Maribor
slice
Načelni dogovor z urologi dosežen, ti ne bodo dali odpovedi
Podrobnosti bodo še dorekli, 18. januar 2017 ob 14:13 Vodstvo UKC-ja Maribor je s štirimi urologi, ki so decembra lani dali odpoved, načeloma doseglo dogovor, da ostanejo, so potrdili v bolnišnici. "Dogovor z urologi je bil načeloma dosežen.
9
Nestrpnost do beguncev: ravnatelju mariborske šole prerezali gume
131
18. januar 2017 ob 14:01 Neznanci so ravnatelju mariborske Osnovne šole Martina Konšaka Damirju Orehovcu prerezali gume na dveh avtomobilih, ob tem pa so se v okolici omenjene šole na več mestih znašli žaljivi plakati na ...
Zaradi razmer protestni odhod štirih urologov iz UKC Maribor
67
14. januar 2017 ob 16:55 Po velikih težavah na anesteziji UKC Maribor se kritične razmere selijo tudi na oddelek urologije, saj od tam odhajajo štirje urologi, ki predstavljajo jedro stroke.
V Mariboru najmanj dve leti nič več obsevanj rakavih bolnikov
77
23. december 2016 ob 18:14 Radioterapevti in fiziki z ljubljanskega Onkološkega instituta ne bodo več hodili obsevat bolnikov v mariborski UKC. Neuradno zaradi slabe organizacije in možnosti zamenjave bolnika.
Občina za selitev Mariborske knjižnice, opozicija vztraja pri prvotnih načrtih
9
20. december 2016 ob 16:51 Mariborski župan Andrej Fištravec nadaljuje dejavnosti za selitev osrednje enote Mariborske knjižnice na drugo lokacijo.
Mariborski umetnostni sejem: nakup umetnine je nakup delčka zgodovine Že drugo leto zapored Kibla organizira Mariborski umetnostni sejem (MUS) s paleto del sodobnih umetnikov in letos tudi z mednarodno udeležbo.
3
Občina Maribor in Iskra sklenili poravnavo glede radarjev Mestna občina Maribor in Iskra sta sklenili sodno poravnavo zaradi tožbe, ki jo je ta leta 2014 sprožila zoper občino zaradi prekinitve pogodbe o javno-zasebnem partnerstvu.
83
Video: V Mariboru nastaja rekordna Božičkova kapa Mariboru se bo spet rušil svetovni rekord. S pomočjo otrok iz vrtcev, osnovnih šol in dijakov ter profesorjev Srednje šole za oblikovanje Mariboru namreč nastaja Božičkova kapa velikanka.
8
Župan Fištravec: Mariborčani smo že več let drugorazredni državljani Mariborski župan Andrej Fištravec je v pismu ministrici za finance Mateji Vraničar Erman opozoril na neuravnoteženo financiranje Mestne občine Maribor in ob tem predlagal novo formulo izračuna ...
69
Zaradi žilnih opornic ministrstvo vložilo prijavo na državno revizijsko komisijo Da je s postopkom nabave medicinskega materiala v slovenskih bolnišnicah nekaj zelo narobe, smo opozorili že v naši oddaji Tarča, zdaj so se odzvali tudi na ministrstvu za javno upravo.
30
Protest proti "milemu kaznovanju spolnega nadlegovanja" pred mariborsko univerzo Na shodu pred Univerzo v Mariboru je okoli 40 študentov in profesorjev vodstvo in rektorja pozvalo, naj zaščitita ugled univerze, spolno nadlegovanje in druge kršitve pa ustrezno kaznujeta.
20
S papirja na ulico: Z močjo poezije do drugačnega sveta Središče Maribora bo prihodnji teden prelepljeno s poezijo, s katero želijo mimoidoče spodbuditi k razmišljanju o svojem življenju in okolju, v katerem živijo.
30
Jevgenij Onjegin: med romantičnimi ideali ljubezni in banalnostjo resničnega življenja Jevgenij Onjegin, Puškinov (anti)junak, v dramskem baletu prihaja na deske Slovenskega narodnega gledališča Maribor, s čimer se koreografinja in režiserka Valentina Turcu ponovno loteva ene izmed ...
Svojci napačno obsevane bolnice bodo zahtevali odškodnino Svojci napačno obsevane bolnice bodo najverjetneje vložili odškodninske zahtevke zoper vse tri vpletene zdravstvene ustanove. Te bodo od zdaj urejanje datumov obsevanj prepustile bolnikom.
42
Po novem ne Umetnostna galerija Maribor, temveč morda knjižnica v stavbo SDK-ja V stavbi nekdanjega SDK-ja, kamor so še nedavno želeli preseliti Umetnostno galerijo Maribor, bo občina poskušala zagotoviti prostore za osrednjo enoto Mariborske knjižnice, ki je zdaj na Rotovškem ...
9

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
pomoč pri organizaciji
Potrebujemo pomoč pri organizaciji v času glasbenega festivala Neposlušno, od 22. do 26. marca 2017.
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

23:55 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

23:40 Infokanal - TV Maribor
10:15 Slovenska kronika

Radio Koper

00:00 Nočni program RAS
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo