Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Nič vam ne more pomagati, če še sami niste prepričani o pozitivnem izidu. Zato se na neko srečanje ali obisk odpravite z velikim in samozavestnim nasmehom. Posebno z drugim ovnom, strelcem ali levom.
ON:
Vedno znova si zastavljate isto vprašanje in spet se bo ponavljal občutek, da vam nekdo meša štrene. Težavno je le to, da gre za dve osebi. Prisluhnite šestemu čutu, ne bo vas izdal. Pri delu se držite zastavljenih pravil.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Ugaja vam, da skrbijo za vas in da ste v središču pozornosti. Vseeno se ne smete preveč sprostiti. Pred vami je namreč še nekaj nepreložljivega, povezano je z delom. Počasi boste vse vendarle uredili.
ON:
Z ugodno Luno ste lahko brez strahu, kar pa ne pomeni, da bi lahko zanemarili podrobnosti. Lahko odlašate v nedogled. Pri poslih vas po nepotrebnem skrbi, da bo nekdo prevzel vaše, medtem ko ste dejansko suvereni.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Nekje na pol poti do svojega cilja se boste spomnili, kaj vse ste vendarle pozabili ali enostavno izpustili. Opravičila vam sicer gredo težko z jezika, toda tokrat ni druge.
ON:
To, kar ste načrtovali za začetek dneva, vas zagotovo ne navdušuje več, toda od tega so odvisni tudi vaši bližnji. Vse vam bo jasno, čeprav si želite verjeti, da se bo razpletlo drugače. Zavihajte rokave!
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Nekoga boste videli v drugačni luči kot doslej, in to bo velik plus v vajinem odnosu. Pričakujete nekaj, kar se odvija zelo počasi. V umetniških in študijskih vodah boste izredno uspešni.
ON:
Nekaj vam ne dovoli, da bi se vse uresničilo takoj. Tudi čakanje je sicer zanimivo, če ne traja predolgo. Šele proti popoldnevu in večeru bo več časa za dolgo pričakovano srečanje.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Pazite na zdravje, saj tokrat ne gre za banalno ponavljanje težav iz preteklosti, temveč za nekaj sitnosti z želodcem. Pri delu še ni vse izgubljeno. Poskusite še enkrat, mirneje kot doslej.
ON:
Počeli boste vse, razen tistega, kar je najnujnejše. Nekaj vas ovira in ustavlja prav takrat, ko bi morali kaj ukreniti. Morda ste pričakovali drugačen razplet, zdaj pa se izogibate soočenju.
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Srčne zvezde vas bodo ogrele močneje kot v preteklih dneh tudi zato, ker ste pripravljeni popustiti in se dogovoriti. Na delu boste naleteli na še nekaj ovinkov. Zahtevajte spoštovanje dogovorov.
ON:
Pokazali boste, da ste v odločilnih trenutkih izredno hladnokrvni. To bo sicer veljalo le za delo. V ljubezni je drugače. Neko srečanje boste sprejeli dokaj ravnodušno, a konec bo dober.
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Obdajajo vas nenavadne slutnje, čeprav se k sreči zaenkrat nič ne uresničuje. Resnica je drugačna, obeti so dobri, zato ne hitite. Ob srečanju se boste izkazali z dobrimi opazkami.
ON:
V ljubezni ste naenkrat resnejši. Zahtevate dokaze, nočete se zadovoljiti s povprečnim. Drago osebo boste zmedli z naglo spremembo počutja, posebno popoldne.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Tudi vi ste že na koncu z živci, a tudi vaša odpornost peša. Zato premislite o kakšnem rezervnem načrtu in opravite kaj drugega, za kar prej niste imeli dovolj časa.
ON:
Utegne se zaplesti celo pri stvareh, ki jih obvladate. Pustite času čas, to je pregovor, ki se ga sicer držite, le danes morda nekoliko manj verjamete v pozitiven izid. Morda ste le preutrujeni in potrebujete razvedrilo.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Tako pri delu kot doma boste začutili pritisk glede stvari, ki vam še niso povsem všeč. Dogovor ne bo lahek, čeprav bi tokrat morali popustiti, saj niti sami ne najdete boljše rešitve.
ON:
Ne čakajte na trenutek, ko vas bodo drugi spomnili, kaj vse ste pozabili. Vmes bi utegnili zapraviti odločno preveč. V ljubezni se prebujajo stara čustva, čeprav se še vedno sprenevedate.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Vaše počutje se bo izboljšalo, toda nikar ne pretiravajte. Spoštujte določen režim prehrane in športa in ne preskakujte določenih delovnih obveznosti. Tudi za ceno, da se boste nekoliko dolgočasili.
ON:
Najprej dokončajte nekaj, kar je še ostalo od prejšnjega dne. Potem se lahko posvetite prijetnejšim rečem, posebno če so v povezavi s športom ali izletom.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Četudi si tudi vi lahko dovolite kakšno napako, je težavno to, da jo prepogosto ponavljate. V ljubezni preveč trmarite! Zato se nikakor ne morete sprostiti in tudi pri delu niste zbrani.
ON:
Pazite na zdravje, ponavljajo se nevšečnosti, kot so prehladi, morda tudi visoka vročina. Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, vseeno se vsaj zaenkrat umaknite in odpočijte.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
V druženjih z mlajšimi, pri izpitih in na potovanjih lahko upravičeno pričakujete več. Izbrali boste pravi trenutek za akcijo in si tako tudi kaj privarčevali. Povežite se s starim znancem.
ON:
Imeli boste priložnost, da razrešite nekaj delovnih nedorečenosti, morda tudi večje pravno vprašanje. Pogoj bo tudi, da izpolnite neko obljubo. Tako se boste znebili nadležnega občutka slabe vesti.
RTV v živo
13:35 Intervju: dr. Peter Štumpf
14:35 Duhovni utrip: Sveto pismo v vsakdanjem življenju
13:05 Hokej na ledu (M), Kanada : Finska, četrtfinale, prenos
15:35 Umetnostno drsanje - ženske, kratki program, posnetek
13:20 Osmrtnice in obvestila
14:00 Poročila
Facebook