Štajerska
slice
Video: Prvi digitalni nagrobnik na svetu stoji v Mariboru
Obogaten spomin na pokojnika, 23. marec 2017 ob 20:05 Sodobna tehnologija prestavlja mejnike tudi na področju pokopališke dejavnosti: za slabih 3.000 evrov si lahko odslej omislite digitalni nagrobnik.
68
Kontič: Rotnika smo razrešili zaradi nepojasnjenega premoženja
38
22. marec 2017 ob 19:32 Na velenjski občini so pojasnili, zakaj so Uroša Rotnika nekrivdno razrešili s položaja direktorja Komunalnega podjetja.
V velenjski komunali razrešili direktorja Uroša Rotnika
41
21. marec 2017 ob 13:13 Svet ustanoviteljev Komunalnega podjetja Velenje je iz nekrivdnih razlogov razrešil direktorja Komunalnega podjetja Velenje Uroša Rotnika.
Svet zavoda vodstvu UKC-ja Maribor naložil, naj odpravi 2,4 milijona evrov izgube
30
21. marec 2017 ob 20:58 Univerzitetni klinični center Maribor je lansko poslovno leto končal z 2,4 milijona evrov izgube, zato je svet UKC-ja Maribor vodstvu bolnišnice naložil, naj to čim prej popravi.
Ptujska bolnišnica razpravo o izgubi preselila za zaprta vrata
12
20. marec 2017 ob 18:42 Člani sveta ptujske bolnišnice so se odločili, da razpravo o skoraj 1,2 milijona evrov izgube v lanskem letu zaprejo za javnost.
Mirnejši spanec Lenartčanov: prepoved tranzita težkih tovornih vozil skozi mesto Tovornjaki, težji od 7,5 tone, ne bodo več smeli voziti skozi Lenart, so pojasnili na direkciji za infrastrukturo, kjer so se za takšen ukrep odločili v dogovoru z občino.
24
Pohorje: od mariborske občine zahtevajo 17 milijonov evrov Stečajni upravitelj Športnega centra Pohorje je po neuspešnih poskusih poravnave in več cenitvah naprav na Pohorju uresničil napoved in na sodišču vložil zahtevo po plačilu.
8
Policija po filmskem streljanju v Mariboru išče očividce Mariborski policisti iščejo očividce poskusa umora, saj je 26-letni moški pri nekdanji Lesnini v Hočah poskušal ustreliti 36-letnega moškega, nato pa mu je z avtomobilom sledil po Mariboru in ...
45
Celjska knjižnica: več obiska, več izposojenih knjig Osrednja knjižnica Celje je lani izposodila 1,7 milijona knjig, kar je 4,3 odstotka več kot leto prej. Pridobili so tudi več kot 2.500 novih članov.
6
Starši avtističnih otrok spet ostali brez strokovne pomoči Starši otrok z avtistično motnjo so spet ostali brez nujno potrebne strokovne pomoči. Maja lani je namreč svoja vrata zaprl prvi center za kratkotrajno bivanje otrok z avtizmom.
19
Optyl množično odpušča, tudi socialno ogrožene 228 zaposlenih v ormoški tovarni očal Optyl bo izgubilo zaposlitev, med njimi tudi invalidi in matere samohranilke, čeprav je bilo dogovorjeno drugače.
59
Golte od zdaj v rokah ukrajinskega častnega konzula 76-odstotni lastnik družbe Golte je v okviru dokapitalizacije postala družba Sikom invest iz Ljubljane, ki je v 100-odstotni lasti častnega konzula Ukrajine v Sloveniji Sandija Brezovnika. Od ...
7
Celje - eno najbolj onesnaženih mest Že desetletja se v celjski kotlini srečujejo z močnim onesnaženjem.
25
Ministrstvo v Velenju najelo stavbo za izpostavo azilnega doma Ministrstvo za notranje zadeve je velenjsko občino obvestilo o podpisu najemne pogodbe za stavbo, v kateri nameravajo urediti izpostavo azilnega doma.
16
Namesto prosilcem za azil država stanovanji ponuja v najem Po odporu dela mestnih svetnikov Dravograda, ker naj bi država v dve svoji stanovanji nameravala nastaniti dva azilanta, MJU zdaj ti stanovanji ponuja interesentom v najem. Na januarski izredni seji ...
29

Kazalo