TV vsebine - RTV zame - Moja generacija

Ukane po kanadsko: Potovanja, razvedrilna oddaja

V tokratni oddaji so čarovnije Erica Leclerca povezane s potovanji. Najprej v parku preseneti mimoidoče, ko ugane, katero državo imajo v mislih in pričara bankovce iz tiste države. Ko se želi popeljati z vodnim avtobusom, se iz njegovega telefona čudežno prikaže vozovnica. Nato na ulici ustavi mimoidočo, ji zaveže oči in po njenih naključnih navodilih ju taksi pripelje prav na kraj, ki si ga je dekle prej zamislilo in narisalo na kos papirja.

Janez Škof, dobitnik Borštnikovega prstana 2018

Dobitnik Borštnikovega prstana 2018 je Janez Škof, dramski, filmski in televizijski igralec, ki je s svojo groteskno komiko in občutkom za improvizacijo pomembno zaznamoval konec 80. in 90. leta v Slovenskem mladinskem gledališču - še posebej plodovito in ustvarjalno je bilo sodelovanje z režiserjem Vitom Tauferjem - in kasneje v Drami SNG Ljubljana, kjer Škof še vedno ustvarja. V iskrivem pogovoru nam je razkril nekatere skrivnosti in magičnosti teatra, še posebej v sodelovanju z režiserji Tomažem Pandurjem, Vitom Tauferjem, Jernejem Lorencijem, Diegom de Brejo in drugimi. Avtorica oddaje: Marjana Ravnjak Režiserka: Jasna Hribernik

Vreme ob 22h

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Šport ob 22h

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Kultura ob 22h

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini. Kulturo urejajo in vodijo redaktorice: Andreja Kočar, Meta Česnik, Nina Jerman, Melita Kontrec in Tjaša Razdevšek.


RTV v živo
06:10 Odmevi
07:00 Dobro jutro
06:30 Otroški kanal
07:00 Penelopa: Penelopa gre drsat, risanka, ponovitev
06:50 Torkov kviz:
07:00 Druga jutranja kronika
Facebook