Foto:
Foto:

Da so pri tem uspešni, iz leta v leto dokazujejo tudi izsledki neodvisnih tržnih raziskav, v katerih sodelujejo kupci, ki jim izkazujejo priznanje za visoko kakovostno ponudbo na poicah Lidlovih trgovin. V letošnjem letu so kupci Lidl Slovenija nagradili z osmimi priznanji Best Buy Award za najboljšega ponudnika kakovostnih izdelkov po ugodni ceni v različnih kategorijah. »Veseli nas, da so naši kupci ponovno prepoznali, da jim v Lidlu Slovenija nudimo le najboljše. V Lidlu imamo oblikovane enotne standarde kakovosti in svežine, ki presegajo zahteve slovenske in evropske zakonodaje. Vsi izdelki Lidlovih blagovnih znamk morajo prestati stroge preizkuse, še preden pristanejo na naših policah. Pri tem ves čas izvajamo redno kontrolo naših izdelkov v skladu s standardom 'IFS Food', strogem mednarodnem kriteriju za ocenjevanje proizvajalcev živil. Tako zagotavljamo, da sta varnost in kakovost izdelkov vedno na visoki ravni,« je pojasnil Akos Szilagyi, izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija.

Best Buy Award za ponudbo visoko kakovostnih lastnih blagovnih znamk

Lidl Slovenija ima v svoji ponudbi več kot 1000 prehranskih izdelkov, v ospredju pa ostajajo izdelki lastnih blagovnih znamk. V tesnem sodelovanju s preverjenimi dobavitelji skrbijo za oblikovanje receptur svojih izdelkov, ki jih prilagodijo glede na želje in potrebe kupcev. Kot pravijo v Lidlu Slovenija, sta njihova želja in cilj, da kupcem ponudijo le najboljše.

Hkrati so v Lidlu Slovenija prejeli tudi priznanje Best Buy za ponudbo eksotične hrane in za šest drugih izdelčnih skupin. Tako so priznanje Best Buy prejeli za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za ponudbo več kot 50 vrst sirov, ki jo v okviru tematskih tednov bogatijo s prav posebnimi vrstami, ponudbo izvrstnih sladoledov in zamrznjenih desertov, mesnih in suhomesnih izdelkov blagovnih znamk Pikok, Dulano in Dulano Selection, ki postajajo sinonim za odlične mesne in suhomesne izdelke, ter za pripravljene zamrznjene jedi, ki prihranijo čas in skrb. Priznanje Best Buy pa sta prejeli tudi ponudba sredstev za čiščenje doma in ponudba izdelkov za pranje perila. Ti vsebujejo zgolj visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo odlično kakovost in uporabnost.

Kakovost lastnih blagovnih znamk potrjena tudi s testi neodvisnih strokovnjakov

Vsi izdelki Lidlovih lastnih blagovnih znamk morajo opraviti zahtevne preizkuse. Kakovost lastnih blagovnih znamk pa potrjujejo tudi testi neodvisnih strokovnjakov z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki so s senzoričnimi testi preverili več kot 80 Lidlovih izdelkov ter potrdili njihovo kakovost. Testirani izdelki so predstavljeni na: http://www.lidl.si/sl/dokazana-kakovost.htm.

O podjetju Lidl Slovenija

Lidl Slovenija je na slovenskem trgu prisoten od leta 2007, trenutno ima 49 trgovin in zaposluje več kot 1.300 sodelavk in sodelavcev. Podobno kot drugod po Evropi si tudi v Sloveniji prizadeva popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev. Svojo ponudbo vseskozi bogatijo, saj želijo zadovoljiti vsakdanje potrebe povprečne slovenske družine. Na prvo mesto postavljajo kakovost, saj izdelke redno pregledujejo certificirani inštituti, nadzorujejo pa jih tudi s stalnimi internimi preveritvami.

Lidl Slovenija je del Skupine Lidl s sedežem v Nemčiji, ki je trenutno prisotna v 30 državah po svetu, trgovine pa ima v 28 državah.

Lidl Slovenija