Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Nekaj bi lahko dokončali povsem sami, toda kaj, ko se še enkrat vmešava nekdo, ki vas spravlja iz tira, čeprav v resnici ima prav. Potrudite se nekako uskladiti različne zamisli in težnje.
ON:
Zastavili ste si previsok cilj. Nekdo ni tako popustljiv, kot ste upali. Nobena rešitev zaenkrat ni idealna. Najbolje bo, da se umirite in počakate. Potrebujete veliko več miru ter časa zase.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Dobra obveščenost vam lahko le pomaga. Lahko si prihranite veliko časa in energije. Izkušnje so prav tako koristne, lahko ste pogumnejši kot doslej. V ljubezni boste prevzeli pobudo.
ON:
Na družabnih srečanjih boste spet v ospredju. To je nekaj, kar trenutno najbolj potrebujete. Imate še vedno veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, tudi ob pogajanjih v zvezi z dodatnim delom.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Počasi se boste zavedli, da zaprti med štirimi stenami ne dosežete ničesar. Previdno z vsemi, ki očitno niso naravnani enako kot vi: začutiti morate, kdaj je trenutek za akcijo.
ON:
Poskrbite za to, da boste že zgodaj končali določene posle. Tako v službi kot doma se morate dogovoriti tako, da bo ustrezalo vsem stranem. V ljubezni preveč oklevate, potem vam je žal.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Nekaj boste najbolje opravili sami, čeprav je še vedno prisoten občutek negotovosti, ki vas po netrebnem obremenjuje. Čas je, da storite več za svoje zdravje. Pate glede viška kilogramov!
ON:
Tokrat vas bodo kar nekajkrat vprašali, zakaj ste se odločili za nekaj, kar je na prvi pogled čudno. Niste preveč razpoloženi za to, da bi polagali račune, odgovoru se boste izmuznili.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Nekdo ne drži besede. Kaj takega vas vedno znova iztirja in potem porabite preveč časa, da bi se spet zbrali in nadaljevali. Pazite na grlo, odpornost bo nekoliko upadla.
ON:
Pod vplivom Luninih sprememb postajate nestrpni. Čutite, da marsikaj ni tako, kot si želite. Preveč se prepuščate razvadam in trenutnim čustvom, potem tarnate čez vse in vsakogar.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Premislite, kaj bi radi počeli, saj imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči kozorog ali škorpijon, skratka nekdo z viškom energije in optimizma.
ON:
Naenkrat boste postorili skoraj vse tisto, glede česa ste v zadnjih časih po nepotrebnem oklevali. Popoldne in zvečer se bo prebudila vaša ustvarjalnost. Tudi v ljubezni bo pestro.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Postajate nekako zmedeni in raztreseni ravno v trenutku, ko imate vse možnosti, da nekaj premaknete. Vsekakor se izogibajte preveč odkritemu vmešavanju v tuje zadeve, ne glede na radovednost.
ON:
Jutro bo dokaj mirno, popoldne se poskusite izogniti družinskim sporom. Nekoliko strožji boste kot doslej. Postajate zelo sumničavi, kar ni najboljši način za reševanje ljubezenskih zapletov.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Nekoga bi utegnili spoznati na nekoliko nenavaden način. Vse skupaj vas bo prepričalo, da so presenečenja vedno možna, morda ravno takrat, ko nameravate vreči puško v koruzo!
ON:
V neki družbi se boste počutili prav sijajno. Kot da končno izbirate prave besede, s katerimi boste izkazali svoje počutje. Tokrat boste hitreje reševali nekaj v zvezi s krajšim potovanjem ali selitvijo.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Vprašajte glede vsega, kar povzroča vaše dvome. Ne bodite med tistimi, ki vedno čakajo na zadnji trenutek, saj bo potem odziv v vaši okolici ne ravno strpen.
ON:
Naredite nekaj več za zbranost pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše. Zahtevajte več od ljudi, ki se vas spomnijo le takrat, ko kaj potrebujejo.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Vaše jesenske želje se lahko izpolnijo hitreje, kot si mislite. Pustili boste sijajen vtis, zato naj vas ne preseneti, če boste prav kmalu sprejeli novo povabilo. Zdravje se bo okrepilo.
ON:
Ob Luni v vašem znamenju ste veliko bolj spontani. Poskusite se sprostiti, najbolje ob zanimivem delu. Z obzirnostjo boste dosegli nekaj več, posebno v ljubezenskih in domačih odnosih.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Vaše počutje je, nekoliko nepričakovano spet precej spremenljivo. Tokrat potrebujete več počitka. Prevečkrat pozabljate na to, da tudi vaše telo ne zdrži vseh naporov. V ljubezni in prijateljskih odnosih ste nekoliko sumničavi.
ON:
Imate občutek, da ste na pragu sprememb, ki vam trenutno ne ugajajo. Resnica je le, da postajate vedno bolj negotovi, namesto da bi odkrito priznali, kaj vas dejansko muči.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Odpravite se nekam, kjer lahko vsaj začasno spremenite navade. Posebno če tam lahko srečate nekoga, ob katerem se vam bo tudi tokrat pospešil srčni utrip. Vaša čustva se prebujajo kot vulkan!
ON:
Popoldne vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka. Radi bi še premišljevali o osebi, ki se je hitro zasidrala v vašem srcu. Dokaj hitro boste ubrali pravi pristop!
RTV v živo
07:00 Dobro jutro
11:15 Vem!, kviz
10:20 Hišica v preriji (VI.), ameriška nadaljevanka, 15/24
11:10 Halo TV: Ravnanje z odpadki; gost: Sebastjan Zupanc, Zbornica komunalnega gospodarstva, GZS
10:30 Storž: Jani Bele
11:00 Poročila
Facebook