Foto:
Foto:
false

kamzmulcem pravijo, da so daljše vožnje z otroki v avtu naporne in dolgočasne. Zato čas v avtu popestrijo z domiselnimi igricami. Tukaj so njihove ideje:

Detektiv

Naši malo mlajši mulci zelo uživajo v igrici »Kdo prvi najde ali zagleda« smreko, most, prometni znak, rdeč avto, nekaj modrega ipd. Presenečeni boste, koliko časa so tudi najmlajši pripravljeni sodelovati.

Zamisli si osebo ali žival

Eden od sodelujočih si zamisli osebo, ki jo vsi poznajo. Drugi postavljajo vprašanja, npr. »Ali ima očala, ali je stara?« Tisti, ki si je osebo zamislil, lahko odgovarja samo z da ali ne.

Stave

Vsak od sodelujočih določi stavo. Na primer: v naslednjih treh minutah bo šlo mimo nas devet zelenih avtomobilov ali trije avtobusi. Tisti, ki je najbližje napovedi, zmaga.

Medtem ko se mlajši sopotniki kratkočasijo s predlaganimi igrami, vozniku priporočamo, da se preizkusi z aplikacijo Drajv. Ta bo pokazala, kako obvlada varno vožnjo. Drugi potniki naj stavijo, koliko točk bo dosegel. Če jih doseže, lahko čaka tako voznika kot zmagovalca stave na cilju kakšna nagrada, morda dodatna kepica sladoleda? Z varno vožnjo ob uporabi Drajva pa izkoristite tudi nižje plačilo avtomobilskega zavarovanja. Ta z akcijo Sprosti čas prinaša še številne dodatne ugodnosti.

Katere druge igre še priporočamo? Se spominjate iger kalodont in drugih? Z branjem nadaljujte na portalu Vse bo v redu.