Lokalne novice
slice
Trboveljska bolnišnica zadovoljivo na poti sanacije, a še vedno posluje z izgubo
Drugo leto bo za krajšanje čakalnih dob na voljo 110 milijonov evrov, 13. november 2018 ob 17:47 Zdravstveni minister Samo Fakin je potek sanacije poslovanja trboveljske bolnišnice ocenil kot zadovoljivega, a pozval upravo, da zmanjša stroške materiala in storitev ter izboljša interno ...
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Leon 120 let - vpogled v življenje velikega olimpionika Leona Štuklja
11
13. november 2018 ob 11:52 Ob 120. obletnici rojstva našega olimpionika Leona Štuklja so v Dolenjskem muzeju odprli razstavo o njem.
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici
13
13. november 2018 ob 15:32 Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
Požar v kranjski livarni je pogašen
13. november 2018 ob 11:22 Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
Revija MovieMaker: Najboljša gravž in groza sta na Grossmannovem festivalu
1
13. november 2018 ob 16:22 Grossmannov festival fantastičnega filma in vina v Ljutomeru je dobil priznanje neodvisne filmske revije MovieMaker, ki ga je uvrstila med 30 najboljših žanrskih festivalov na svetu.
Kolikšnega vzdrževanja je deležno spominsko območje v Kočevskem rogu z Bazo 20? "Baza 20 je […] edini na tako skrit način zgrajen in ohranjen sedež vodstva kakšnega odporniškega gibanja v Evropi med drugo svetovno vojno," so med drugim zapisali pri družbi Slovenski državni ...
7
V Kopru dostopali do podatkov o podpornikih županskih kandidatov? Zadnji teden volitev bo v Kopru očitno vroč, pojavili so se namreč sumi, da je prišlo do nepooblaščenih vpogledov v obrazce s podpisi podpore posameznim županskim kandidatom, ki so jih prispevali ...
27
V Radovljici ima aktualni župan Globočnik štiri izzivalce Radovljiški župan Ciril Globočnik, ki se poteguje za tretji županski mandat, ima na letošnjih volitvah štiri izzivalce. Ti so prepričani, da preostala dobijo precej manj pozornosti kot mesto.
Stavka na ljubljanski upravni enoti: domov ob koncu delovnega časa Zaposleni na okencih ljubljanske upravne enote so začeli stavko. Delo so končali ob koncu uradnih ur, ob 18. uri, ne glede na število čakajočih.
68
Anketa: V Mariboru drugi krog s Kanglerjem in Arsenovičem Sodeč po anketi Ninamedie za Večer se na nedeljskih županskih volitvah v Mariboru obeta drugi krog, v katerem se bosta pomerila Franc Kangler in Saša Arsenovič.
18
Župan Sajovic: Cesta v Jelendol je odprta za interventne prevoze Cesta v Jelendol je na željo domačinov odprta za interventne prevoze, je za MMC povedal župan Tržiča Borut Sajovic. Predtem je bilo odprtje ceste predvideno šele v ponedeljek zvečer.
18
Novogoriški kandidati za župana o razvojnem preboju, univerzi in stanovanjski problematiki Kandidatka in pet kandidatov za župana oziroma županjo Nove Gorice so na drugem programu Televizije Slovenija predstavili svoje vizije o razvoju največjega mesta severne Primorske.
20
Vzrok za eksplozijo v Mariboru je bila prerezana plinska cev Eksplozija, ki je v sredo popoldne odjeknila v enem izmed stanovanj bloka v Mariboru, je bila po ugotovitvah kriminalistov posledica prerezane plinske cevi v stanovanju, kjer so našli hudo ...
33
Kandidati za mariborski županski stolček o kulturi, prometu in povezovanju bregov Na prvem programu Televizije Slovenija je potekalo soočenje 17 kandidatov za župana Mestne občine Maribor, Andreja Šiška zaradi pripora ni bilo.
91
Kandidati za novomeški županski stolček o prometu, klientelizmu in romski problematiki Kandidatka in trije kandidati za župana oziroma županjo Novega mesta so na drugem programu Televizije Slovenija razpravljali o prenatrpanem prometu, zapostavljeni infrastrukturi ter korupciji in ...
9

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

01:00 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

06:30 Poročila, osmrtnice
07:00 Jutranjik, vreme

Radio Maribor

06:00 Novice
06:45 Mali modreci
Kazalo