Foto:
Foto:
false
false

Če ste tudi vi v mislih že na morju, vam svetujemo, da morsko vzdušje pripeljete tudi za svojo mizo. Privoščite si enega od naslednjih namazov, narejenih iz kakovostnih morskih rib.

Naravnost iz Jadranskega morja!

Če vas mika pristen okus sardel, obogaten s paradižnikom in skrbno izbranimi začimbami, je za vas prava Argeta Sardina Adriatica. V njej lahko uživate brez skrbi, saj ne prinaša le odličnega okusa, ampak skrbi tudi za vaše telo. Je namreč naraven vir kalcija z visoko vsebnostjo maščob omega 3.

Z enim izmed najbolj priljubljenih okusov!

Argeta tunina pašteta je izdelana iz kakovostnih kosov tune, pri srcu pa je predvsem ljubiteljem nežnih morskih okusov. Zagotovilo za pravi kulinarični užitek pa je tudi njena nagrada Superior Taste Award, ki jo je tunina Argeta prejela leta 2016.

Daleč na sončnem jugu!

Le en ugriz je potreben in že se lahko znajdete na uživaški Siciliji. Argeta Tuna Siciliana se ponaša z le najboljšimi sestavinami - prvovrstnimi fileji tune, suhimi paradižniki in začimbami, navdahnjenimi s tipično sicilijansko kuhinjo.

Po vašem okusu!

Zadnji med morskimi okusi je Argeta po primorsko, ki je nastala z vašo pomočjo. Bogata tunina pašteta z dodatkom oljk in oljčnega olja navduši še tako zahtevne okuse ter vas v trenutku ponese na sončno Primorsko.

In kako jo imaš ti najraje?