Ne zapravljajte časa s čakanjem na dostavo paketa. Izkoristite storitev »Moja dostava – moja izbira« in se posvetite pomembnejšim opravilom. Foto:
Ne zapravljajte časa s čakanjem na dostavo paketa. Izkoristite storitev »Moja dostava – moja izbira« in se posvetite pomembnejšim opravilom. Foto:
Spletna aplikacija »Moja dostava - moja izbira«

Sodoben hiter način življenja nas mnogokrat prikrajša za dragocene trenutke prostega časa z družino in bližnjimi. K sreči je mogoče vsaj nekatera nujna opravila, kot so nakupi, urediti tudi prek spleta –

edina pomanjkljivost takšnega naročanja je čakanje na pismonošo, ki želene izdelke pogosto dostavi ob urah, ko nas ni doma. Vendar ima Pošta Slovenije tudi za ta problem rešitev, saj nudi širok nabor storitev, s katerimi lahko pošiljanje in prejemanje paketov popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Med njihovimi paketnimi storitvami je še posebej praktičen PS PAKETOMAT, samopostrežni avtomat. V samopostrežnih avtomatih lahko svoje pakete na 24 najbolj frekventnih lokacijah po Sloveniji prevzemate in oddajate 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Poskrbljeno je za popolno diskretnost! Naročite lahko marsikaj, tudi rojstnodnevno presenečenje za bližnjega, saj boste s kodo, ki jo prejmete, samo vi lahko prevzeli paket. Poskrbljeno je tudi za varnost in obveščenost, ko bo vaš paket dostavljen, boste prejeli SMS ali e-sporočilo.

Že pričakujete paket in je ta že na poti k vam?

Ste izbrali mesto dostave, zdaj pa ste ugotovili, da vam izbrana lokacija in čas dostave ne ustrezata več? Izkoristite novo storitev Pošte Slovenije »Moja dostava – moja izbira«, ki vam omogoča, da v zadnjem trenutku spremenite izbrani datum in izbrano lokacijo dostave paketa tudi, ko je ta že na poti k vam.

S SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do spletne aplikacije »Moja dostava - moja izbira«, kjer lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

- dostava na drug naslov (kateri koli naslov v RS);

- prevzem na pošti;

- dostava v PS Paketomat (24 paketomatov po vsej Sloveniji);

- dostava na bencinski servis (114 BS Petrola);

- dostava na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …);

- dostava na izbran datum (na voljo trije različni datumi).

Ne zapravljajte časa s čakanjem na dostavo paketa. Izkoristite storitev »Moja dostava – moja izbira« in se posvetite pomembnejšim opravilom.

Preverite še ostale alternativne oblike dostave pošiljk ali pokličite na 080 14 00.