Lokalne novice
slice
Realisti: "Svet je šel po gobe, mi pa v najbližji nakupovalni center"
Kabaret po besedilu Jureta Karasa v SNG-ju Nova Gorica, 23. februar 2018 ob 10:03 Pred Realisti , predstavo oziroma kabaretom za pet igralcev, pijanca in občinstvo v času, ko so resničnostni šovi resničnejši od novic, je krstna uprizoritev.
8
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Hostel Celica: Janković ne bo sklical izredne seje mestnega sveta
7
23. februar 2018 ob 15:03 Po besedah ljubljanskega župana Zorana Jankovića imajo simboli prestolnice "prioriteto tako pred nabiranjem predvolilnih točk kot tudi pred praznim politikantstvom".
Znova podaljšali rok za prijavo na razpis za obnovo Cukrarne
35
22. februar 2018 ob 21:37 MOL je znova podaljšal rok za prijavo na razpis, s katerim išče izvajalca prenove nekdanje tovarne sladkorja Cukrarne. Najugodnejšega gradbinca na ljubljanski občini zdaj iščejo do 14. marca.
Na črnomaljski praznik odprli prenovljeno ulico
4
22. februar 2018 ob 21:21 V Črnomlju so prenovili Kidričevo ulico, ki je ena najprometnejših , za njeno obnovo so na občini porabili 700.000 evrov.
Policija ujela roparja hranilnice v Postojni
23
22. februar 2018 ob 17:56 Policisti so osumljencu že dan po ropu Hranilnice Vipava v Postojni odvzeli prostost, saj so pri njem našli večino ukradenega denarja.
Kdo naj vodi Pomurske lekarne? Spor med občino in svetom lekarn Potem ko je višje sodišča v Mariboru zavrnilo vpis vršilca dolžnosti direktorja javnega zavoda Pomurske Lekarne v sodni register, ker ni imel soglasja ustanovitelja, se nesoglasja med Mestno občino ...
9
Še peta dražba Vinaga padla v vodo; najverjetneje sledi delitev na dva dela Dražba za Vinagov kompleks je bila tudi tokrat neuspešna, saj varščine ni vplačal nihče.
3
UKC Maribor: Svetniki nezadovoljni s predlogom strateškega načrta za razvoj Predlog strateškega načrta za nadaljnji razvoj mariborskega Univerzitetnega kliničnega centra, ki ga je predstavil direktor Vojko Flis, je po mnenju članov sveta presplošen, zato so zahtevali ...
1
Postojnski župan bo zaprosil za odložitev odvzema vozniškega dovoljenja Potem ko je župan Postojne Igor Marentič v petek prejel sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, bo zdaj zaprosil za odložitev njegovega odvzema.
65
Po 65 letih slovo ikonične Kraševe prodajalne na Čopovi Polnih 65 let je prostore Čopove ulice 3 zasedala Kraševa prodajalna. S koncem meseca bo te zgodbe konec, Kraš se namreč seli na Slovensko, mnogi pa so razočarani nad izgubo ikonične prodajalnice.
66
Peta dražba le uspela: blagovna znamka Peko v rokah Alpine Novi lastnik blagovne znamke Peko je družba Alpina. Žirovsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športne obutve, je blagovno znamko kupilo na dražbi v Celju.
17
Občina Kranjska Gora želi urediti promet v Vratih, morda tudi z elektromagnetno železnico Dolina Vrata je v zadnjih letih vse bolj obiskana in zato prometno obremenjena, zato si v Kranjski Gori prizadevajo, da bi v Vratih trajnostno uredili promet in zmanjšali negativne učinke povečanega ...
43
"Nihče nam ni povedal, da je naša krajevna skupnost po arbitraži dobila nove meje." V zaledju koprske občine so krajani izvedeli, da se spreminjajo meje krajevne skupnosti Brezovica pri Gradinu. Krajanov ne občina ne država nista obvestili o tem, kaj to pomeni v praksi.
12
Ali bo na Rakovi Jelši zaživela prva stanovanjska zadruga? Pilotni projekt stanovanjske zadruge, ki bi omogočila cenejšo rešitev stanovanjskega vprašanja, bi lahko zaživel leta 2020 na Rakovi Jelši v Ljubljani.
22
Krvavec z legendama Koširjem in Križajem proslavil 60 let Smučarsko središče Krvavec, ki je lani prejelo nagrado za najboljše slovensko smučišče, praznuje svojo 60-letnico, ob praznovanju pa so pripravili tudi posebno tekmo legend in glasbeno zabavo.
11

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Joga za starejše v Lj. (Zalog)
V Dnevni center aktivnosti za starejše Zalog vabimo prostovolj-ca/-ko za vodenje joge v skupini aktivnih starejših. Joga bo potekala 1-krat ali 2-krat tedensko 60 minut ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

20:30 Pyeongchang 2018 - Hockey su ghiaccio: Finale per il III posto - (M)
22:20 Tuttoggi II

TV Maribor

21:15 Dober večer: Saša Županek, pogovorna oddaja TV Maribor, ponovitev
22:05 Sledi: Kuhinja – srce dóma, dokumentarna oddaja TV Maribor, ponovitev

Radio Koper

20:00 E M A
22:00 Zrcalo dneva

Radio Maribor

20:00 EMA 2018 - finale
22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
Kazalo