Oglasno sporočilo - Šport
slice
Iščete novo poslovno priložnost? Pridružite se skupnosti Herbalife Nutrition
Pridružite se podjetju, ki pomaga ljudem po vsem svetu živeti bolj zdravo in srečnejše življenje., 1. november 2018 ob 07:57 Herbalife Nutrition že od leta 1980 opravlja svoje poslanstvo in si prizadeva za zdravo prehrano – z odličnimi prehranskimi izdelki in programi izboljšuje življenja ljudi.
Tuš deluje trajnostno tudi pri nakupovalnih vrečkah
29. oktober 2018 ob 08:24 Aktivna vpletenost v varovanje okolja je v Skupini Tuš zapisana v dolgoročni strategiji podjetja.
Tehnološka nagrada za Telemachovo platformo EON
26. september 2018 ob 08:59 Na IBC2018, najprestižnejši konferenci o elektronskih medijih in tehnologijah, je platforma EON osvojila nagrado revije CSI v kategoriji Najboljša tehnologija ali storitev za mobilno televizijo ...
Usoda F&B Acrobatics visi v zraku
10. september 2018 ob 15:57 Na družbenih omrežjih se je razširila novica, da je med Filipom in Blažem izbruhnil spor, ki ga slavna akrobata še podpihujeta s tem, da zanju povsem neznačilno ne dajeta izjav.
Ste željni vrhunskih TV-vsebin in programov HD? Dobite jih tukaj!
4. september 2018 ob 11:00 Razmišljate, kako bi v svojo dnevno sobo vnesli še več veselja in zabave? Tekme UEFA Lige narodov in priljubljene risanke lahko pri Telemachu spremljate že v začetnem paketu.
Tuš obdaril 22.000 prvošolčkov V Tušu se v svojih družbeno-odgovornih prizadevanjih še posebej usmerjajo k otrokom, najbolj poznan je njihov dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh, ki že 16 let riše nasmehe na obraze več kot 8.100 ...
Dejan Zavec, Cristiano Ronaldo in številni drugi svetovno znani športniki prisegajo na kakovost izdelkov Herbalife Nutrition Podjetje Herbalife Nutrition podpira številne svetovno znane športnike in postavlja ljudi na prvo mesto.
Spletna Lekarna Ljubljana v novi podobi Spletna Lekarna Ljubljana je dobila novo podobo, obogatena je z novimi vsebinami in dodatnimi funkcionalnostmi.
Legendarni Ljudski vrt je spregovoril Legendarni nogometni stadion, dom najuspešnejšega slovenskega nogometnega kluba NK Maribor in težko osvojljiva trdnjava slovenske nogometne reprezentance, ima zanimivo zgodovino povezano s svojim ...
Tomo Česen - živeča #legenda, ki je pisala zgodovino svetovnega alpinizma Slovenski alpinizem je edina športna disciplina, v kateri Slovenci že več kot 40 let krojijo svetovni vrh.
Ing. Janez Gorišek - živeča #legenda, ki že več kot sedem desetletij premika meje v letenju na smučeh Inženir Janez Gorišek, rojen leta 1933, je bil uspešen smučarski skakalec, reprezentant, olimpijec leta 1956 na Olimpijskih igrah v Cortini d Ampezzo, svetovni študentski prvak in rekorder ...
Za rezultate je potrebno partnerstvo, ki izhaja iz cilja Je eden največjih nogometašev na svetu in športnik, ki pooseblja našo filozofijo glede dobre prehrane, ki je ključna za zdravo in aktivno življenje ter je ključna prednost v tekmovalnem svetu ...
Kako do odličnih rezultatov z visoko intenzivnim intervalnim treningom Raznolikost je sol življenja. Ta pregovor zanesljivo velja za učinkovito vadbo. Visoko intenziven intervalni trening ali VIIT ima veliko možnosti raznolikosti.
Magnezij za zdravo telesno aktivnost Magnezij je po količini četrti mineral v telesu. Kar 60 % ga je v kosteh, 30 % pa v skeletnih in srčni mišici.
Moja olimpijska norma Bogomil Bedene, udeleženec projekta Moja olimpijska norma 2016, je tisti srečnež, ki je v lanski izvedbi projekta Športa za vse pri Olimpijskem komiteju Slovenije, zadel glavno nagrado – ogled ...

Kazalo