Najbolje ocenjene novice zadnje ure

Novice

Iran pritiska na Evropo, naj okrepi prizadevanja za ohranitev sporazuma
Države podpisnice iranskega jedrskega sporazuma so se prvič, odkar je ameriški predsednik Donald Trump 8. maja naznanil odstop ZDA od dogovora, sešle na Dunaju.
10

Šport

Dončić znova MVP – brez konkurence tudi v Španiji
Za piko na i izjemnemu letu je Luka Dončić imenovan še za najkoristnejšega igralca rednega dela španskega državnega prvenstva v letošnji sezoni.
17

Kultura

25. film o skrivnem agentu s šifro 007 in z martinijem v roki bo režiral Danny Boyle
Producenti so po menjavah distributerjev in produkcijske hiše potrdili: oskarjevec Danny Boyle bo režiral naslednjo, petindvajseto bondijado, kar pomeni, da bo agent s šifro 007 na velikih platnih ...
2

Zabava

Hamilton in Vettel: "Deklet nihče ne sili, da so del formule ena"
"Mislim, da so ženske nekaj najlepšega na svetu. Ko stopiš iz avtomobila in jih zagledaš, je to res prijetno."
14

Šport

Trifunović: Želja Dončića, da bi igral za reprezentanco, zelo velika
Selektor slovenske košarkarske reprezentance Rado Trifunović je objavil seznam za tretji del kvalifikacij za svetovno prvenstvo.
46

Zabava

Harvey Weinstein po predaji policiji obtožen posilstva in spolnih zlorab
Hollywodski filmski producent Harvey Weinstein se je predal newyorški policiji zaradi kazenske preiskave o spolnem nadlegovanju oziroma napadu. Vklenjenega v lisice so ga odpeljali na sodišče.
26

Novice

Elon Musk bi s "Pravdo" ocenjeval verodostojnost medijev
Lastnik ameriških podjetij Tesla in SpaceX Elon Musk je medije obtožil nepoštenosti in napovedal ustanovitev portala, na katerem bi javnost lahko ocenjevala resničnost člankov in verodstojnost.
34

Kultura

Na koncertu Nosil bom rdečo zvezdo: "Več ko nas zatirali bodo, več bomo morali peti"
Na koncertu Nosil bom rdečo zvezdo je pesnica Svetlana Makarovič v vlogi povezovalke in govornice med drugim dejala, da je treba z rdečo zvezdo naprej, v prihodnost brez rasizma.
130

Novice

Janković stranke pozval k pridružitvi v levi blok
Kandidaturo DeSUS-ovih poslancev v ljubljanskih volilnih enotah je prišel podpret tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je z DeSUS-om podpisal sporazum o levem bloku in vanj pozval tudi druge ...
15

Šport

Foto: Parada prvakov v Zlatorogu - Celjani brez poraza do 22. naslova
Rokometaši Celja ostajajo absolutni gospodarji domačega prizorišča – po pokalni lovoriki se veselijo še naslova državnih prvakov.
2

Novice

Nemški tožilci želijo Puigdemonta izročiti Španiji
Nemški tožilci so sporočili, da pripravljajo dokumentacijo za izročitev nekdanjega katalonskega voditelja Carlesa Puigdemonta Španiji.
42
Izjava dneva
link
Gregor Jurak
24. maj 2018 ob 14:30 Izkazalo se je, da so naši otroci eni najbolj gibalno dejavnih na svetu, o čemer so poročali tudi številni tuji mediji. To vpliva tudi na vrhunske športne rezultate.
Več novic ...
Kazalo