Foto:
Foto:

Fortrade ponuja brezplačnih 50 evrov osnovnega kapitala vsem, ki želijo zaslužiti na ceni delnic Twitter-ja na svetovnem trgu.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Twitter, gigantski ponudnik mini blogov, ustanovljen pred desetimi leti, predstavlja internetno skupnost s sloganom "Kaj se trenutno dogaja v svetu."

Število aktivnih uporabnikov se v zadnjih letih nenehno povečuje in je v drugem četrtletju letošnjega leta doseglo 313 milijonov. Čeprav se število uporabnikov povečuje počasneje od leta 2014, je povprečna letna stopnja rasti še vedno 45%.

Po nedavno objavljenih poslovnih rezultatih za drugo četrtletje, v skladu s katerimi je bila rast oglaševalskih prihodkov 20%, je podjetje razvilo nov način, s katerim želi povečati prihodke - promocijske nalepke. Namreč, ko uporabnik naredi sliko, lahko izbere promocijsko nalepko določene znamke, ki jo lahko delijo z drugimi uporabniki na Twitter-ju. To pomeni, da so promocijske nalepke ustvarile dobro znane blagovne znamke in te bodo plačale Twitter-ju, da jih da na razpolago več milijonom svojih uporabnikov. Ta storitev bo na voljo globalnim podjetjem in prva med njimi je Pepsi Co., ki bo oblikovala 50 nalepk. Dobra ideja je tudi ta, da so uporabniki Twitter-ja, ki komunicirajo med seboj, aktivni tudi na trženju velikih blagovnih znamk, za kar pa bo Twitter tudi ogromno zaslužil.

Prihodki Twitter-ja so v letu 2015 znašali 2,2 milijarde USD, pričakovanja za letošnje leto pa so 2,6 milijarde USD, kar je zelo obetavno. Pričakuje se, da bo celoten prihodek višji za najmanj 13%.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.