Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Tokrat ste se že pošteno navelišali. Upate, da se bo vse reševalo drugače, hitreje, a resnica je vendarle drugačna. Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih in ob usklajevanju novih obveznosti.
ON:
Imate dovolj časa za vse, vendar pazite, da ne bi zamudili nekega srečanja. Obstaja veliko načinov, da zadeve zgladite. Vaša odpornost se zmanjšuje, zato se usmerite le v tisto, kar dobro poznate.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Ljubezenske zvezde vas spodbujajo, da bi več tvegali. Vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj. Zato boste še previdni, posebno v zgodbi, ki vas še ne prepriča.
ON:
Ujeli boste kar nekaj ljubezenskih utrinkov. Želite si nova, vznemirljiva doživetja. Okoliščine vas preizkušajo in zato si boste kar zlahka, tako v ljubezni kot v karieri, poiskali nekaj novega.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Nekoliko težavno bo, posebno doma in v ljubezni. Prepričani boste, da se vam godi krivica. V resnici ste prestrogi do nekoga, ki vam ni tekmec. Ne izgubljajte časa in besed.
ON:
Nekaj vas močno obremenjuje, zadeva pa nepreverjene delovne novice. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja. Popazite na želodec.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Ob načrtovanih opravilih pričakujte še nekaj dodatnega. To vas ne bo obremenilo, prav nasprotno. V celotni situaciji boste prepoznali možnost, da se izkažete v najboljši luči.
ON:
Neko srečanje bo prej, kot sploh upate. Zato pazite, da se ne bi preveč zapletli v razmišljanja o preteklosti. Pogum se obrestuje, draga oseba bo odgovorila z navdušenjem.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Tokrat boste manj pristranski kot sicer. Dobra ocena dogodkov vam omogoča, da se odločite na najboljši mogoč način, posebno v poslovnih odnosih in glede morebitne selitve.
ON:
Zanimivo vam bo predvsem zato, ker se v karieri lahko izkažete na nekoliko nenavaden način. Višek energije lahko namenite tudi športu, vsekakor najbolje v dobri in spodbudni družbi.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
V nekem razmerju se boste zavedli, da pravzaprav imate glavno besedo. To vas bo navdajalo z dodatno energijo, čeprav ste prej morda zapravili kar precej časa v odvečnem razmišljanju in analiziranju celotne situacije.
ON:
V ljubezni vas bo znova zamikalo nekaj novega. Priložnosti se ne boste odrekli. Odločili se boste tudi glede potovanja ali zanimive nove dejavnosti, ki vam lahko popestri prosti čas.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
V ljubezni si sami zapletate nekaj, kar bi morali že zdavnaj rešiti. Krivi ste si tudi sami, čeprav imate še eno priložnost, da stvari zgladite. Tokrat se ne skrivajte, temveč bodite iskreni.
ON:
Nekaj vas še moti, niste na vrhuncu moči, zlasti glede vaše kondicije oziroma fizične pripravljenosti. Želite si nekaj več, morda pa premalo pokažete, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Bodite obzirnejši.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Želite si na vsak način priti do resnice, kar je po navadi precej naporna pot. Uspelo vam bo, čeprav na koncu morda ne boste imeli dovolj časa za partnerja in sprostitev. Potrebujete več počitka.
ON:
V odločilnih trenutkih se igrate z besedami. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč, zato si omislite kaj bolj sproščujočega. Po drugi strani pa izredno radi vplivate na druge in večinoma uspešno zapeljujete z besedami.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekdo, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločil drugače od tega, kar si želite. To je nekaj, česar za zdaj ne morete spremeniti.
ON:
Družinske zadeve bodo obtičale v slepi ulici, tokrat je razlog denar. Ne zagovarjajte se, temveč nadaljujte po svoji poti. Počasi se bo izkazalo, kdo ima prav. V ljubezni natanko veste, s kom se nikakor ne morete ujeti, zato ne trmarite.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Ob prijetnih Luninih vplivih ste veliko bolj sproščeni kot sicer. Vsekakor pa bodite pozitivno naravnani, posebno v zgodbi, ki lahko dobi še veliko prijetnih odtenkov.
ON:
Tokrat vam ni treba čakati, da bi se izkazali tudi pri poslih in študiju. Želite si za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega. Ne boste se zmedli, ne glede na to, da niso prav vsi na vaši strani.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Pazite, komu boste zaupali skrivnost v povezavi s tretjo osebo, tudi če je vse skupaj povezano s pravnimi ali uradnimi zadevami.
ON:
Niste preveč razpoloženi za spogledovanje in romantiko, saj se zavedate, da ob vas ni prave osebe. Igra je prijetna le, če ne traja predolgo; tokrat se hitreje kot sicer obračate na drugo stran.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Povedali vam bodo nekaj, kar vas bo vsekakor izučilo. Obeta se vam zanimiv večer zunaj doma. Do takrat bi se morali posvetiti tudi študiju. Sicer pa ne gre za kaj obremenjujočega.
ON:
Neko srečanje vam prinaša manj, kot ste upali. Morda zato, ker ste v preteklih dneh nenehno razmišljali o eni in isti zadevi, ki je za vas prevelik zalogaj. Zdaj niste spontani.
RTV v živo
15:40 Male sive celice: OŠ Notranjski odred Cerknica in OŠ Hudinja, kviz, ponovitev
15:40 Male sive celice: OŠ Notranjski odred Cerknica in OŠ Hudinja, kviz, ponovitev
13:35 Portugalska : Maroko, prenos iz Moskve
16:35 Urugvaj : Savdska Arabija, prenos iz Rostova na Donu
15:30 Dogodki in odmevi
16:15 Obvestila
Facebook