Lokalne novice
slice
Postojnski bolnišnici niso blokirali računov, so ji pa rubili denar
Denar bo družina porabila za zdravje otroka, 29. maj 2017 ob 15:48 Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna nima blokiranega transakcijskega računa, kot so zmotno poročali nekateri mediji.
24
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Dolenjski knjižni sejem: besede in knjige, znanje in razvoj
29. maj 2017 ob 13:35 Na 40. dolenjskem knjižnem sejmu bodo predstavili slovensko letno knjižno bero, priredili več pogovorov in srečanje najmlajših literatov.
Študentje arhitekture predstavili nove zamisli za tolminske terme
13
29. maj 2017 ob 11:43 Trideset študentov arhitekture je pripravilo tri idejne zasnove, kako bi lahko na območju nekdanjega strelišča nad Žabčami pri Tolminu uredili termalni kompleks.
Kdo bo ukrepal ob netransparentnem poslovanju pri pristaniških storitvah v Luki Koper?
54
29. maj 2017 ob 06:45 Kako se organi pregona odzivajo na ugotovitve finančne uprave, da za izvajalci pristaniških storitev stojijo verige podjetij, kjer zadnji v verigi dviguje nedokumentirano gotovino, namenjeno plačilu ...
Đanino Kutnjak: "Vključujemo se v lokalne skupnosti, ampak kot Hrvati"
7
29. maj 2017 ob 06:20 Po Lendavi, Mariboru, Ljubljani, Škofji Loki in Kopru so šesti Sabor hrvaške kulture letos pripravili v Velenju. Gostilo ga je tamkajšnje KD Međimurje, nastopilo je 200 članov iz osmih društev.
V pristanišču bo kakovost sadja in zelenjave preverjalo več inšpektorjev Enota fitosanitarne inšpekcije se zaradi zakonskih novosti in povečanega pretovora na področju sadja in zelenjave utaplja v delu. Vlada je končno odobrila dodatne zaposlitve.
13
Po kakšni cesti se bodo Ormožani nazadnje vozili do Ptuja? Na ormoškem območju že leta čakajo na boljšo cestno povezavo s Ptujem in preostankom Slovenije, zdaj pa se sprašujejo, kakšna pravzaprav sploh bo ta cesta, ki naj bi jo začeli graditi prihodnje leto.
20
Prihajajoča sezona v SNG-ju Maribor: preizpraševanje biti in porajanja ljubezni Slovensko narodno gledališče Maribor, ki " je s svojo izvirno gledališko produkcijo nenehno plemenitilo slovenski kulturni prostor in premikalo meje mogočega – ne samo v uprizoritveni umetnosti, ...
1
Inšpektorji prepovedali pašo okoli Kemisa, krajani hočejo analizo iz tujine Analiza vzorcev krme in solate po požaru v vrhniškem Kemisu je pokazala, da so vsi vzorci solate ustrezni, le en vzorec krme neposredno ob Kemisu ni.
71
Video: Pipistrel se po petih letih vendarle širi v Italijo Pipistrel se širi tudi v Italijo - s 1. junijem bodo v Gorici začeli izdelovati letala za ZDA, saj izvoz letal iz Slovenije na ameriški trg ni mogoč.
40
Opera pod zvezdami: arije se bodo razlegale čez mariborski Mestni park Promenada Mestnega parka v Mariboru je ponovno prizorišče Operne noči s koncertom najlepših opernih arij v izvedbi Simfoničnega orkestra SNG Maribor in solistov mariborske Opere.
4
Nov zaplet glede bežigrajskega stadiona: več pritožb na soglasje Arsa Na okoljevarstveno soglasje za projekt Bežigrajski športni park je bilo vloženih več pritožb, med drugim tudi z državnega pravobranilstva, kjer so pritožbo vložili v "javnem interesu".
62
V Kemisu na stotine ton nevarnih snovi, koliko jih je zgorelo, ni znano Kemis je na svoji spletni strani objavil podrobno tabelo, v kateri je nanizal snovi, ki so jih skladiščili v času požara.
50
Prepoved Thompsonovega koncerta potrdil še MNZ Ministrstvo za notranje zadeve je zavrnilo pritožbo organizatorja koncerta Marka Perkovića - Thompsona zoper odločbo upravne enote, ki je koncert prepovedala. Z notranjega ministrstva so sporočili, ...
68
Obtožni predlog proti litijskemu županu, grozi mu leto zapora Okrožno državno tožilstvo je na okrožno sodišče vložilo obtožni predlog zoper litijskega župana Francija Rokavca, v katerem ga bremeni kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic.
6

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri izvedbi plesne predstave GIBLJIVE PODOBE VEČNOSTI
Spremstvo/animacija predšolskih otrok na skupnih vajah - 12.6., ter na dan predstave, 13.6., ob 15.00.
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

23:55 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

23:50 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program RAS
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo