Foto:
Foto:
false
false

Pred tednom in pol je podjetje Snap, ki je ustvarilo popularni Snapchat, vstopilo na borzo z največjo inicialno ponudbo od leta 2014. Z začetno ceno delnice 17 dolarjev, je podjetje doseglo vrednost 3,4 milijarde dolarjev, s čimer so . Že po prvem dnevu trgovanja je cena delnice uspela doseči vrednost 29 dolarjev, s čimer je podjetje doseglo vrednost 30 milijard dolarjev.

Vsi bralci portala rtvslo.si imate priložnost izkoristiti Snap-ov vstop na borzo v 3 enostanih korakih:

  1. Kliknite na povezavo tukaj
  2. Izpolnite prijavo
  3. Prevzemite 50 eur za trgovanje s cenami delnic Snap-a (tako imenovani CFD-ji) in trgujte popolnoma brezplačno, vendar ves svoj potencialni zaslužek s 50 EUR dvignete, po zahtevani količini trgovanja

»Brez dvoma bo uspeh Snapchat-a odvisen od števila uporabnikov, kot v primeru ostalih spletnih družbenih podjetij. Od konca junija 2015 do konca leta 2016 je število dnevnih uporabnikov Snapchat-a zraslo za 68%, z 94 milijonov na 154 milijonov. Vseeno pa prihodnja rast uporabnikov lahko predstavlja izziv, sej je v drugi polovici leta 2016 njihovo število zraslo le za skromnih 5 milijonov, kar je bilo daleč pod 15. milijoni, ki predstavljajo povprečje«, so povedali v Fortrade-u.

Znamka Snap je trenutno vrednejša od Twitter-ja, Ferrari-ja in American Airlines-a.

«Tekom leta 2016 je 98% prihodkov podjetja predstavljalo oglaševanje. Tekom prejšnjega leta so prihodki ustvarili značajno rast in so znašali 404,4 milijona dolarjev, čemur je sledila tudi rast operativnih stroškov, ki so znašali 520,4 milijona dolarjev«, so še povedali v Fortrade-u.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.