Vabljeni k sodelovanju v literarnem natečaju. Delite zgodbo vaše ljubezni. Foto: Reuters
Vabljeni k sodelovanju v literarnem natečaju. Delite zgodbo vaše ljubezni. Foto: Reuters

Zgodbe, ki morajo biti napisane v slovenskem jeziku, bomo do 20. oktobra 2016 zbirali na elektronskem naslovu moja.generacija@rtvslo.si s pripisom Za literarni natečaj in prek navadne pošte na naslovu MMC Moja generacija, Kolodvorska 2-4, 1000 Ljubljana s pripisom Za literarni natečaj. Sodelujoči lahko svoje zgodbe napišejo na računalnik ali ročno, pri čemer veljajo določene omejitve, navedene v nadaljevanju.

Zgodba, napisana v slovenskem jeziku, je lahko dolga največ 15.000 znakov (s presledki) ali največ pet ročno napisanih strani, pri čemer mora biti vsebina jasno berljiva, sicer si organizator pridržuje pravico, da zgodbe ne obravnava. Pravila natečaja si preberite tukaj.

Strokovna komisija bo med prejetimi deli izbrala 10 del, ki bodo objavljena na spletni strani www.rtvslo.si/mojageneracija. Med temi desetimi deli bo komisija izbrala zmagovalca, ki bo prejel glavno nagrado (vikend paket za dva v Termah Čatež), ter še dva, ki bosta prejela praktične nagrade, bralci spletnega portala pa bodo v spletnem glasovanju izbrali prejemnika nagrade občinstva (praktična nagrada).

Rezultati nagradnega natečaja bodo objavljeni 10. novembra 2016 na spletni strani www.rtvslo.si/mojageneracija.

Vabljeni k sodelovanju!

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov moja.generacija@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.