Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Prav kmalu bi se lahko znašli v dobri, pravi družbi, zato ne izgubljajte časa. Tokrat bi morali storiti kak korak več, saj ste predolgo čakali na druge. Pri ustvarjalnih načrtih se boste prav tako dobro odločili.
ON:
Nekaj boste naredili na novo in brez težav zadeli v polno. Take stvari vam lahko vrnejo upanje, da boste dejansko vplivali na marsikaj, kar vam zdaj ne ustreza, posebno v karieri.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Zagovarjate samostojnost, toda ne storite ničesar zunaj ustaljenega. Zato ne oklevajte predolgo, le bodite obzirni z levom, ovnom ali strelcem, z nekom, ki se zanaša le na dejstva.
ON:
Spet boste dobili premalo, vsaj po vašem mnenju. Vsak začetek je najtežji, posebno če ste ob koncu meseca že postali nepotrpežljivi. V ljubezni pazite, ker bo partnerica upravičeno zahtevala več.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Čim prej si omislite tak dan, v katerem ne bo preveč časa za razmišljanje. Zapolnite ga z najrazličnejšimi dejavnostmi, med temi naj bo tudi nekaj, pri čemer ste se nekoči odlično odrezali in izkazali.
ON:
Ne zamujate, čeprav vas občasno obdajajo mešani občutki. Pred seboj imate pomemben cilj, ki se mu nočete odpovedati. V ljubezni si uberite lažjo pot, ki vodi skozi druženje.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Neka zgodba se bo končala prav tako, kot ste zaslutili, vsekakor pa dobro. Vse se bo vrtelo okoli denarja in stvari, ki bi jih radi opravili čim hitreje, brez pomoči. Le zdravje morda nekoliko nagaja.
ON:
Skrbno preglejte vse, kar imate na vašem urniku, da ne bi izpustili česa pomembnega. V ljubezni vas obremenjuje tisoč in eno vprašanje, čeprav je situacija pravzaprav zelo jasna.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Počutje se naglo menja iz misa v velik plus. Z ugodno Luno v znamenju ste odporni in odločni. Prvi vtis pri nekem srečanju bo odločilen in lahko se zanesete na izrazit šesti čut.
ON:
Z denarjem imate srečno roko, posebno če počasi načrtujete večje trgovske posle ali opravljate izpit. Tudi v ljubezni vam gre presenetljivo dobro, prepustili se boste in zmagali.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Niste prepričani o tem, kar vam ponujajo. Nenehno se sprašujete in obotavljate, ali bi neko dejavnost sploh začeli in koliko vam je pisana na kožo. To je le eden takih dni, v katerem potrebujete le več nežnosti in pozornosti.
ON:
Tokrat se nekako umikate, celo ob pravih, izredno dobrih priložnostih, ki prihajajo v nekoliko nepričakovanem trenutku ali situaciji. Ne izpustite nečesa, kar bi se lahko prelevilo v zanimivo izkušnjo.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Nekdo iz vaše bližine izredno vpliva na vaše počutje, čeprav mu tega ne priznate. Prav nasprotno, usmerili se boste v druga druženja in sodelovanja, posebno z mlajšimi, da bi hitro pozabili na tisto, kar vas je mučilo.
ON:
Preveč hitite, ne da bi se ozirali na to, kar ste pustili za seboj. Prijateljeva pomoč bo odločilna, posebno če se odpravljate na pot ali morate storiti nekaj, pri čemer niste najbolj izkušeni.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Počutite se dobro in presenečate z neko drzno izjavo, vsekakor v mejah sprejemljivega. Tudi v ljubezni vam bo toplo okoli srca. Z nekom bosta povsem enako naravnana.
ON:
Odpira se možnost za navezovanje novih stikov s tujino in obetajoče dogovore. Prav zanimivo vam bo, kako se kockice mozaika počasi urejajo v neko smiselno sliko, ki vam je povrhu všeč.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Sprejmite neko povabilo, ne odlašajte, ker se boste potem počutili boljše. Ni več izgovorov, da se ne bi ukvarjali s kakšno športno ali rekreativno dejavnostjo. Prav pogrešate več akcije.
ON:
Z nekom se bosta tokrat hitro uskladila in pravzaprav se bosta oba spraševala, zakaj se prej nista ujela. Tudi v ljubezenskih odnosih bo manj pogovorov in več akcije, brez zapletanja.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Nekaj nujnih opravkov morate pustiti za drugi del tedna, čeprav zaradi zamud že izgubljate živce. V takih situacijah morate preprosto spremeniti smer, namesto da bi le slepo vztrajali.
ON:
Pri določenih zadevah in opravkih ste prepočasni le zato, ker čutite, da niso po vaši meri. To, kar vas navdaja, ni utrujenost, temveč dolgčas zaradi enih in istih stvari in obrazov.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Samski boste pod vplivom prejenih čustev glede osebe iz preteklosti, zato pozor. Težave z zdravjem, posebno morebitne bolečine v hrbtu in v sklepih, so le posledica prevelike obremenjenosti.
ON:
Nihče vam ne more pomagati, če si ne boste sami vzeli več časa zase. Iščete vse mogoče izgovore, posebno v ljubezni. Priznati si morate, da s partnerico pogosto niste povsem odkriti.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Nekomu boste ustregli, potem pa vam bo jasno, da ste se morda prenaglili. Premišljevali boste o tem odnosu, vendar počakajte, ker še ni čas, da bi storili kar koli radikalnega.
ON:
Z nekom boste izredno radodarni, čeprav se zavedate, da vam ne bo vrnil enako. Pazite na prehrano, vsa negativna energija se vam nabira okoli točke želodca. Mogoči so tudi glavoboli.
RTV v živo
01:50 Info-kanal
06:15 Utrip
05:20 Glasbeni spoti, ponovitev
06:30 Otroški kanal
05:50 Duhovna misel
06:15 Pogovor z dežurnim meteorologom, biovreme in temperature po Sloveniji
Facebook