Oglasno sporočilo - Šport
slice
Usoda F&B Acrobatics visi v zraku
10. september 2018 ob 15:57 Na družbenih omrežjih se je razširila novica, da je med Filipom in Blažem izbruhnil spor, ki ga slavna akrobata še podpihujeta s tem, da zanju povsem neznačilno ne dajeta izjav.
Ste željni vrhunskih TV-vsebin in programov HD? Dobite jih tukaj!
4. september 2018 ob 11:00 Razmišljate, kako bi v svojo dnevno sobo vnesli še več veselja in zabave? Tekme UEFA Lige narodov in priljubljene risanke lahko pri Telemachu spremljate že v začetnem paketu.
Tuš obdaril 22.000 prvošolčkov
29. avgust 2018 ob 13:26 V Tušu se v svojih družbeno-odgovornih prizadevanjih še posebej usmerjajo k otrokom, najbolj poznan je njihov dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh, ki že 16 let riše nasmehe na obraze več kot 8.100 ...
Dejan Zavec, Cristiano Ronaldo in številni drugi svetovno znani športniki prisegajo na kakovost izdelkov Herbalife Nutrition
2. avgust 2018 ob 09:03 Podjetje Herbalife Nutrition podpira številne svetovno znane športnike in postavlja ljudi na prvo mesto.
Spletna Lekarna Ljubljana v novi podobi
18. junij 2018 ob 08:33 Spletna Lekarna Ljubljana je dobila novo podobo, obogatena je z novimi vsebinami in dodatnimi funkcionalnostmi.
Legendarni Ljudski vrt je spregovoril Legendarni nogometni stadion, dom najuspešnejšega slovenskega nogometnega kluba NK Maribor in težko osvojljiva trdnjava slovenske nogometne reprezentance, ima zanimivo zgodovino povezano s svojim ...
Tomo Česen - živeča #legenda, ki je pisala zgodovino svetovnega alpinizma Slovenski alpinizem je edina športna disciplina, v kateri Slovenci že več kot 40 let krojijo svetovni vrh.
Ing. Janez Gorišek - živeča #legenda, ki že več kot sedem desetletij premika meje v letenju na smučeh Inženir Janez Gorišek, rojen leta 1933, je bil uspešen smučarski skakalec, reprezentant, olimpijec leta 1956 na Olimpijskih igrah v Cortini d Ampezzo, svetovni študentski prvak in rekorder ...
Kako do odličnih rezultatov z visoko intenzivnim intervalnim treningom Raznolikost je sol življenja. Ta pregovor zanesljivo velja za učinkovito vadbo. Visoko intenziven intervalni trening ali VIIT ima veliko možnosti raznolikosti.
Magnezij za zdravo telesno aktivnost Magnezij je po količini četrti mineral v telesu. Kar 60 % ga je v kosteh, 30 % pa v skeletnih in srčni mišici.
Moja olimpijska norma Bogomil Bedene, udeleženec projekta Moja olimpijska norma 2016, je tisti srečnež, ki je v lanski izvedbi projekta Športa za vse pri Olimpijskem komiteju Slovenije, zadel glavno nagrado – ogled ...
Skupaj smo stopili za naše mlade smučarske upe! Argeta je letos na pomoč priskočila naši mladinski smučarski reprezentanci, za katero so z vašo pomočjo zbrali kar 16.640,36 € sredstev.
Hitrorastoči trgi sprejemajo digitalno preobrazbo Canon Europe je predstavil poročilo Office Insights 2016
Tudi slovenski olimpijci hvaležni mamam Olimpijski komite Slovenije (OKS) se je pred olimpijskimi igrami Rio 2016 v okviru kampanje »Hvala, mama« (»Thank You Mom«) povezal z globalnim sponzorjem iger, podjetjem Procter&Gamble (P&G).

Kazalo