Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni

Šport

Slovenija ugnala Francijo le na domačem Euru
Francoska reprezentanca je pravi strup za Slovenijo, saj je na desetih medsebojnih tekmah na velikih turnirjih izgubila enkrat samkrat.
8

Novice

V živo: Poslanci danes o Tešu 6 in neplačanih pripravništvih
DZ ima danes na sporedu odreditev parlamentarne preiskave za ugotavljanje politične odgovornosti pri naložbi v Teš 6. Razprava bo tekla tudi o ukrepih na področju pripravništva.
11

Zabava

Video: Razgled? Kakšen razgled? Grand Canyon prekrila megla
V znamenitem ameriškem narodnem parku Grand Canyon so kamere posnele redek vremenski pojav, ko je zaradi temperaturnega obrata kanjon napolnila megla.
4

Šport

Melbourne v živo: Đoković - Wawrinka 7:6, 3:6
V Melbournu bo danes znan zadnji finalist v obeh posamičnih konkurencah. Ob 9.40 se je začel polfinale med Stanom Wawrinko in Novakom Đokovićem. Trenutni izid v nizih je 1:1.
46

Zabava

Rekord v preleteni razdalji s helijevim balonom
Ameriški in ruski balonar sta dosegla nov mejnik pri letenju s helijevim balonom, saj sta preletela Tihi ocean in tako premagala največjo razdaljo v takšnem balonu do zdaj.
2

Šport

Goran Dragić ni bi izbran na tekmo vseh zvezd
Košarkarji Los Angeles Lakersov so v velikem slogu prekinili niz devetih porazov. V svoji dvorani so po dveh podaljških premagali Chicago s 123:118.
36

Šport

Sauber C34 - up na boljše čase švicarskega moštva
Moštvo Sauber je izdalo prve fotografije dirkalnika C34, s katerim bo tekmovalo v novi sezoni formule ena. Švicarji upajo, da bo ta precej uspešnejša od lanske, v kateri niso osvojili niti točke.

Šport

Maccabi spravil na kolena Real; Zvezda do prve zmage v Pionirju
V 5. krogu Top 16 Evrolige je Real doživel prvi letošnji poraz v drugem delu. Po preobratu je v Tel Avivu Maccabi slavil z 90:86.
8

Šport

Ammann že trenira, a pot do vrnitve na skakalnice je še dolga
Eden najuspešnejših skakalcev vseh časov Simon Ammann je po hudem padcu že začel trenirati. Želja Švicarja je nastop na svetovnem prvenstvu, ki se bo 18. februarja začelo v Falunu.
6

Zabava

Foto: Na vratih dvojni Neuer - voščeni je vreden 200.000 evrov
Nemški nogometni zvezdnik Manuel Neuer, ki brani barve Bayerna, je v Berlinu predstavil svojega dvojnika.
6

Zabava

GTD oznaka tudi za golfa variant
Od leta 1982 Volkswagen z oznako GTD označuje športne dizelske modele. Zdaj so prvič to oznako namenili karavanski različici golfa.

Novice

Skube: It’s not shameful to lose against the best team from the past decade
"We had some shots at the beginning, but their goalie Thierry Omeyer proved too good for us. With that kind of play the French will become world champions," is what player Sebastian Skube said after ...

Kultura

Slovo pisateljice, ki je prisluhnila pticam trnovkam
V 78. letu je umrla avstralska pisateljica Colleen McCullough.
4

Kultura

Pastir kot preizkušnja za mlade operne pevce
Za mladega opernega pevca, ki se zaradi velike konkurence le stežka prebije do profesionalnega odra, je nadaljnje izpopolnjevanje po končanem študiju nujno potrebno, je prepričan dirigent Igor ...

Kultura

Džezovski večer pod taktirko Zlatka Kaučiča
Zlatko Kaučič se nocoj v Kino Šiška vrača v duetu z Milkom Lazarjem, s katerim bosta predstavila album ENA/ONE in vas, tako obljubljata, popeljala na nenavadno in iskrivo zvočno potovanje.

Novice

Valenčič refuses to divulge his sources
TV Slovenia journalist Erik Valenčič today refused to answer the prosecution's questions. He said he would not reveal his sources.

Kultura

O letošnjem Berlinalu tudi v številkah
V okviru 65. izdaje berlinskega filmskega festivala se bo v enajstih dneh prihajajočega meseca zvrstilo kar 441 filmov.

Šport

Slovenski skakalci zlati na olimpijskem festivalu evropske mladine
Slovenski skakalci so osvojili zlato medaljo na ekipni tekmi olimpijskega festivala evropske mladine v Tschaggunsu v Avstriji.
15

Kultura

Sodelovanje Placida Dominga in Woodyja Allena
Placido Domingo bo nastopil v obnovljeni prvi operni produkciji režiserja Woodyja Allena, naslovljeni Gianni Schicchi , ki je delo Giacoma Puccinija.
1

Kultura

Razstava spominov na življenje na Ljubljanskem gradu v 20. stoletju
Razstava Mama, a bomo graščaki? je dobila naslov po vprašanju, ki ga je hči začetnika lutkarstva na Slovenskem Milana Klemenčiča zastavila svoji mami, ko so se preselili na Ljubljanski grad.
Kazalo