Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.
Stroke česna olupimo in stisnemo ali drobno nasekljamo. Olje segrejemo in popražimo česen. Mešamo s kuhalnico, da se česen ne zažge.
Potresemo s papriko, popražimo in prilijemo vročo juho. Zavremo in kuhamo 10 minut. Začinimo s soljo in poprom.
V štiri jušne skodelice ubijemo po eno jajce, ga razžvrkljamo in nanj položimo rezino kruha. Prelijemo z juho in potresemo s peteršiljem.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje