Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Romantične zvezde so vam naklonjene, posebno v odnosih z nekom, s katerim se nista vedno razumela. Tokrat si ne bosta skočila v lase, temveč vam bo še všeč njegova podjetnost.
ON:
Vse bo šlo dokaj gladko in tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno glede izredno pomembnih premikov ali celo selitve. Ne skrivajte čustev, oseba vam je vsekakor naklonjena.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav vas morda moti njegov način, predvsem zgovornost. Marsikaj si boste razlagali resneje, kot je, zato pozorno prisluhnite, ne da bi sogovornike prekinjali.
ON:
Motilo vas bo to, da ste spet v družbi tistih, ki vam nenehno kaj narekujejo ali vam preprosto ne prisluhnejo. Očitno je, da do določenih stvari ne morete priti po bližnjicah. Zato se raje umirite in pomembno odločitev preložite vsaj za nekaj dni.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Zgovorni boste, hitri in radovedni, kako se bo razpletlo. Glede dela boste spretni, v ljubezni pa prijetno vznemirjeni. Pravzaprav komaj čakate na srečanje, ki vam bo pospešilo utrip.
ON:
Želite si nekako skrajšati pot do dobrih rezultatov. Poskusite ostati nepristranski in čim bolj sproščeni. Storite več glede načrta v zvezi s potovanjem, da se ne bo izjalovilo v zadnjem hipu.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Tako pri poslih kot v ljubezni ste naenkrat negotovi. Muhasti ste in na vsak način vztrajate pri svojih rešitvah. Po drugi strani zavračate tiste, ki morda prihajajo z boljšimi predlogi.
ON:
Napetost se kopiči, tudi okoli stvari, ki niso preveč težavne ali zapletene. Poudarjena je vaša čustvenost. Proti izteku dneva boste nekoliko manj pristranski. Vaše telo zagotovo čuti posledice razvad, zato raje bolje poskrbite zase.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Ob vplivu večine planetov v vašem ozvezdju vas nihče ne more premagati, tako na delu kot v ljubezenskih odnosih. Z zračnimi znaki se dopolnjujete, saj vas pomirjajo.
ON:
Tokrat ste upravičeno izredno optimistični, čeprav je pot do uspeha še zelo dolga. Vsekakor se lahko sprostite, po možnosti daleč od doma. Pazite le glede pomembnega klica, ne zamujajte.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Ni dovolj časa za premislek, vse se dogaja prehitro in kar naenkrat! Draga oseba se je le začasno oddaljila, vendar ne skrbite, saj počasi lahko še najdeta stične točke ter možnost za dogovor.
ON:
Vse se vam bo zdelo veliko bolj resno in dramatično, kot v resnici je. Ne pretiravajte, poskusite se umiriti in ukvarjajte se le s tekočimi obveznostmi ter ne načrtujte preveč za vnaprej.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Imeli boste višek pozitivne, fizične energije. Presenetili boste nekoga, ki vas privlači. Zgodba bo imela nekaj nepričakovanih nadaljevanj. Ljubezenske zvezde vas vsekakor ščitijo.
ON:
Želite si nekaj, kar je zunaj običajnega. Tudi glede poslov ali potovanja, na katero se lahko odpravite brez velikih pomislekov. Vsekakor bodite nepristranski in nekoliko bolj prilagodljivi.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Okoliščine se spreminjajo in niso vsi primerni sogovorniki. Zato ne morete nenehno govoriti o enem in istem. Glede pomembne odločitve v zvezi s kariero pa vsekakor pazite, da se ne boste zaleteli.
ON:
Skrbelo vas bo, ker predolgo čakate na odgovor na neko sporočilo. Nazadnje boste srečni. Doma ste vsekakor mirni, ker se bo prah polegel hitreje, kot ste sploh upali.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Imate dovolj energije za vse, zastavljate si še nekaj, kar bo zaznamovalo še nekaj dni. V ljubezni je napočil trenutek, da pokažete nekaj več, ne taktizirajte. Nekdo vas čaka, obdobje leva obeta izredno zanimive stike in izpolnitev želja!
ON:
Z nekom sta si bolj podobna, kot si sploh želite priznati. Zato še nočete popustiti, čeprav boste kmalu ugotovili, kje ste se zmotili. Ob napovedanih novostih boste nazadnje vseeno zadovoljni.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Zahtevajte, da vas pustijo pri miru. Razložite, da ne morete prevzeti nase celega bremena. Potrebujete nekaj več počitka, oddiha, odzivate se preveč čustveno. To bi morali čim prej spremeniti.
ON:
S partnerko in doma ste naenkrat izredno zaskrbljeni. Popoldne boste nekoliko zmedeni, čeprav je dovolj le, da se ne izogibate soočenju. Priložnosti za pogovor ne bi smeli zamuditi.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
V ljubezni bo nekaj nejasnega, kar vas spravlja iz tira. Še vedno sumite, niste prepričani in zato nočete narediti prvega koraka. Doma vas bo pritiskalo in težilo to, da od vas pričakujejo preveč.
ON:
Postajate vedno bolj napeti in neučakani. Pazite, da vas nekaj besed ne bi zavedlo k napačnim sklepom. Morda zato, ker še ne morete razvozlati nečesa v zvezi z osebo, ki ni preveč zgovorna.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Težavno zadevo boste nekako rešili, a pazite, da vas vse skupaj ne bo preveč izčrpalo. Po navadi se s problemi raje soočate spontano in brez prevelikega medsebojnega nasprotovanja.
ON:
Preverite svoje materialne zmogljivosti, posebno kako je s plačevanjem zaostalih računov. Le tako se boste izognili starim napakam. Nekaj, kar ste pozabili, boste nadoknadili nekoliko pozneje.
RTV v živo
07:00 Dobro jutro, poletni izbor
09:00 Slovenski pozdrav, narodnozabavna oddaja
08:20 Presenečenje, kratki igrani film iz Turčije, ponovitev
08:35 Megabiti energije: Ekozarci, dokumentarna oddaja, ponovitev
08:30 Dober dan z Anjo Rupel
08:40 Obvestila
Facebook