Foto:
Foto:

Nevidni alergeni v vašem domu.

Okrog 90 % našega časa preživimo v zaprtih prostorih. In prav tukaj – v naših bivalnih prostorih – se v navidezno neškodljivih hišnih pršicah, prhljaju, cvetnem prahu in sporah plesni nahajajo neprijazni alergeni.


Neprijetne posledice.

Alergeni lahko povzročajo različne težave. Vključno z nekaterimi, ki jih morda ne pripišemo takoj hišnemu prahu.

Alergeni, ki se nahajajo v domovih, lahko povzročijo trajno nelagodje in celo kronične bolezni, predvsem pri otrocih, alergikih in starejših, občutljivih ljudeh. Reakcije vključujejo kihanje, težave pri dihanju, dražeč kašelj ali pordele in srbeče oči. V hujših primerih lahko ti alergeni povzročijo tudi alergijsko astmo.

Poskrbite, da bo vaš dom odporen na prah in alergene.

Sesalnik Bosch ProHygienic vam pomaga zaščititi dom pred neprijetnim in nezdravim hišnim prahom in alergeni. Prejemnik žiga kakovosti ECARF, ki označuje alergikom prijazne izdelke.


Sesalnik ProHygienic: zdaj lahko dihate s polnimi pljuči.

Po zaslugi sistema UltraAllergy, s katerim se ponaša sesalnik ProHygienic, je vašemu domu zagotovljena trojna zaščita pred iztrebki hišnih pršic, cvetnim prahom in drugimi alergeni.

Po tem ko sesalnik vsesa hišni prah, koordiniran sistem, ki vsebuje originalno večplastno vrečko za prah PowerProtect, ki prefiltrira in varno zadrži 99.9 % finih prašnih delcev, ULPA filter (filter UltraAllergy) , ki je še učinkovitejši od HEPA filtra, in higiensko tesnilo, poskrbi za to, da v sobo izpusti le čist izpušni zrak. Ta zrak je pravzaprav čistejši od zraka v prostoru.

Več o tem v kratkem videu:


Popolnoma čisto in higiensko okolje. Tudi med spanjem.

Tretjino življenja preživimo v postelji. In vzmetnice so še posebej izpostavljene iztrebkom hišnih pršic, prhljaju in prahu.

Sesalnik Bosch ProHygienic ponuja idealno rešitev: poseben nastavek za vzmetnice, ki poskrbi za občutek zaščite, tudi ko spite.

Več informacij najdete tukaj.