Oglasno sporočilo

Dodaj v

Ali si želite zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost

3. december 2018 ob 09:33
Slovenija - Oglasno sporočilo

Vsak dan poslušamo novice iz sveta, da se je cena nafte povišala, cena zlata upadla, evro oslabil, dolar okrepil, akcije Apple-a pa narasle, itd... Vse te informacije veliko število ljudi po svetu uporablja, da bi zaslužili s pomočjo trgovanja na svetovni borzi - spletni trg, na katerem vlagatelji, na podlagi svojih napovedi, poskušajo predvideti nadaljnje gibanje cen proizvodov, s katerimi trgujejo.

Na svetovni borzi je mogoče trgovati s ceno več kot 300 proizvodi, vključno z valutami, akcijami največjih svetovnih podjetij, nafto, zlatom, pšenico, kavo in mnogimi drugimi. Če vlagatelj predvidi, da bo cena nekega proizvoda rasla, "vstopi v pozicijo nakupa" in ko cena naraste, zasluži denar na podlagi tiste razlike v ceni. Prav tako, če predvidi, da bo cena nekega proizvoda padla, "vstopi v pozicijo prodaje" in ko ta cena pade, zasluži na podlagi razlike. Ampak, če so njegove napovedi napačne, je v nevarnosti, da bo izgubil denar, ki ga je vložil.

Za uspešno trgovanje na svetovni borzi je potrebno znanje in izkušnja, oziroma, z namenom natančnejšega napovedovanja je potrebno vedeti, kako novice vplivajo na gibanje cen določenih proizvodov. Če si želite naučiti, kako uspešno trgovati na svetovni borzi, si za začetek prenesite ta brezplačen vodnik, ki vam bo pomagal spoznati osnove trgovanja in se bolj podrobno informirati o tem, kako lahko izkoristite vsakodnevne priložnosti za trgovanje.

Ali ste vedeli, da je eden najbolj uspešnih vlagateljev v zgodovini, George Soros, na svetovni borzi leta 1992 zaslužil milijardo dolarjev, potem ko je "vstopil v pozicijo prodaje" na britanski funt, ki je od septembra do konca tistega leta upadel več kot 20%.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 86.59% maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Potrebno je premisliti, ali razumete, kako deluje CFD in če si lahko privoščite visoko tveganje izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, ki ga imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse kliente. Zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. Ta material ne predstavlja ne ponudbe, ne povpraševanje niti transakcije, glede katerega koli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme kakršne koli odgovornosti za katero koli uporabo teh komentarjev ne za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Ni nobenega zagotovila niti jamstva glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Fortrade Ltd
Prijavi napako
Kazalo