Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Pod vplivom ugodne Lune se preprosto ne morete ustaviti! Pogajate se glede nečesa novega, posebno če je povezano z dodatnim zaslužkom ali morda potovanjem ter začasno spremembo naslova.
ON:
Imate veliko več možnosti, kot ste sploh pričakovali, zato ne izgubljajte časa v dolgih razglabljanjih. Pod vplivom ugodnih okoliščin se je treba čim prej organizirati ter narediti nov načrt.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače od predvidenega, posebno če imate nekaj opravka z osebo, ki se vam na neki način izmika. Previdno, posebno s strelci, levi in vodnarji.
ON:
Spomnite se, da dober prvi vtis lahko pustite le enkrat! Zato poiščite prave besede, čeprav je uspeh tako rekoč zagotovljen, ker ste resnično iskreni. Tudi zdravje se bo postopoma izboljšalo.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Pri delu ste lahko brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani premišljujete tudi o potovanju. Vsekakor vam ugaja, da vsaj na kratko spremenite navade in okolico. V ljubezni vas ogrevajo strelci, ovni in levi.
ON:
Tudi danes čutite posledice stresa in utrujenosti. Pazite z nezanesljivimi osebami, tudi s poslovnim partnerjem, ki ni preveč odločen ne glede na to, da se že nekaj časa dogovarjata.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Pri poslih ali načrtovanju se boste zmedli. Vsekakor gre za nekaj, kar ne bo bistveno vplivalo na razvoj dogodkov. V ljubezni ste preveč pristranski, vse skupaj vpliva na počutje in odpornost. Varujte se pred prehladi in virusi.
ON:
Nečesa ne obvladate dovolj dobro, toda radi bi se vseeno odločili sami in po lastnem občutku. To vas sicer obremenjuje, saj zadev nikakor ne morete rešiti natanko tako, kot si želite. Prilagodljivost je ključ do zmage, čeprav vam gre težko.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Nekdo vas bo navdušil, tudi ljubezensko osvajal. Pomembno je, da od začetka poveste svoje brez oklevanja ali nepotrebnega ovinkarjenja. Velja tudi za službene novosti!
ON:
Nekaj se bo razpletlo po vaših željah, vendar šele takrat, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Partnerki namenite več pozornosti. Vsekakor lahko poskusite še enkrat, brez odvečne trme!
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
Ne morete se ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni, tudi razburjate se hitreje kot običajno! Tudi v ljubezenskih odnosih ste na nekem razpotju! Morda ste preveč občutljivi glede nepomembnih malenkosti.
ON:
Ne morete doseči popolnega miru. Nenehno vas navdaja občutek, da vam nekaj primanjkuje, občasno ste izredno zaskrbljeni. Prisluhnite mlajši osebi, ki se z istimi zadevami sooča povsem drugače!
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa se vam ne ljubi ukvarjati s čisto rutinskimi zadevami. Odzivajte se po občutku, ki vas vodi pravilno.
ON:
Dobili boste prijetno sporočilo. To dejstvo vas nekoliko pomirja, ker z nekom očitno še enako razmišljata. Na poslovnih sestankih se povežite s tistimi, ki razpolagajo z bogatimi izkušnjami.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Trenutno ne najdete somišljenikov, zato vas navdaja občutek, da se ne boste dogovorili, posebno če gre tudi za domače načrte. Posebno vas iztirja vse, pri čemer vas po vašem mnenju priganjajo.
ON:
Pazite pri najbolj zahtevnih poslih, ki zahtevajo popolno resnost in zbranost. Pomembno je, da se osredotočite na več plati, ne le na eno. Popoldne boste mirnejši!
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Poskusiti ni greh! Dobro se počutite in najmanj še nekaj ur imate, da marsikaj rešite v svojo korist, posebno če gre za novo priložnost v karieri, večji nakup ali poznanstvo, kjer je vse nekako v povojih.
ON:
Z Luno v znaku imate vse možnosti za uspeh, posebno če se vam obeta nova služba ali zanimivo poznanstvo. Igra bo izredno zanimiva, ker obožujete situacije, v katerih lahko improvizirate!
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Ostanite na preži in kljub vsemu vztrajajte na svoji poti, ne da bi se preveč predajali trenutnim čustvom. K sreči se bodo tudi morebitne negativne okoliščine kmalu spremenile, zato glavo gor!
ON:
Nobenih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite svoje brez težkih besed, posebno doma in s partnerko. Z denarjem bodite pazljivejši.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Ovir ne bo, posebno če si želite nekaj več v ljubezni z moškim, ki se očitno bolj odpira. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom, to je za vas po navadi najlažji način, da se približate osebi, ki vas zanima.
ON:
Po navadi je tako, da si najmočneje želite tisto, česar trenutno nimate. Danes ste na resnično na dobri poti. Ustvarjate si pozitivne okoliščine. Pred vami so možnosti za krajše premike in potovanja ter dobre stike s tujino.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Še vedno pa se ne znajdeta in vajina komunikacija škriplje. Danes je pomembno, da ne odnehate prehitro.
ON:
Prvi korak do tega, da bi vas drugi boljše razumeli, je, da jim najprej tudi sami prisluhnete. To vam zagotovo ne bo težko, saj vse radi opazujete z več plati in možnih zornih kotov. Le ne odnehajte na sredi poti.
INFORMATIVNE ODDAJE
Odmevi 23.01.2017
Slovenska kronika 23.01.2017
Dnevnik 23.01.2017
Dnevnik 22.01.2017
Dnevnik 21.01.2017
Odmevi 20.01.2017
Slovenska kronika 20.01.2017
Dnevnik 20.01.2017
Odmevi 19.01.2017
Slovenska kronika 19.01.2017
Dnevnik 19.01.2017
Odmevi 18.01.2017
Slovenska kronika 18.01.2017
Dnevnik 18.01.2017
RTV v živo
13:30 Studio city
14:40 eRTeVe
13:50 Dobro jutro
15:35 Dober dan
14:00 Poročila
15:00 Radio danes, radio jutri
Facebook