Zabava - Prosti čas - Moja generacija

Foto: Po Bohinjskem jezeru zaplul šestmetrski deblak

Potem ko je osvojil številne vrhove, se je Stane Klemenc lotil novega izziva - izdelave šest metrov dolgega in okoli 200 kg težkega deblaka, ki je doživel premierno plovbo.
17

Cinquecentov vzornik je star šest desetletij

V fiatu cinquecento veliko Slovencev vidi naslednika fiata 600, ki smo ga pri nas bolje poznali kot zastavo 750 oziroma fička, a to ne drži.
7

Zvezdniški baby boom: po Sereni naraščaj oznanili tudi Jessica Alba, Bar Refaeli ...

Hollywoodske štorklje imajo oziroma bodo imele v naslednjih mesecih precej dela – zadnji v vrsti znanih, ki pričakujejo naraščaj, so Mindy Kaling, Topher Grace in Jessica Alba, ki se bo razveselila ...
4

Foto: Vojvodinja Cornwalska praznuje 70. rojstni dan

Žena britanskega princa, ki je prvi v vrsti za prestol, praznuje 70. rojstni dan. Čeprav britanska javnost zakona sprva ni odobravala, pa so Camillo zdaj sprejeli in jo tudi močno spoštujejo. 17.
3

Foto: Živali, ki jim ni mar za razlike - nenavadna živalska prijateljstva

Če se ljudje obremenjujemo z najrazličnejšimi razlikami in težavami, pa je na drugi strani živalim za tovrstne stvari popolnoma vseeno.
3

Video: Hiša v obliki dimnika, v kateri diši po domači kuhi

"Hiša dimnik" arhitekturnega biroja Dekleva Gregorič stoji na robu naselja, kjer se spogleduje s cerkvico iz 16. stoletja. Zasnova objekta, ki je umeščen v značilno slov
18

Papež in Melania potici dvignila prepoznavnost – čas za naskok na ameriški trg

Slovenska potica, ki je po srečanju papeža Frančiška in ameriške prve dame Melanie Trump postala svetovni medijski hit , sedaj kot The Potica odhaja v Ameriko.
12

Tom Hanks bi 60. rojstni dan najraje praznoval doma ob pločevinki piva

Igralec Tom Hanks, ki praznuje 60. rojstni dan, se je ljudem vtisnil v spomin po vlogah neutrudnega Forresta Gumpa, brodolomca Chucka na samotnem otoku in neustrašnega stotnika Millerja.
3

Foto: Luka Šulić in izbranka na romantični lokaciji stopila pred oltar

Eden izmed najbolj znanih violončelistov na svetu, Luka Šulić, ki skupaj s Stjepanom Hauserjem sestavlja duo 2Cellos, je pretekli konec tedna stopil pred oltar.
7

Srečna nagrajenca nagradne križanke ta teden sta ...

Tokratna nagrajenca nagradne križanke na spletni strani Moje generacije sta Srečko Cungl in Ana Drole. Vabljeni k sodelovanju v novem žrebanju: rešite križanko in se potegujte za praktične nagrade.
6

Rekordnih 220 tisoč ljudi z Rossijem proslavilo njegovih 40 glasbenih let

Legendarni italijanski glasbenik Vasco Rossi je 40 let kariere proslavil na najmogočnejši način - s superkoncertom v Modeni, na katerem mu je prisluhnilo neverjetnih 220 tisoč ljudi.
31

Vinilke tako priljubljene, da jih bo Sony po 28 letih spet izdeloval

V zadnjih letih je zanimanje za gramofonske plošče v porastu, po njih povprašujejo ne le nostalgični starejši poslušalci, temveč tudi mlajše generacije.
10

Foto: Furmani z vseh koncev Slovenije pregnali avtomobile s postojnskih ulic

V Postojni je že 26. Furmanski praznik poskrbel za pravi skok v preteklost - po mestnih ulicah na ta dan niso peljali avtomobili, temveč vozovi.
1

Vran, ki je lani ukradel morilski nož, tokrat ustrahuje poštarje

Ne sneg, ne dež in ne vročina ne ustavijo kanadskih poštarjev, da ne bi opravili svojega dela - raznesli pošiljk in pisem po domovih.
14

Geldof bo pred koncertom taval po slovenskih vasicah

Irski glasbenik in dobrodelnež Bob Geldof bo v sredo nastopil na Festivalu Lent, a v Maribor je prišel že v nedeljo, saj si želi ogledati tudi slovensko podeželje in se, kot je dejal, po možnosti ...
13

RTV v živo
22:45 Poletna scena
23:10 Zločini v Walesu (II.), angleška miniserija, 1/5, ponovitev
21:40 Po potresu, kitajski film
23:50 Večer z lutkami: Jakova mračna skrivnost, razvedrilna oddaja, ponovitev
22:40 Etnofonija
23:00 Poročila
Facebook