Jagnječji polpeti po maroško
Postrežemo lahko z rižem
Objavljeno: 6. september 2017 ob 11:24
Ljubljana - MMC RTV SLO

Polpeti
Z vlažnimi rokami oblikujemo polpete in jih spečemo na žaru ali v malo naoljeni ponvi. Foto: Pixabay

Sestavine: 60 dag mlete jagnjetine, 1 večja čebula, 1 šopek koriandra, 1 žlička kumine, olivno olje, sol, poper.

Čebulo olupimo in drobno nasekljamo. Koriander oplaknemo, osušimo in nasekljamo. Meso, čebulo, koriander in žlico olja zmešamo, začinimo s soljo, poprom in kumino.

Z vlažnimi rokami oblikujemo polpete in jih spečemo na žaru ali v malo naoljeni ponvi. Postrežemo s kuskusom ali rižem.

Prijavi napako

<< Pojdi nazaj
Komentarji
baklo
# 06.09.2017 ob 11:54
Osnova za maroški burger