Najbolj komentirane novice zadnje ure

Šport

Thomas na ciljnem vzponu oblekel rumeno majico, Roglič skupno 5.!
Prvi ciljni vzpon na 105. Touru je prinesel pravo alpsko dramo. Pričakovano je Sky prevzel rumeno majico, a ne Chris Froome, temveč zmagovalec 11. etape Geraint Thomas.
219

Novice

Bruselj potrdil rekordnih 4,3 milijarde evrov kazni za Google
Evropska komisija je zaradi kršenja konkurenčnih pravil – po njeni oceni je Google zlorabil prevladujoči tržni položaj svojega operacijskega sistema za mobilne naprave Android – potrdila rekordnih ...
24

Šport

Sojenje Modriću za lažno pričanje iz Osijeka v Zagreb
Hrvaško vrhovno sodišče je odločilo, da postopek proti kapetanu hrvaške nogometne reprezentance in najboljšemu nogometašu mundiala v Rusiji Luki Modriću prestavi iz Osijeka v Zagreb.
21

Zabava

Meghan Markle ima težave z določenimi pravili kraljeve družine
Vojvodinja Susseška, ki se je pred dvema mesecema poročila z britanskim princem Harryjem, naj bi imela po poročanju tujih medijev težave z razumevanjem določenih pravil kraljeve družine.
10

Novice

Juncker zanikal, da bi bil pred tednom dni opit: Zahtevam spoštovanje!
Potem ko so se pretekli teden po slovesnosti ob robu vrha zveze Nato pojavili posnetki, zaradi katerih so se razširili namigi, da je bil predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker opit, so to ...
5

Novice

Španski humanitarci: Italija želela sprejeti le preživelo, ne pa tudi trupel
Posadka španske humanitarne organizacije Proactiva Open Arms je v torek na morju pred Libijo našla ostanke čolna, ob njih pa preživelo žensko iz Kameruna ter trupli ženske in otroka.
53

Novice

Trump obrnil ploščo: "Popolnoma zaupam ameriškim obveščevalcem"
Ameriški predsednik Donald Trump želi po sporni izjavi, v kateri je izrazil več zaupanja ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu kot svojim obveščevalcem, zdaj popraviti izrečeno.
160

Novice

Nemška vlada za lažji izgon zavrnjenih prosilcev za azil štiri države uvrstila med varne
Nemška vlada je dosegla dogovor o razglasitvi Maroka, Tunizije, Alžirije in Gruzije za varne države izvora, s čimer namerava pospešiti azilni postopek in olajšati izgon zavrnjenih prosilcev za azil.
20

Novice

Češka vlada zaradi plagiatorstva izgubila že drugega ministra
Zaradi obtožb plagiatorstva je po pravosodni ministrici Tatjani Malo iz stranke Ano v torek odstopil še minister za delo in socialne zadeve Petr Krčal iz socialdemokratov (ČSSD).
18

Šport

Liga prvakov: Olimpija nocoj v Bakuju za 2. krog kvalifikacij
Nogometaši Olimpije bodo danes v Bakuju lovili nadaljevanje evropske sezone na najvišji ravni. Na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij Lige prvakov bodo ob 19. uri igrali s Qarabagom.
23

Novice

Je bil za odstop NSi-ja od pogajanj ključen spor med Cerarjem in Židanom? Židan spor zanika.
Predsednik NSi-ja Matej Tonin se je po odstopu NSi-ja od pogajanj s Šarcem na pogovoru glede sestave koalicije sešel s predsednikom SDS-a Janezom Janšo.
749

Novice

Desetkilometrska kolona zaradi protestnega prečkanja ceste v Mislinji
Med 8. in 9. uro so Mislinjčani, nezadovoljni zaradi zamud pri uresničevanju 3. razvojne osi, pod geslom Hoč'mo cesto protestno prečkali glavno cesto na prehodu za pešce v Mislinji.
105

Novice

Pomanjkanje novih stanovanj najhujše za tiste z dohodki do 1.500 evrov
Za mnoge, ki si ogledujejo nepremičnino za nakup, je stanje na trgu znova alarmantno, saj so cene stanovanjskih nepremičnin po podatkih statističnega urada močno poskočile.
202

Zabava

YouTube pravi: Največja rockovska skupina 80. in 90. let preteklega stoletja so Guns N' Roses
Če gre sklepati po ogledih na YouTubu, so Guns N' Roses najbolj priljubljena skupina 90. let preteklega stoletja, njihov videospot za pesem November Rain je namreč prvi video iz 90. let, ki je ...
15

Novice

UKC Maribor bo leto končal s predvidoma 4,7 milijona evrov izgube
Svet UKC Maribor se bo seznanil s potrjenim sanacijskim programom in posledično popravljenim programom dela in finančnim načrtom za leto 2018.
34

Novice

Odbor DZ-ja je potrdil predlog zakona za zaščito NLB-ja
Skupni odbor DZ-ja je podprl predlog zakona za zaščito vrednosti kapitalske naložbe države v NLB-ju in k njemu na predlog zakonodajno-pravne službe DZ sprejel številna dopolnila.
16

Šport

Mitja Viler
Saj vemo, kakšni so Hrvati. Vedno so imeli ta naboj, polni so samih sebe. Pri njih se igralci iz manjših klubov, Slaven Belupa, Inter Zaprešića, prodajo za milijon evrov.
27

Šport

Navidezna dirka: Sestavite svojo ekipo za Tour!
V soboto se bo začela 105. kolesarska Dirka po Franciji, z njo pa tudi Navidezna dirka, igra, v kateri se lahko preizkusite v vlogi direktorja moštva.
61

Novice

Vrhovno sodišče zavrnilo pritožbo Vilija Kovačiča
Vrhovno sodišče je zavrnilo pritožbo Vilija Kovačiča na poročilo Državne volilne komisije o izidu glasovanja na majskem ponovljenem referendumskem glasovanju o zakonu o drugem tiru med Divačo in ...
30

Šport

Portorož v začetku avgusta spet v znamenju tenisa
Portorož bo med 3. in 11. avgustom gostil že šesti teniški turnir ATP serije challenger, kjer bo slovenske barve med drugim branil Blaž Rola.
2
Izjava dneva
link
Mateja Vraničar Erman
1
18. julij 2018 ob 14:26 Danes ni več čas, da se pogovarjamo, ali moramo banko privatizirati ali ne, privatizacija je neizogibna.
Več novic ...
Kazalo