Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Grossmann že 13. vstal od mrtvih
Pripravlja se horor brez primere. Kri z vinom bo tekla v potokih. Ko pade noč, pridejo oni. Ljutomer več ne bo to, kar je bil do danes. Začenja se Grossmannov festival fantastičnega filma in vina.

Novice

Zombiji zavzeli Ljutomer
Pripravlja se horor brez primere. Kri z vinom bo tekla v potokih. Ko pade noč, pridejo oni. Ljutomer več ne bo to, kar je bil do danes. Začenja se Grossmannov festival fantastičnega filma in vina.

Novice

Otroci se vračajo v šole in na ceste
Policisti ta teden preverjajo prehitre voznike. Evropska akcija 'Speed' je namenjena tudi začetku šolskega leta. Voznike želijo opozoriti, da se bodo naslednji teden v šolske klopi vrnili otroci.

Novice

Spotlight: Zmaj 'ma mlade culture festival
Apart from visiting Postojna's underworld, we can also walk its streets, which in the second half of August, are buzzing with a festival vibe.

Novice

Izluščeno: Dnevi poezije in vina na Ptuju
Festival Dnevi poezije in vina se že danes začenja s tradicionalnimi Večeri pred Dnevi in sicer na šestih lokacijah po Sloveniji in Avstriji.

Novice

22. avgust: Leni Riefenstahl, režiserka nacističnih propagandnih filmov
Leta 1902 se je rodila nemška filmska režiserka Berta Helene Amalie "Leni" Riefenstahl.

Novice

Turški tihotapci prek Črnega morja v Romunijo prepeljali 68 prebežnikov
Romunske oblasti so sporočile, da je njihovo obalo že drugič v tem tednu doseglo plovilo s prebežniki. 12. avgusta so tihotapci prepeljali 69 ljudi, tokrat pa 68, med njimi 23 otrok.
5

Novice

The almost extinct dragon arum – a beautiful but fetid scarlet flower – has been found in Ankaran
An amateur botanist noticed a rare and attention-grabbing flower next to the main road in Ankaran.

Novice

The renovated garden will reopen its doors on September 1
The University of Maribor's Botanical Garden will reopen to visitors with a new look in September. More than a hundred had to be removed in the wake of July's destructive storms.

Novice

Polizei ab heute mit verstärkten Geschwindigkeitskontrollen
Die slowenische Polizei schließt sich mit verstärkten Geschwindigkeitskontrollen der europaweiten "Operation Speed" an.

Novice

Türkovim rubijo za stroške rušenja vile na Parecagu
Družina Türk, ki je na Parecagu na črno zgradila razkošno posest, ne more več računati na skromen in omejen proračun inšpekcije, ki časovno odmika rušenje prenekatere črne gradnje.
55

Novice

Magna Steyr je dobila gradbeno dovoljenje na Madžarskem. Se poslavlja od Slovenije?
Avtomobilskemu velikanu Magni Steyr zmanjkuje časa, če želi v Sloveniji postaviti obrat in jeseni 2018 začeti proizvodnjo, je iz dobro obveščenih virov izvedel Radio Slovenija.
298

Novice

Presidential election officially kicks off
The presidential election officially kicks off today. Candidates can now start collecting signatures. The elections will be held on 22 Oct.

Novice

Srbija odpoklicala vse diplomatsko osebje iz Makedonije
Srbija je v nedeljo odpoklicala vse diplomatsko osebje s svojega veleposlaništva v Skopju. Beograd se je za to odločil iz "varnostnih razlogov", je pojasnil srbski predsednik Aleksandar Vučić.
30

Novice

Bavčar z zahtevo po izločitvi sodnikov pridobil dodaten čas na prostosti
Nekdanji predsednik uprave Istrabenza Igor Bavčar, ki je bil obsojen na pet let zaporne kazni, si je z zahtevo po izločitvi sodnikov iz odločanja o odlogu zaporne kazni pridobil še nekaj časa na ...
88

Novice

Finsko sodišče je razkrilo identiteto napadalca
Finsko sodišče je razkrilo identiteto napadalca, ki je minuli petek v Turkuju z nožem do smrti zabodel dva človeka, osem pa jih je ranil.
48

Novice

Novice

Živalski blues
Oddajo je pripravila Loredana Vergan.
Izjava dneva
link
Miro Cerar
2
21. avgust 2017 ob 14:08 Menim, da bo proces trajal dlje, kot smo pričakovali na začetku pogajanj. Na mizi je preveč zahtevnih tem in ne moremo pričakovati, da bodo vse te zadeve rešene po časovnici, ki smo si jo
Več novic ...
Kazalo