Oglasno sporočilo - Zimski športi
slice
ŠIPK ≠ šibek
23. november 2018 ob 08:21 Pridobivanje novih kompetenc in praktičnih znanj v sodobnem času postaja vse bolj pomembno, poudarek je na timskem delu, razvoju in inovativnih rešitvah.
Brez zgage med prazniki
26. marec 2018 ob 08:38 Zgaga je pekoča bolečina za prsnico in v žlički, ki nastane zaradi vračanja kisle želodčne vsebine v požiralnik (gastroezofagealni refluks ).
Ing. Janez Gorišek - živeča #legenda, ki že več kot sedem desetletij premika meje v letenju na smučeh
20. marec 2018 ob 10:49 Inženir Janez Gorišek, rojen leta 1933, je bil uspešen smučarski skakalec, reprezentant, olimpijec leta 1956 na Olimpijskih igrah v Cortini d Ampezzo, svetovni študentski prvak in rekorder ...
70 let delovanja podjetja Lip Bled
7. marec 2018 ob 12:21 Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled.
Wienerberger Center masivne gradnje – inovativne in trajnostne gradbene rešitve
27. februar 2018 ob 12:47 V razstavnem salonu Wienerberger – Centru masivne gradnje ste dobrodošli vsi, ki bi radi izvedeli, kako bi si najbolje prenovili ali zgradili svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje.
Bi radi prenovili hišo ali zgradili novo, pa ne veste, kako? Vprašajte tiste, ki vedo! V razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje ste vabljeni vsi, ki bi radi izvedeli, kako bi si najbolje prenovili ali zgradili svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje.
MOL Slovenija podarja cel mesec razvajanja Z malo sreče se boste lahko z izbranimi dobrotami Fresh Corner ponudbe razvajali kar mesec dni. Vse kar morate storiti je, da iz vedno sveže Fresh Corner ponudbe sestavite svoj meni.
Renault Clio I feel Slovenia: najboljše izpod dolenjskih rok! Renault predstavlja ekskluzivno omejeno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem.
Spreminja pogled na svet in prinaša inovacije Novi RAV4 hibrid s sprednjim ali s štirikolesnim pogonom vam sedaj omogoča boljši oprijem in vlečno zmogljivost 1.650 kg brez dodane teže in zapletene srednje kardanske gredi.
Tina Maze: Skozi pogovor izvedeti nekaj novega Zima se počasi dokončno poslavlja, z njo pa tudi sezona FIS svetovnega pokala 2015/16 v alpskem smučanju. Članica ekipe Milka Ski Stars Tina Maze jo je spremljala v nekoliko drugačni vlogi.
Anna v pogovoru s Tino: Dobre tekmice te delajo še boljše Vrhunski šport je neizprosen in med dekleti, ki so sicer zelo povezane med sabo, v boju za veliki kristalni globus ni popuščanja.
Z Zavarovalnico Triglav med oblake V Kranjski Gori bo 5. in 6. marca poleg najboljših smučarjev sveta za adrenalin poskrbela tudi Zavarovalnica Triglav.
Tina Maze in Anna Fenninger: Tako dolge tekme pa še ne! Tina Maze in Anna Fenninger sta konec prejšnje sezone bíli hud boj za veliki kristalni globus, ki je šel na koncu za las v roke Avstrijke.
Naloži si DRAJV in skoči v Planico! Si želiš v živo ogledati skakalni spektakel v Planici? Naloži si aplikacijo DRAJV, osvoji DRAJV izzive in morda prav tebe čaka nagrada.
Nissan Juke - zdaj na voljo z omejeno serijo 360° Kaj dobite, če združite vznemirljivo obliko in inovativno tehnologijo? Odgovor je preprost: Nissana Juke 360°. To je avtomobil, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

Kazalo