Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Anale Motowna, ...The Supremes (a Go-Go)
Leta 1966 so se dekleta pod imenom The Supremes s ploščo The Supremes A' Go-Go kot prva ženska skupina v zgodovini povzpele na vrh prodajne lestvice albumov.

Novice

Anne-Marie – Heavy
Angleška pevka Anne-Marie se po uspehu solo singlov Alarm in Ciao Adios prebija v prvo vrsto popularnih pop izvajalcev.

Novice

The Corrs – Sos
Dvajset let po uspešnem albumu Talk On Corners se irski kvartet The Corrs vrača na glasbeno sceno z ambiciozno in sproščeno ploščo imenovano Jupiter Calling.

Šport

"Lepo je spisati zgodovino. 7:0 v gosteh se ne zgodi pogosto."
"Bil sem skoraj bolj vesel agresivnega pokrivanja na zelenici kot zadetkov," je po visoki zmagi v 3. krogu Lige prvakov v Ljudskem vrtu nad Mariborom (0:7 ) dejal strateg Liverpoola Jürgen Klopp.
28

Novice

NK Maribor unterliegt FC Liverpool mit 0:7
Im Rahmen der Champions League Gruppenphase mussten die slowenischen Nationalkicker gestern eine herbe Niederlage gegen FC Liverpool einstecken.

Novice

Za obnovo koprske marine in gradnjo novih prostorov Uprave za pomorstvo manjka še eno soglasje
Ker zavod za spomeniško varstvo ni dovolil gradnje tretjega nadstropja, se je postopek pridobivanja dovoljenj zavlekel.

Novice

Sodnik preprečil Trumpovo prepoved vstopa v ZDA: "To je diskriminacija"
Ameriški zvezni sodnik Derrick Watson je ustavil izvršni ukaz Donalda Trumpa o prepovedi potovanj v ZDA za državljane osmih držav, saj je prepričan, da gre za diskriminacijo na osnovi narodnosti.
6

Novice

Izluščeno: Simbioza giba
Ta teden po vsej Sloveniji poteka akcija za vse generacije, Simbioza giba. Na več kot 300 lokacijah se bo gibalo več kot 20.000 ljudi!

Novice

Foto in video: Zakulisje soočenja mladih s predsedniškimi kandidati
Bolj kot odgovori so mlade, ki so se v okviru MMC-jeve akcije Grem volit! soočili s predsedniškimi kandidati iz oči v oči, zanimale reakcije.
9

Novice

Pogajanja o novi nemški koaliciji bi se lahko vlekla mesece
V Nemčiji se več kot tri tedne po parlamentarnih volitvah začenjajo uvodna koalicijska pogajanja med štirimi strankami.
2

Novice

Gradbena zakonodaja, ki razburja obrtnike, pred poslanci
DZ bo v nadaljevanju plenarne seje opravil drugo obravnavo predlogov zakonov s področja gradenj in urejanja prostora, ki bodo prenovili to zakonodajno področje.
10

Novice

Arbitražni sveženj na vladi, ljudem ob meji ohranjene vse pravice
Vlada bo obravnavala sveženj zakonov, povezanih z uresničevanjem arbitražne razsodbe o meji s Hrvaško. Po načrtu naj bi bil v DZ-ju sprejet do 29. decembra.
4

Novice

Ši: "Socializem s kitajskimi značilnostmi je vstopil v novo obdobje"
Kitajski predsednik Ši Džinping je v govoru ob začetku kongresa komunistične partije dejal, da se bo država z vsemi silami borila proti smogu, obljubil oblikovanje prvovrstne vojske ter ukrepe za ...
45

Novice

Golden Drum Festival begins
The 24th Golden Drum international advertising festival will take place in Ljubljana from today until Friday. More than 1,000 works from 27 countries are competing for festival awards.

Novice

Ko o bitcoinu govorijo frizerke in peki, je čas za umik
Japonska po več kot izgubljenem desetletju spet dosega spodbudne gospodarske dosežke, kar se zrcali tudi na tokijskem delniškem trgu, ki je dosegel najvišjo raven po letu 1996.
114

Novice

A Castle Above the First Lady’s Hometown
For years, the sleepy town of Sevnica was best known for being an industrial center on the Sava River. Recently, it has become famous for being the home of U.S. First Lady Melania Trump.

Novice

Še danes je mogoče podati zahteve po posebnih oblikah glasovanja
Izteka se rok za zahteve po nekaterih posebnih oblikah glasovanja, kot sta glasovanje zunaj kraja stalnega prebivališča in glasovanje na domu zaradi bolezni ali slabše gibljivosti, ali glasovanje na ...

Novice

40 let od nemške jeseni, ko so bili "Nemci nadpovprečno zastopani v terorizmu in še posebej nevarni"
Pred 40 leti je v Zahodni Nemčiji zaradi dejavnosti teroristov iz vrst RAF-a vladalo izredno stanje.
45

Novice

18. oktober: Rodil se je nekdanji premier Andrej Bajuk
Leta 1943 se je rodil slovenski ekonomist in politik Andrej Bajuk. Leta 2000 je za sedem mesecev prevzel vodenje slovenske vlade.

Novice

Stereophonics - Caught by the Wind
Stereophonics izpolnjujejo zavezo, ki jo je dal frontman Kelly Jones, ko je obljubil, da bo njihov deseti album z naslovom Scream Above The Sounds v času negotovih novic naravnan pozitivno.
Kazalo