Motoristično srečanje na Velikih Malencah, ki ga pripravlja MK Škorpijon, je največje srečanje motoristov v Sloveniji Foto: Goran Rovan
Motoristično srečanje na Velikih Malencah, ki ga pripravlja MK Škorpijon, je največje srečanje motoristov v Sloveniji Foto: Goran Rovan

Na jasi ob Krki na Velikih Malencah se je ta konec tedna spet zbralo veliko motoristov s svojimi lepotci. Prišli so z vseh koncev Slovenije in tudi iz tujine. Zaradi muhastega vremena jih je bilo tokrat nekoliko manj kot običajno. Kljub temu je bil predsednik Motokluba Škorpijon Tomaž Kodrič z udeležbo zadovoljen, saj so se letošnjega srečanja poleg moto klubov iz vse Slovenije udeležili tudi člani klubov iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Slovaške, Švice, Nemčije, Madžarske in celo iz Turčije. Kljub manjšemu obisku pa velja srečanje motoristov na Velikih Malencah še vedno za največje motoristično srečanje v Sloveniji nasploh.

Tudi letos so se motoristi podali na krajšo panoramsko vožnjo, pestro dogajanje pa je bilo tudi na prizorišču srečanja, kjer so pripravili družabne igre, številni pa so ob Krki tudi taborili. Tudi tokrat je bila ob stojnicah s hrano in pijače tudi bogata ponudba motorističnih pripomočkov in opreme.

Zvečer pa so se predstavili številni glasbeniki. Tako so nastopile skupine Metallica tribute band, Doctor Doctor, Prismojeni profesorji bluesain, The Drinkers, Good Vibrations, Uranium Pills Project, Vatrena voda in vrhunec sobotnega večera reška skupina Let 3.

Za MMC Goran Rovan