Šampioni in šampionka. Foto: MMC RTV SLO
Šampioni in šampionka. Foto: MMC RTV SLO
Jasmin in Tina. Foto: MMC RTV SLO


Že nekaj časa si po družbenem omrežju Facebook dopisuje z uporabnikom kamniškega Centra za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Jasminom Korbarjem, ki je gibalno močno oviran. Ker Jasmin ni mogel priti k njej, da bi jo pozdravil, jo je povabil k sebi in Tina je danes s svojim trenerjem in spremljevalcem Andreo Massijem obiskala Jasmina in njegove prijatelje v CIRIUS-u.
Povedala je, da je dopisovanje z Jasminom zanjo tako velika stvar, da ob njegovem povabilu kljub pomanjkanju časa ni mogla reči ne.
Mladi iz centra so Tino prisrčno sprejeli. Odgovorila je na številna vprašanja, razdelila jim je svoje slike z avtogrami in več svojih plakatov, na posebno željo pa je ob spremljavi glasbenega ansambla iz CIRIUS-a zapela tudi svojo pesem My way is my decision.

Z veseljem se je postavila tudi pred fotoaparate in zagotovo bo njena fotografija še dolgo razveseljevala mlade navdušence, ki verjetno nikoli ne bodo mogli smučati kot ona, pa vendar vsakič, ko nastopa, navdušeno spremljajo njene zavoje in navijajo za njene zmage. Njene zmage so tudi njihove zmage in kot vzornica jim kaže, kako se je treba zavzeto boriti in žrtvovati za uspehe.
Tina je s svojim obiskom CIRIUS-a dokazala, da je velika tudi, ko ne stoji na zmagovalnih stopničkah, zagotovo pa je pridobila še kakšnega novega navijača.
Besedilo in foto: Miro Štebe