• TV Slovenija 1

  Prijava na spored

  Če želite po elektronski pošti prejemati RTV-spored, vpišite svoj elektronski naslov v spodnje polje in kliknite na gumb "Oddaj". Vsak dan ob 22.00 boste na vpisan elektronski naslov dobili RTV-sporede za naslednji dan.

  Če po prejemu elektronske pošte RTV-spored ne vsebuje slik, poiščite in kliknite povezavo "download pictures", saj se v vaš elektronski predal zaradi hitrejšega prenosa pošlje spored brez slik.

  Od prejemanja elektronske pošte se odjavite preko povezave, ki je vključena v vsako sporočilo. Z odjavo bo vaš osebni podatek – naslov elektronske pošte – trajno izbrisan. Če imate težave, nam pišite na: mmc@rtvslo.si

  Na RTV Slovenija se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki. Vse osebne podatke obdelujemo skrbno, zbirke osebnih podatkov vodimo, hranimo in nadzorujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Več o obdelavi vaših osebnih podatkov, varovanju zasebnosti in vaših pravicah si lahko preberete tukaj.

  Vaš E-naslov:
  Prijavi Odjavi
 • Kazalo
  " "