• Dobro jutro
  Nazaj na "osebno izkaznico oddaje"
  Dobro jutro

  Na sporedu: od ponedeljka do petka, od 7.00 do 10.05 na TVS 1, ponovitve predvidoma ob 11.30 na TVS 2

  Spletna stran: /dobrojutro/

  Elektronska pošta: jutro@rtvslo.si

  Opis:

  Oddaja Dobro jutro v novi jesenski sezoni nadaljuje odmevne akcije. V pretekli sezoni je bila posebej dobro sprejeta akcija Ohranjanje mladosti in vitalnosti, v kateri je sodelovala tudi znana slovenska igralka Zvezdana Mlakar. Zvezdana bo v novi sezoni s svojo svetovalno rubriko še naprej neposredno in brez zadržkov odpirala teme, o katerih si marsikdo ne upa govoriti na glas.

  V ljubljanskem studiu so pripravili sklop novih svetovalnih rubrik in akcij, ki bodo obogatile vsakdan bodočih mladoporočenk in mladoporočencev ter bodočih staršev. Ker je leto 2011 leto porok, bodo jutranjiki v novi sezoni pripravili akcijo V dobrem in v slabem, v kateri bodo k sodelovanju povabili mlade zaljubljence in najbolj simpatičnemu paru priredili sanjsko poroko. Oddaja Dobro jutro bo v novi sezoni povila celo svojega otroka. Od zgodnje nosečnosti pa vse do poroda bomo spremljali simpatično nosečnico in svetovali o starševskih temah. Mojca Mavec bo vsako sredo v novi rubriki predstavljala kuharske specialitete tujih dežel. Ob četrtkih pa se tudi v novi sezoni dobimo na Prešernovem trgu, kjer si lahko gledalci s sodelovanjem v osveženi terenski nagradni igri Zbudi se, Slovenija! prislužijo lepo denarno nagrado ...  Napovednik: DOBRO JUTRO, ponedeljek, 22.9. ob 7.05 (in 8.05) na TVS 1

  Rdeča nit ponedeljkovega jutra bodo nedeljske državnozborske volitve. Na ljubljanskih ulicah bomo preverjali povolilni utrip, v studiu pa komentirali rezultate nedeljskih volitev. V bolj sproščenih minutah oddaje vam bo svetovala jasnovidka Maruča, v zdravstvenem Vrtincu bomo govorili o motnjah spanja in smrčanju, v Rokovih urokih pa vam predstavljamo masažo psov. Ob koncu oddaje pričakujemo obisk skrite gostje, ki bo ponedeljkovo jutro začinila s ščepcem nostalgije.

  Navijte budilko, da ne zamudite ponedeljkove oddaje Dobro jutro! • Kazalo
  " "