, barvice, dobra volja in domišljija: to so bistvene značilnosti projekta Narišimo obalo, ki danes poteka na nekdanji obalni cesti med Koprom ...
23
Kranj prvikrat v znamenju Pianopolisa, festivala za mesto in klavir Trije večeri prvega festivala za mesto in klavir Pianopolis bodo v kranjskem stolpu Škrlovec povezali sodobne, klasične, džezovske, elektronske in avtorske zvoke klavirja z nastopi domačih in ...
1
S Somrakom bogov apokaliptična preteklost in skrb vzbujajoča prihodnost na mariborskem odru O tematiki predstave Somrak bogov njen režiser Dalibor Matanić pravi, da se je v času, ko nacisti postajajo hipsterji, dovolj dobro zavedajo v Mariboru, Zagrebu, Berlinu in še marsikje, zato je ...
2
Uroš Prikl: Mariboru želim povrniti nekdanjo slavo Kandidat DeSUS-a za župana Mestne občine Maribor Uroš Prikl je dejal, da se bo delovnemu mestu državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade, ki ga trenutno zaseda, "zlahka odrekel", če bo dobil ...
20

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

15:25 Petrarca, ponovitev
16:00 La nostra storia - 45 anni di Tv Capodistria

TV Maribor

15:15 Dober večer: dr. Karmen Teržan Kopecky, pogovorna oddaja TV Maribor, ponovitev
16:05 Po Evropi, koprodukcijska magazinska oddaja, ponovitev

Radio Koper

15:30 Dogodki in odmevi
16:15 Prireditve danes

Radio Maribor

14:30 Do popoldneva, obvestila
17:00 Aktualno regionalno
Kazalo