Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Neki odnos ubira čudne poti, tudi zato, ker vas oseba privlači bolj, kot si upate priznati. Vsekakor ste na pragu zanimive zgodbe, tudi če potujete ali se družite z nekom, ki se vam vrača v vsakdan.
ON:
Tokrat ste manj pod vplivom trenutkih čustev. Mnoge boste celo presenetili z zadržanim, skoraj hladnim odzivom v najbolj odločilnem trenutku. Nekaj vas je očitno izučilo, radi bi se nekako zavarovali in uspelo vam bo.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Ni dovolj moči in niti argumentov, da bi vse prepričevali v svoje ideje. Imate preveč opravka z ljudmi, ki razmišljajo drugače od vas. Zato raje počakajte na ugodnejše okoliščine in pazite, posebno z moškimi.
ON:
Teoretično veste, kaj bi morali storiti, v praksi pa ponavljate eden in isti obrazec obnašanja in enake napake. Nimate miru, čeprav veste, da je pametneje počakati, posebno v ljubezni.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
V zraku je nekaj več ljubezenskih iskric, privlačnosti in erotičnih vibracij. Pravzaprav ste od vikenda pričakovali veliko manj, izkazalo pa se bo, da lahko dobite več od načrtovanega!
ON:
Tudi najbolj zaprti med vami se bodo danes zlahka prepustili čustvom. S spontanim in igrivim odzivom boste zadeli v črno. Tudi partnerka in prijatelji bodo prijetno presenečeni ter vam bodo sledili.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
V ljubezni vam ni še vse jasno, posebno če draga oseba prehitro menja svoje odločitve. Očitno je, da gre za nikdar rešene nesporazume. Včasih je bolje nekoliko popustiti, tudi če nameravate odpotovati.
ON:
Nekdo zahteva preveč, zato boste nezaupljivi. Ko čutite pritisk, se začnete nekako spontano zapirati vase. Le glede praktičnih opravkov se vsekakor potrudite, da ne bi zamujali.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Nikakor ne morete dojeti, zakaj se vam nekdo izmika ravno takrat, ko ste pripravljeni na naslednji korak. Očitno imata nekaj nerazčiščenih računov. Pravočasno se dogovorite vsaj glede razporeditve poslov.
ON:
Ugotavljate, da vam je ostalo premalo časa za srčne zadeve. Čim prej se oglasite dragi osebi. Nikar ne iščite nepotrebnih izgovorov. V službi preveč verjamete različnim informacijam, resnica pa je nekje vmes.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Niste vajeni take družbe, v kateri so mnogi precej zaprti in se ne ve, kako se bo razvijalo naprej. To vas precej obremenjuje, tudi zato, ker na vidiku trenutno ni nič obetavnejšega. Potrebujete več počitka.
ON:
Radi bi se čim prej odpravili na pot, kar je trenutno morda slabša poteza, saj bi se le izčrpali. Draga oseba zahteva več dokazov vdanosti, zato premislite o tem, kako bi odnos nekako ohranili in zavarovali.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
On: Ob koncu tedna se spet marsikaj vrti v vašo korist, predvsem pod vplivom ugodne Lune. Nekaj boste opravili kar mimogrede, izkazalo pa se bo, da gre za izredno pomembno zadevo.
ON:
Čaka vas poslovno napredovanje. Pozabili boste na vašo značilno nezaupljivost. Višek energije uporabite na potovanjih in v odnosih z vašimi domačimi, posebno z najmlajšimi, ki potrebujejo vašo pozornost.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Nikakor se ne morete sprijazniti z določenimi dejstvi. Nekdo preprosto ne bo razumel vaših prepričanj in zamisli. Očitno je, da se spet preveč obremenjujete s stvarmi, ki niso vredne tolikšne pozornosti.
ON:
Ustreza vam več miru, toda vseeno se morate soočiti z nekaj starimi obveznostmi. Preložite pot ali nekaj, kar zahteva večje stroške ali naložbe. Proti večeru bo končno nekaj več strasti.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Tuhtate, vendar rešitve zaenkrat še ni. Očitno obstajajo stvari, ki jih še vedno ne poznate najbolje, še manj pa jih obvladate, toda vseeno ste preveč trmasti, da bi odstopili od svojega. Previdno, posebno s partnerjem.
ON:
Motilo vas bo, da morda niso dovolj pozorni na vaše želje in predloge. Ne pretiravajte, sprejmite dejstvo, da ne morete vedno ostati v središču pozornosti. Preveč zahajate v skrajnosti.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Niste preveč razpoloženi za novosti. Radi bi le, da bi vas pustili pri miru, ob vaših sproščenih aktivnostih rezerviranih za konec tedna. Vsekakor pa storite več za svojo postavo in lepši videz, ne zapirajte se med štiri stene.
ON:
V ljubezni ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Niste storili prav vsega, da bi napredovali. Po drugi strani iščete neke nove, neprepričljive izgovore.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
V ljubezni boste odločnejši, saj vas privlači nekdo, ki vam je značajsko podoben. Na poti vam bo izredno prijetno, zato ne oklevajte. Sprostili se boste kot že dolgo ne.
ON:
Ne izogibajte se pogovoru, saj bo potekalo lažje, kot si predstavljate. Vsekakor se lahko sprostite, saj se bo marsikaj reševalo spontano. Tudi glede nekega druženja ali krajšega potovanja.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Bodite iskreni in neposredni, posebno ko se boste pogovarjali z osebo, ki jo šele počasi spoznavate. Nasploh ste nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli krajšega potovanja ali dopusta. Počasi prihajate do prave rešitve.
ON:
Dobro veste, kaj je prav in kaj ne. Vseeno se še nekoliko sprenevedate in čakate, da bo druga stran popustila. Kar se morda ne bo zgodilo, zato vseeno pripravite tudi kak rezervni načrt.
RTV v živo
13:50 Na vrtu, izobraževalno-svetovalna oddaja
14:20 Ambienti
13:25 Nagelj, japonska nadaljevanka, 55/151
14:00 Med valovi
13:45 Labirinti sveta, ponovitev
14:00 Poročila
Facebook