Cher bi se rada poslovila z nizom koncertov v Las Vegasu. Foto: Reuters
Cher bi se rada poslovila z nizom koncertov v Las Vegasu. Foto: Reuters

Cher, ki je v svoji karieri prodala kar 100 milijonov plošč, izkazala pa se ni zgolj kot glasbenica, ampak tudi kot igralka, saj je za vlogo v filmu Mesečnica (Moonstruck) osvojila tudi oskarja, bo na začetku prihodnjega leta nastopala v Las Vegasu. V svetovni prestolnici zabave bo s turnejo, ki jo je poimenovala Classic Cher, nastopala februarja, marca in maja.

"Izbrala sem stvari iz vsakega desetletja, ki so meni najpomembnejše, in jih s pomočjo glasbe, kostumov, filmskih posnetkov skušala povezati v zgodbo o sebi," je o prihajajoči turneji povedala Cher. Razkrila je, da jo kljub neštetim nastopom, še vedno muči trema, a oboževalcem obljublja, da bo poskrbela, da bo to njen najboljši šov do zdaj.

Se tokrat res poslavlja?
Zvezdnica pravi, da je turneja primerno slovo od glasbenih odrov, hkrati pa bi tudi sebi rada dokazala, da še vedno obvlada nastope v živo. Za ponovno turnejo se je namreč odločila, ker jo je bilo strah, da bi z odlašanjem zapravila svojo zadnjo priložnost, da se vrne na koncertne odre. "Vem, da bodo to moji zadnji nastopi. Moj glas je še vedno zelo dober, še vedno sem dejavna, kostumi so mi še vedno prav, zato sem si rekla, da je to moja zadnja priložnost."

A diva se tokrat na poslovilno turnejo ne odpravlja prvič, podoben manever je namreč izvedla leta 2002, ko se je s turnejo Living Proof: The Farewell Tour (Živ dokaz: Poslovilna turneja) - očitno neuspešno - nameravala posloviti od odrov.