#MMCdebata
slice
#MMCdebata: "Ljudje stradajo, elita pa kopiči milijarde"
79. MMC-debata o "rajskih dokumentih", 11. november 2017 ob 07:05 "Buržoazija nas še nikoli prej v zgodovini ni tako plenila in 'farbala' v glavo, kot to počne danes," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na razkritje rajskih dokumentov.
78
#MMCdebata: "V ameriškem zaporu ga čakajo nebesa ... "
16
4. november 2017 ob 06:23 "Brez ameriškega financiranja skrajnih skupin, danes nebi imeli takih napadov," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na torkov teroristični napad v New York Cityju.
#MMCdebata: Minimalna plača ni rešitev. Boljša bi bila minimalna urna postavka."
71
28. oktober 2017 ob 06:38 "Sem za zvišanje minimalne plače in za znižanje podpore za nezapooslene, ki se ne želijo zaposliti," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na začetek kampanje Dvignimo plače, ...
#MMCdebata: "A vam je res tako težko brez trgovin v nedeljo?"
149
21. oktober 2017 ob 06:39 "Ni panike. Bom kupoval čez mejo," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na pobudo, da bi ob nedeljah zaprli trgovine.
#MMCdebata: "Španci nočejo izpustiti iz rok molzne krave"
27
14. oktober 2017 ob 06:33 "No evo, kje je zdaj EU in njihove bučke o dialogu? Katalonci ponudijo možnost dialoga, pa jih Madrid zavrne," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na ultimat Madrida ...
#MMCdebata: "Če bi šlo za pravice korporacij, bi imel EU takoj svoje stališče" "EU bo prej ali slej propadla. Je en kup birokratov, ki vleče evropski denar," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na dogajanje v Kataloniji po referendumu.
48
#MMCdebata: Hefner "za ženske naredil več kot današnje mainstream feministke" "Hvala ti Hefner za doprinos k varovanju zdravja moške in ženske populacije na Zemlji. Pravi vizionar," je bil le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na smrt Hugha Hefnerja.
40
#MMCdebata: "S tako igro ni ovire do zlata!" "Kokoškov še ni izgubil uradne tekme na slovenski klopi, naj tako ostane še v nedeljo," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na uvrstitev slovenskih košarkarjev v finale ...
58
#MMCdebata: "ZDA so lahko vesele, da niso v Evropi" "Tako homogene ekipe še nismo imeli. Takšne kemije še ni bilo čutiti med igralci," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na slovenske tekme skupinskega dela letošnjega EP-ja v ...
22
#MMCdebata: "Zdaj bodo pa Gorenjci krivi, da na Štajerskem ne bo tovarne. Narobe svet." "Čas bo pokazal kaj oziroma kdo je v ozadju tega načrtno uničenega projekta ," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na najnovejše dogajanje okoli Magne Steyr.
161
#MMCdebata: "Nekateri tu bi radi živeli le od mavric" "Mogoče bo Slovenija imela naslednjo priložnost za takšno investicijo ob naslednjem sončnem mrku pri nas, torej čez cca 64 let," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na dogajanje ...
88
#MMCdebata: "Rasizem v ZDA se ni začel s Trumpom" "Trump je politično nekorekten do vseh, le do rasistov in neonacistov ima zgleda preveč spoštovanja," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na izjave ameriškega predsednika glede ...
216
#MMCdebata: "Mir se ne izplača, mir ni dober za biznis" "Na svetu ratuje vse preveč predsednikov držav, ki so umsko na stopnji razvajenega otroka," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na besedni spopad med ZDA in Severno Korejo.
25
#MMCdebata: "Neverjetno, kaj zmorejo domžalski fantje in trener Rožman" "Bravo rumeni! In bravo Rožman, takšne ljudi rabimo v slovenskem nogometu," je bil le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na uvrstitev Domžal v 4. predkrog Evropske lige.
30
#MMCdebata: "Če je to vredno 1,2 milijona, je 2. tir še zelo poceni." "Neko lepšo skulpturo bi si res lahko omislili za ta denar," je bil le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na postavitev spomenika vsem žrtvam vojn in z vojnami povezanim žrtvam.
121

#MMCdebata


MMC-debata je rubrika, v kateri bomo na MMC-ju

vsak teden izpostavljali najboljše oziroma najbolj

odmevne komentarje uporabnikov našega portala.

Kazalo