Oglasno sporočilo
Foto: Nives Brelih
Foto: Nives Brelih
Foto: Nives Brelih

Dodaj v

HI-FI salon Canyon Audio – predstavitev HOLBO gramofona

8. november 2018 ob 08:30
Slovenija - Oglasno sporočilo

V Ljubljani je svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Salon predstavlja najnovejši tehnološko dovršen HOLBO high end gramofon na zračnih ležajih.

Lastnik Simon Košir iz Kanala ob Soči, že od leta 1992 skrbi, da je poslušanje glasbe sprostitev, terapija in zabava hkrati. Njegovi sistemi, ki jih je predstavljal po HI-FI sejmih širom Evrope so bili vedno zelo lepo sprejeti. V Zagrebu leta 2017 je bil njegov zvok ocenjen s čisto desetko!

V salonu boste lahko izbirali med sistemi in komponentami za vsak žep. Ker pa v HI-FI svetu omejitev navzgor ne obstajajo, boste lahko prisluhnili tudi nekaterim draguljem iz prodajne palete kot so: angleški legendarni zvočniki SPENDOR, komponente japonskega proizvajalca LEBEN, prodajo najboljših audio konektorjev, kablov OYAIDE in ostalega pribora, ki seveda spadajo k vrhunskim audio sistemom.

Tukaj ne gre pozabiti na prvi demo room slovenskega proizvajalca gramofonov HOLBO Air bearing turntable system, ki žanje uspehe na vseh svetovnih HI-FI sejmih in je že prisoten na vseh petih kontinentih sveta.

Pričakujete lahko prijetno izkušnjo in pozitivno presenečenje.

HI-FI salon Canyon Audio se nahaja na Celovški cesti 172 v Ljubljani (za Mc Donaldsom).

www.holbo.si

Canyon Audio Simon Košir s.p.
Prijavi napako
Kazalo