Oven21. mar. - 20. apr.
ONA:
Obeta se vam nekaj obiskov ali srečanj, morda ravno takrat, ko bi se najraje v miru lotili neke pomembne naloge. Škoda je le, da na izide kaže počakati, vsaj do srede.
ON:
Pazite, da se ne bi sprli takrat, ko vas bodo začeli preveč spraševati, posebno če se vse skupaj dogaja okoli potovanja, ki ste ga dolgo čakali. Previdno, tudi z denarjem.
Bik21. apr. - 21. maj
ONA:
Luna napoveduje nekaj težav. Preveč se ukvarjate z nekom, ki si tega ne zasluži. Nimate pa dovolj energije, da bi se ukvarjali z vsemi podrobnostmi. Pravočasno se začnite učiti ali potegovati za vaše pravice.
ON:
Zapostavljate preveč stvari, ki se bodo izkazale za pomembne. Gre tako za poslovne zadeve kot za ljubezenske odnose. Stvari ne boste izboljšali z odlašanjem, zato vsekakor bodite aktivnejši.
Dvojčka22. maj - 21. jun.
ONA:
Napoveduje se nekaj težav okoli stanovanja ali večjih družinskih stroškov. Pravzaprav gre za zgodbo, ki se ponavlja. Tokrat lahko vsaj mirno zavrnete poskuse tistih, ki bi se vam radi vmešavali v vse. Ne zaslužijo si vaše pozornosti!
ON:
Pozor glede nečesa, kar ste prevečkrat preložili. Poskusite upoštevati tudi podrobnosti. Spet se prebujajo vaše šibke točke, to je tokrat želodec. Zato dobro premislite, katerim razvadam bi se morali odpovedati.
Rak22. jun. - 22. jul.
ONA:
Neki odgovor boste dobili šele takrat, ko ne boste preveč obremenjeni z izidi. Še je dovolj časa, da se odločite. Vmes pa so še vedno možna srčna presenečenja, posebno z nekom, ki bo tokrat povsem odkrit.
ON:
Organizirajte se, ker je škoda izpustiti dan, ko vam bo marsikaj naklonjeno. Povabila nikar ne zavrnite, odhod na zanimivo mesto vam le pomaga zbrati nove moči.
Lev23. jul. - 23. avg.
ONA:
Dan se začenja v znaku določenih vprašajev. Zadeve se sicer vendarle razpletajo, ker se boste potrudili po najboljših močeh in se poskusili še enkrat pogovoriti, tokrat brez pretiranega vmešavanja čustev.
ON:
V ljubezni se ne odvija tako, kot si želite, toda le zaradi različnih obveznostih na obeh straneh. Zato premislite, kaj in kako boste povedali dragi osebi. Ne dvigujte preveč prahu!
Devica24. avg. - 22. sep.
ONA:
V ljubezni je ugoden trenutek za iskren pogovor, partner ali prijatelj bo z vami povsem odkrit. Bodite obzirnejši, ko boste govorili o svojih čustvih, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed.
ON:
Luna vam bo namenila veliko energije. Pričakujete odgovor, ki bo tokrat pozitivnejši, kot ste upali. To naj bi okrepilo vaš pogum, morda ravno v trenutku, ko ste spet nameravali dvigniti roke k višku!
Tehtnica23. sep. - 23. okt.
ONA:
Nemirni ste. Tudi zaradi dogodkov v ljubezni, v kateri zidate gradove v oblakih in preveč berete med vrsticami, namesto da bi se kot v najboljših časih enostavno sprostili. Preložite potovanje ali težje fizične opravke.
ON:
Niste pripravljeni na prevelike podvige. Zato se še vedno niste niti odločili, čas pa neusmiljeno beži. Samski se bodo zapletli v zanimivo igro z znanko, ki si očitno želi nekaj več. Ne zadostujejo pa le besede.
Škorpijon24. okt. - 22. nov.
ONA:
Pred vami je prijeten dan, posebno ko boste končno zaključili še zadnje obveznosti. Po navadi se vsega lotevate sami in skrbite tudi za druge. Tokrat naj bo drugače: pustite se razvajati!
ON:
Imate vse razloge za zadovoljen nasmešek, saj boste vsepovsod v središču pozornosti. Že dopoldne boste prijetno presenečeni, mnoge boste osvojili s sproščenostjo.
Strelec23. nov. - 21. dec.
ONA:
Nekdo vam še noče prisluhniti in ničesar še nista rešila, toda vseeno ga pogrešate. Ne najdete pravih besed ali načina, da bi mu to dali vedeti. Morda je najbolje, da si vzamete čas zase in se trenutno umaknete.
ON:
Dopoldne se bo treba lotiti nečesa, s čimer ste, resnici na ljubo, preveč odlašali. V ljubezni so pred vami vzponi in padci v počutju., lahko pa se odločite na podlagi prvega vzgiba.
Kozorog22. dec. - 20. jan.
ONA:
Začetek tedna, v katerem se boste poslovili od septembra, je obetaven, začeli boste bolj načrtovati, tudi v ljubezni. Popoldne boste pripravljeni tudi na nekaj več fizičnih podvigov, zagotovo ni razlogov, da bi se zapirali med štiri stene.
ON:
Draga oseba si zasluži vaš odgovor. Nikar ne pokažite, da postajate vedno bolj nepotrpežljivi, temveč se mirno potrudite, da ne bo nedorečenosti. Odpravite se na krajše potovanje, pomagalo vam bo zbrati misli.
Vodnar21. jan. - 18. feb.
ONA:
Potrebujete še veliko časa, da bi se prepričali o dobrih namenih osebe, ki je vedno pogosteje v vaši bližini. Še zlasti če je vse skupaj povezano z vprašanjem, ki vam veliko pomeni. Popoldne boste nekoliko bolj zapravljivi.
ON:
Navdajajo vas precej mešana čustva! Nekdo vam ne more dati vsega, kar potrebujete, zato vam bo nekoliko neprijetno, ker se morate še enkrat izpostaviti in vprašati.
Ribi19. feb. - 20. mar.
ONA:
Zavedate se, da imate glavno besedo, vendar pa hkrati čakate, da se partner odloči in pokaže več odločnosti. Nekako vam ne zadostuje več, da le vi predlagate in drugi čakajo!
ON:
Nekako nagonsko boste vedeli, kaj storiti. Že slutite, kakšen bo odgovor. Samski imate zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro. Tokrat lahko kar hitro najdete prave besede.
RTV v živo
13:30 Panoptikum: Nacionalni program za kulturo 2018-2025
14:25 Osmi dan
13:10 Avtomobilnost
13:40 Ljudje in zemlja, izobraževalno-svetovalna oddaja TV Maribor
13:20 Osmrtnice in obvestila
14:00 Poročila
Facebook