Oglasno sporočilo - Zimski športi
slice
Renault Clio I feel Slovenia: najboljše izpod dolenjskih rok!
11. januar 2018 ob 08:26 Renault predstavlja ekskluzivno omejeno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem.
Spreminja pogled na svet in prinaša inovacije
17. marec 2016 ob 12:18 Novi RAV4 hibrid s sprednjim ali s štirikolesnim pogonom vam sedaj omogoča boljši oprijem in vlečno zmogljivost 1.650 kg brez dodane teže in zapletene srednje kardanske gredi.
Tina Maze: Skozi pogovor izvedeti nekaj novega
15. marec 2016 ob 22:32 Zima se počasi dokončno poslavlja, z njo pa tudi sezona FIS svetovnega pokala 2015/16 v alpskem smučanju. Članica ekipe Milka Ski Stars Tina Maze jo je spremljala v nekoliko drugačni vlogi.
Anna v pogovoru s Tino: Dobre tekmice te delajo še boljše
23. februar 2016 ob 21:48 Vrhunski šport je neizprosen in med dekleti, ki so sicer zelo povezane med sabo, v boju za veliki kristalni globus ni popuščanja.
Z Zavarovalnico Triglav med oblake
23. februar 2016 ob 15:30 V Kranjski Gori bo 5. in 6. marca poleg najboljših smučarjev sveta za adrenalin poskrbela tudi Zavarovalnica Triglav.
Tina Maze in Anna Fenninger: Tako dolge tekme pa še ne! Tina Maze in Anna Fenninger sta konec prejšnje sezone bíli hud boj za veliki kristalni globus, ki je šel na koncu za las v roke Avstrijke.
Naloži si DRAJV in skoči v Planico! Si želiš v živo ogledati skakalni spektakel v Planici? Naloži si aplikacijo DRAJV, osvoji DRAJV izzive in morda prav tebe čaka nagrada.
Nissan Juke - zdaj na voljo z omejeno serijo 360° Kaj dobite, če združite vznemirljivo obliko in inovativno tehnologijo? Odgovor je preprost: Nissana Juke 360°. To je avtomobil, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.
Tina in Tessa o tem, če smučarska perfekcija obstaja V letu, ko Milka praznuje 20-letnico smučarskih sponzorstev, se Tina Maze na smučarskih prizoriščih preizkuša v vlogi nežne izpraševalke (The Tender Insider).

Kazalo