Maribor
slice
Video: Navdušeni Mariborčani stiskali pesti za Ilko Štuhec
Ponosni na svetovno prvakinjo, 12. februar 2017 ob 19:35 Po prvi, Mateji Svet, ki ji je sledila štirikratna svetovna prvakinja Tina Maze, ima Maribor ponovno svetovno smučarsko prvakinjo. Domačini navdušenja nad Ilko Štuhec niso mogli skrivati.
6
Projekt Donirana hrana blaži lakoto v 23 slovenskih krajih
11
9. februar 2017 ob 14:27 Lani so v okviru humanitarnega projekta Donirana hrana, ki ga slovenski Lionsi že nekaj časa izvajajo s trgovinskimi centri, razdelili 270 ton hrane.
Svet mariborskega UKC-ja zapušča predsednica Kovačič Mežkova
8
7. februar 2017 ob 15:34 Po zapletih med svetom Univerzitetnega kliničnega centra Maribor in vodstvom bolnišnice je odstopno izjavo podala predsednica sveta Vlasta Kovačič Mežek.
Kdo je odgovoren za poplave leta 2012? Verbund naj bi kazal na Dravske elektrarne.
28
7. februar 2017 ob 13:08 Začela se je glavna obravnava v tožbi, ki jo Mestna občina Maribor vložila proti avstrijski družbi Verbund. Zaradi pridobivanja izvedenskih menj je preložena za nedoločen čas.
Člane sveta UKC Maribor, ki vodstvu nalaga "preveč dela", bi ministrica za zdravje zamenjala
5
3. februar 2017 ob 16:42 Spori v svetu mariborskega kliničnega centra, pa tudi med svetom in vodstvom UKC-ja, očitno odzvanjajo tudi na ministrstvu za zdravje.
Če odpove avtocesta, se sesuje mobilnost iz Maribora v Ljubljano S pešanjem mariborskega gospodarstva vse več tamkajšnjega prebivalstva dela zunaj kraja bivanja.
86
Proti Fištravcu še četrta ovadba Ker mariborska občina določenih poslov ni oddala prek javnega naročila, so kriminalisti ovadili mariborskega župana Andreja Fištravca in direktorja Mariborskega vodovoda Danila Burnača. Sporna t. i.
53
Vodstvo UKC-ja Maribor opozarja: svet jim nalaga preveč dela in izvaja mobing Vodstvo UKC-ja Maribor je člane sveta zavoda obtožilo škodljivega ravnanja - strokovnim službam nalagajo preveč dela, so izrazito agresivni, njihovo ravnanje pa ima elemente mobinga, so opozorili ...
27
Maribor ob največji dovoljeni zadolženosti dobil uravnotežen proračun Mariborska mestna uprava je pripravila osnutek dvoletnega proračuna, ki po njenih navedbah omogoča večjo stabilnost občinskih financ.
20
Razblinjanje iluzije enotnosti vidnega v delu Uršule Berlot Razstava Uršule Berlot Polimorfni odtis v mariborskem UGM Studiu združuje dela, nastala na podlagi mikroskopskih posnetkov nanostruktur in transformacij snovi, ki jih sprožajo nevidna polja ...
1
Načelni dogovor z urologi dosežen, ti ne bodo dali odpovedi Vodstvo UKC-ja Maribor je s štirimi urologi, ki so decembra lani dali odpoved, načeloma doseglo dogovor, da ostanejo, so potrdili v bolnišnici. "Dogovor z urologi je bil načeloma dosežen.
9
Nestrpnost do beguncev: ravnatelju mariborske šole prerezali gume Neznanci so ravnatelju mariborske Osnovne šole Martina Konšaka Damirju Orehovcu prerezali gume na dveh avtomobilih, ob tem pa so se v okolici omenjene šole na več mestih znašli žaljivi plakati na ...
131
Zaradi razmer protestni odhod štirih urologov iz UKC Maribor Po velikih težavah na anesteziji UKC Maribor se kritične razmere selijo tudi na oddelek urologije, saj od tam odhajajo štirje urologi, ki predstavljajo jedro stroke.
67
V Mariboru najmanj dve leti nič več obsevanj rakavih bolnikov Radioterapevti in fiziki z ljubljanskega Onkološkega instituta ne bodo več hodili obsevat bolnikov v mariborski UKC. Neuradno zaradi slabe organizacije in možnosti zamenjave bolnika.
77
Občina za selitev Mariborske knjižnice, opozicija vztraja pri prvotnih načrtih Mariborski župan Andrej Fištravec nadaljuje dejavnosti za selitev osrednje enote Mariborske knjižnice na drugo lokacijo.
9

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pravljice in izvajanje programov za otroke
Izvajanje pravljičnih ur za otroke in ustvarjalne delavnice za otroke. Primerno za prostovoljce s smislom za delo z otroki in s smislom za pripovedovanje. Dodana vrednost so tudi ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

07:00 Infokanal - TV Maribor
11:05 Slovenska kronika

Radio Koper

07:00 Jutranjik, vreme
07:30 Sredine minute

Radio Maribor

06:45 Mali modreci
07:45 Na današnji dan, Spominčice
Kazalo