Prijavi sovražni govor
Forum

Dobrodošli v Prvem interaktivnem multimedijskem portalu, MMC RTV Slovenija Forumu. [Prijava | Registracija | Pravila]

Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Slovenija Forumi » Šport » Hokej » Olimpija


1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 20
Uporabnik:Naslov:

 ranger

2.3
Ocena: 2.3, 3 glasov

Vseh sporočil: 257
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

a lah nehate s temi jajci...
prou patetični ste eni...
prepucavat se glede dven cknenih klubov...
kok je kje kdo dolžen... dokaži mi..
papirje... imena...

kr neki....
oba sta crknla.. če se hočte eni prepucavat dalje..
dejte posebno temo... čist novo..
npr;
bedaki se prepucavamo kdo kje za bl pateičen klub naviju
19. maj 2017 09:38  

 icefire

2.0
Ocena: 2.0, 23 glasov

Vseh sporočil: 2992
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Pa misliš, da so te zastopli?
19. maj 2017 11:42  

 Roy

3.7
Ocena: 3.7, 3 glasov

Vseh sporočil: 92
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

icefire je napisal(-a):
Pa misliš, da so te zastopli?


Očitno vsi, razen tebe, ker si se edini oglasil!
19. maj 2017 14:42  

 icefire

2.0
Ocena: 2.0, 23 glasov

Vseh sporočil: 2992
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Ati si pa luft?
19. maj 2017 18:08  

 SeminVseh sporočil: 16
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

icefire je napisal(-a):
Semin je napisal(-a):
spet sprenevedanje. hk jesenice sploh niso mogle v poenostavljeno prisilno poravnavo, ker jo je stečajni zakon uvedel kasneje.vaš t.i. rešitelj je pogrnil po celi fronti, za časa seklja ni bilo tako hudo.hdd olimpije ne bo več. in prav je tako. žal so bili na jesenicah najbolj nategnjeni le igralci(za formalni del, pod mizo so lepo kasirali),ostali upniki pa več ali manj poplačani (npr banke,furs). v lj??hdd gre končno tja, kjer ji je mesto. v izbris in zgodovino. najbolj tragično pa je to, ko je popo še nadavno trdil, da bodo v naslednji sezoni z več kot 90%verjetnostjo igrali ebel.hahahaha.

pa še to,na jes se ponuja ogromno igralcev.


Enako bi bilo v Lj, če bi klub prenehal funkcionirati (nastopati). Sledil bi stečaj in izbris po uradni dolžnosti ter razpis za prijavo terjatev. Ker so se pri Olimpiji odločili za sanacijo, je zgodba potekala drugače, a konec bo verjetno enak.
Sicer pa bi te lepo poprosil, če lahko tukaj objaviš vse dokaze o domnevnih poplačilih na Jesenicah, bom zelo vesel, če jih vidim in koliko je tega bilo. V tstotakih, tisočih, sto tisočih, milijonih, imena pravnih in fizičnih oseb? Upam, da ti glede na zelo vehementne trditve to resnično ne bo težko?


na spletnih straneh ajpesa poglej za hk jesenice končni seznam terjatev.je je javno objavljeno.saj si pismen.
22. maj 2017 09:39  

 Hockeyone

3.4
Ocena: 3.4, 18 glasov

Vseh sporočil: 1430
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Tomaž Vnuk brez visokoletečih obljub

...Najbolj vroča je usoda profesionalnega članskega hokeja v Ljubljani, potem ko je predsednik HDD Olimpije Marko Popovič po nakopičenih novih dolgovih in prisilnem odhodu iz razširjenega avstrijskega prvenstva, lige EBEL, napovedal stečaj kluba. Zdaj so vse oči uprte v tabor mlajšega brata propadlega kluba. To je Hokejski klub Olimpija, ki ga vodi nekdanji kapetan slovenske reprezentance in legenda zeleno-belih Tomaž Vnuk. Doslej je skrbel za razvoj mlajših rodov selekcij do vključno selekcije do 20 let, ki je že dala precej igralcev za člansko ekipo HDD Olimpije v ligi EBEL. Tokrat se je znašel v vlogi rešitelja profesionalnega članskega hokeja v Tivoliju, seveda če bodo tvorno sodelovali tudi predstavniki mestne občine, sponzorjev in Hokejske zveze Slovenije. Pri krovni hokejski organizaciji so že dali podporu projektu, da gre Vnuk s »svojo« Olimpijo v alpsko ligo, toda s to zeleno lučjo se je projekt ustanavljanja članskega moštva šele začel. »Hokejski klub Olimpija deluje od leta 2004, pred tremi leti je bilo naše moštvo prvak lige EBEL za igralce do 20 let. Igralski kader za priključitev v alpsko ligo obstaja, zato se trudimo najti ustrezno rešitev,« je dejal Vnuk, ki se je v zelo težavnih razmerah z velikim entuziazmom lotil zahtevnega projekta. »Skupaj s predstavniki oddelka za šport na mestni občini Ljubljana smo že dosegli sporazum o triletnem strokovnem sodelovanju s hokejskima kluboma Playboy Slavija in Slavija Junior, s katerima bi si tudi izmenjavali igralce. V prvi vrsti si želimo postaviti hokej tja, kamor spada. Čim večjemu številu igralcev želimo zagotoviti ustrezne razmere za igranje hokeja na najvišji možni ravni. Po zagotovilih Hokejske zveze Slovenije bo naša ekipa lahko tekmovala v alpski ligi. Zato nas čaka naporno poletje, saj želimo sestaviti konkurenčno ekipo. V prvi vrsti moramo poskrbeti za proračun, v okviru finančnih zmožnosti pa bomo sestavili ekipo. Zato je prezgodaj za kakršne koli obljube ali visokoleteče napovedi. Lahko rečem, da se intenzivno pripravljamo na novo sezono, v tem trenutku pa kaj bolj konkretnega še ne morem povedati, saj je vpletenih še kar nekaj akterjev, da bi bil naš projekt uspešen. Mislim, da bo hokej v Ljubljani v novi sezoni na dostojni ravni,« je Vnuk previden pri napovedih, zato pa toliko bolj odločen in zavzet pri ustvarjanju profesionalne zasedbe in nadgradnji organizacije kluba. Za zdaj sta povsem odprti vprašanji glede sestave ekipe, ki bo kajpada temeljila na domačih fantih, in trenerja. Do konca meseca je pričakovati, da bodo Slovenske železnice uradno oznanile svojo sponzorsko vlogo pri Olimpiji in najverjetneje prispevale tudi predsednika kluba. Za konkurenčno nastopanje v alpski ligi in sprotno pokrivanje vseh stroškov bi Olimpija potrebovala proračun v višini najmanj 500.000 evrov...
22. maj 2017 12:11  

 icefire

2.0
Ocena: 2.0, 23 glasov

Vseh sporočil: 2992
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Mislim, da niso nič novega napisali. Žalostno pa je, da je hokej padel tako nizko, da celo Pogačar priznava, da se finančno ne moremo primerjati niti z Madžari.
Pravzaprav se počasi dviguje megla pred več kot očitno nesposobno posadko HZS, ki za vsako ceno rine v AHL in španovijo z Avstrijci, da bi dokazala svoj prav, čeprav je v tej ligi vsaj polovica klubov na enaki ravni kot so Celje, Triglav ipd.
Namesto, da bi vse sile usmerili v regeneracijo domačega prvenstva ter klubov in postopno animacijo hokejske publike, zopet doživljamo že videno zgodbo, a tokrat na precej nižji tekmovalni ravni.
Dejstvo je, da denarja ni v izobilju, da niti celostnih rešitev ni, so le eksperimenti in prilagajanja sprotnim situacijam, ki pa so zelo nestabilne.
Danes v hokeju ni prostora za "poštene in prijazne" stričke, so le gospodje z debelimi denarnicami in tisti, ki jim denar pomagajo čim ugodneje plasirati, s provizijami seveda.
Ne bi želel napovedovati prihodnje sezone, a dozdeva se mi, da bo vsaj tukaj več razočaranih kot zadovoljnih.
Pristal bi na sodelovanje v AHL, če bi imeli vsi naši klubi enake možnosti in podporo HZS, a temu ni tako. Dvotirni sistem uničuje naš hokej, iz EBEL smo padli v AHL, nekateri so omagali tudi v AHL. Kam bodo-bomo padli potem?
Očitno odgovorni čakajo trenutek, ko bo vse zavoženo in bodo končno spoznali, da brez lastne, dobro organizirane in promovirane lige ni napredka. Takrat krivce zanesljivo ne bodo iskali v lastnih vrstah, ampak bodo z že utečenimi floskulami hiteli razlagati, da je vse skupaj posledica nesrečnih okoliščin, slabih gospodarskih razmer in v hokeju nenaklonjenemu okolju. Kot vedno.
22. maj 2017 19:44  

 ajdna

2.3
Ocena: 2.3, 6 glasov

Vseh sporočil: 28
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Icefire : Se popolnoma strinjam. Pogačar je vsaj toliko pameten da ne rine z glavo skozi steno in pove kolikor denarja toliko muzike. Zakaj bi se za eno sezono do konca zapufal, nato pa crknil. Oprostite izrazu.
Kje pa je sedaj veleum Raza in njegovi visokoleteči cilji. sedaj naj pokaže svojo pripravljenost pomagati in naj pripelje sponzorje ki bodo prispevali vsaj pol potrebnega proračuna.
23. maj 2017 14:14  

 icefire

2.0
Ocena: 2.0, 23 glasov

Vseh sporočil: 2992
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

Težka bo ja. Moram pa priznati, da podrobnosti okoli Razinega angažiranja ne poznam dovolj, saj sem slišal zgolj o njegovi pripravljenosti za sodelovanje ter nekaj okoli načina poplačila dolga (od njegovega bivšega propadlega kluba), ki naj bi ga v tem primeru plačal novi klub-društvo. Ali je on to tudi tako dobesedno mislil ne vem, saj nisem bil poleg, ko so se fantje menili o vsem skupaj, če so sploh se.
Zadevo si razlagam takole, Raza je bil pripravljen sodelovati, pomagati strokovno ter s pridobivanjem sponzorjev (gre vendarle za odmevno hokejsko ime), za kar naj bi kot funkcionar kluba prejemal plačilo. To naj bi bilo sestavljeno iz plače + mesečnega obroka odplačila dolgovanega zneska propadlih HK Jesesnic. Menda naj bi pritegnil kar nekaj sponzorjev, saj ima tudi sam "poslovni interes" (plača+terjatev). Ali je vse res, kot se govori pa ne morem zanesljivo potrditi.
Takšen načrt bi tudi meni ustrezal, če bi ga 100% speljali. Kar pomeni, da se pripelje dovolj sponzorskega denarja, ki bi zagotovil dostojno nastopanje v ligi + izplačilo "funkcionarske" plače. Če pa je bilo mišljeno tako, da se klub oz. društvo pisno zaveže, da v nekem časovnem obdobju Razi izplača vse našteto (ne glede na športni in finančni uspeh), je samo sebi zadrgnilo zanko okoli vratu, saj bi mu moralo izplačevati plačo + terjatev ne glede na finančno stanje oz. solventnost. Kaj to pomeni seveda vemo vsi.
23. maj 2017 14:48  

 netopir90

3.0
Ocena: 3.0, 2 glasov

Vseh sporočil: 152
 Re: Olimpija   Obvesti Administratorja o neprimerni vsebini

icefire je napisal(-a):
Težka bo ja. Moram pa priznati, da podrobnosti okoli Razinega angažiranja ne poznam dovolj, saj sem slišal zgolj o njegovi pripravljenosti za sodelovanje ter nekaj okoli načina poplačila dolga (od njegovega bivšega propadlega kluba), ki naj bi ga v tem primeru plačal novi klub-društvo. Ali je on to tudi tako dobesedno mislil ne vem, saj nisem bil poleg, ko so se fantje menili o vsem skupaj, če so sploh se.
Zadevo si razlagam takole, Raza je bil pripravljen sodelovati, pomagati strokovno ter s pridobivanjem sponzorjev (gre vendarle za odmevno hokejsko ime), za kar naj bi kot funkcionar kluba prejemal plačilo. To naj bi bilo sestavljeno iz plače + mesečnega obroka odplačila dolgovanega zneska propadlih HK Jesesnic. Menda naj bi pritegnil kar nekaj sponzorjev, saj ima tudi sam "poslovni interes" (plača+terjatev). Ali je vse res, kot se govori pa ne morem zanesljivo potrditi.
Takšen načrt bi tudi meni ustrezal, če bi ga 100% speljali. Kar pomeni, da se pripelje dovolj sponzorskega denarja, ki bi zagotovil dostojno nastopanje v ligi + izplačilo "funkcionarske" plače. Če pa je bilo mišljeno tako, da se klub oz. društvo pisno zaveže, da v nekem časovnem obdobju Razi izplača vse našteto (ne glede na športni in finančni uspeh), je samo sebi zadrgnilo zanko okoli vratu, saj bi mu moralo izplačevati plačo + terjatev ne glede na finančno stanje oz. solventnost. Kaj to pomeni seveda vemo vsi.


Zadevo razlagaj sam sebi, in ne piši bedarij, če o stvari nimaš pojma.

23. maj 2017 17:19  

1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 20
Na vrh
Sveže na Forumu
Nogomet - 29.05. - 00:07
Serie A

Nogomet - 28.05. - 22:42
La liga

Nogomet - 28.05. - 21:41
NK Olimpija

Preostali športi - 28.05. - 20:57
Odbojka

Pred domačim pragom - 28.05. - 17:58
Črepinjska sodba Slovenija 6.2017

Pred domačim pragom - 28.05. - 17:33
ODKOD TAKO IMENOVANI KAPITALIZEM PRI NAS

Pred domačim pragom - 28.05. - 12:51
ZAVAJAJOČE ŠTEVILKE IN DRUGE NERESNICE O BEGUNCIH

Nogomet - 28.05. - 12:44
Premier league

Kolesarstvo - 28.05. - 11:30
Giro 2011

Hokej - 28.05. - 11:03
AHL

Hokej - 28.05. - 11:00
HDD SIJ-Acroni Jesenice

Nogomet - 27.05. - 20:03
HNL 08/09

Hokej - 27.05. - 14:41
Olimpija

Pred domačim pragom - 27.05. - 10:10
KAKO POTEKAJO NJIHOVE VOJNE IN KDO SO RESNIČNE ŽRTVE ?

Pred domačim pragom - 26.05. - 22:15
iščem poročilo na TVS

Pred domačim pragom - 26.05. - 21:26
NLB na prodaj No.2.

Pred domačim pragom - 26.05. - 18:04
Tanja FAJON plačanka Soroža

Krneki - 26.05. - 14:41
Kaj ta trenutek počnete?

Pred domačim pragom - 26.05. - 12:40
NEKAJ DEJSTEV KI VELIKO POVEDO

Hokej - 25.05. - 23:55
Slovenska hokejska reprezentanca

Pred domačim pragom - 25.05. - 21:53
Bog našo nam deželo, Bog živi ves slovenski svet ...

Nogomet - 25.05. - 20:05
Bundesliga

Pred domačim pragom - 25.05. - 18:06
Smrt svobode govora

Religija - 25.05. - 17:44
Jezus te čaka.

Hokej - 25.05. - 16:28
Državno prvenstvo

Nogomet - 25.05. - 08:03
Evropska liga 2016/17

Košarka - 25.05. - 08:00
KK Union Olimpija 2014/2015

Religija - 24.05. - 17:00
Pred papeža s pokritimi lasmi, v Savdsko Arabijo brez pokrivala ...

Pred domačim pragom - 24.05. - 10:38
2.TIR vs. Davkoplačevalci

Hokej - 23.05. - 13:10
SP elite 2017 Pariz-KölnŠt. registriranih uporabnikov: 160673
Forum avtorjev: 15809 Forum teme: 34174 // Odgovorov: 1858626
Blog avtorjev: 3540 // Blogov: 83222 // Komentarjev: 1195948
Avtorji fotografij: 25042 // Slik: 214899 // Videov: 19240 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "