Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP

Le kdo si ne bi želel brezskrbne poti na drug konec Evrope, kjer bi v izbrani družbi doživel eno najbolj pričakovanih tekem leta?

Čeprav je sama tekma zagotovo vrhunec navijaškega doživetja, pa je brez dvoma še kako pomembna tudi (varna) pot do štadiona in nazaj. Continental, ki med drugim zagotavlja pnevmatike za vsa uradna vozila UEFA EURO 2016, vključno z avtobusi vseh reprezentanc, je za dva slovenska ljubitelja nogometa pripravil nepozaben nogometni izlet. Za srečna nagrajenca bo poskrbljeno od prihoda na ljubljansko letališče pa vse do povratka domov. Srečneža – dobitnik prve nagrade bo lahko s sabo vzel še nekoga po lastni izbiri – bosta v Francijo odpotovala z letalom, v Lyonu pa bosta poleg sedežev na tribuni deležna tudi namestitve v hotelu ter VIP hospitality izkušnje pred večerno tekmo, ki bo določila enega od dveh finalistov UEFA EURO 2016.

Si želite z nami v Francijo?

Sodelujte v nagradni igri in morda prav vas v sredo, 6. julija, čaka nepozaben nogometni dan!

Vse, kar morate storiti, je, da pravilno odgovorite na dve nagradni vprašanji ter izpolnite obrazec s svojimi podatki.

Žreb bo 30. aprila, poleg glavne nagrade pa bo Continental med udeležence nagradne igre razdelil še praktične nagrade:

  • 5x uradna žoga UEFA EURO 2016
  • 50x maskota UEFA EURO 2016
  • 50x kapa UEFA EURO 2016
  • 100x lanyard UEFA EURO 2016

Partner nogometa, že več generacij

"Nogomet varno pripeljemo na štadion" je slogan, ki povzema bistvo Continentalovega nogometnega sponzorstva. Continental je vedno bil sopomenka za kombinacijo nadzorovanega vznemirjenja in varne obrambe. Tako kot najboljši nogometaši, tudi Continentalove pnevmatike zagotavljajo osupljivo učinkovitost gibanja ter popolno strategijo. Podjetje je partner nogometa od leta 1995, ko je postalo sponzor UEFA lige prvakov, že dobro desetletje pa živi tudi spletno mesto www.contisoccerworld.com, kjer so zbrane vse njihove aktivnosti in relevantne informacije o nogometu. Continental poleg UEFA EURO 2016 sponzorira še nekatere druge dogodke ter nogometne zveze, vedno bolj pa je vpet tudi v sponzorstvo ženskega nogometa.

Z nakupom pnevmatik do replike uradne žoge UEFA EURO 2016

Prvih 200 kupcev štirih letnih pnevmatik Continental (16' ali večjih), ki bodo poslali svoj račun na adria@conti.de, bo deležnih posebnega darila – replike uradne žoge UEFA EURO 2016. Več podrobnosti najdete na www.continental-pnevmatike.si.