Foto:
Foto:
false
Družinski blogerji, ki s termami ustvarjajo še lepše družinske počitniške trenutke: Anja Oman (Mamina Maza), Jure Marolt (Ljubki nesmisel), Daniela Č. Sluga (Mami na off) in Nina Držaj (Z ljubeznijo, mama)

Zamislite si nekaj brezskrbnih dni, ko je poskrbljeno za vsakodnevna opravila, ki nam kradejo kvaliteten družinski čas. V termah Sava Hotels & Resorts (Terme 3000, Terme Ptuj, Terme Banovci, Terme Lendava, Zdravilišče Radenci) posebno pozornost posvečajo družinskim počitnicam, ki omogočajo nekaj skupnih dni za krepitev družinskih vezi. Kaj vse pripravljajo med Krompirjevimi počitnicami, kaj vas pričakuje v vodnih parkih, kjer je veselo in razigrano prav vse leto, v družbi pravljičnih junakov in razigranih animatorjev, s čim vas vse vas bodo navduševali v restavracijah in kaj ponuja okolica term v jesenskem času, preverite na www.nasvetzadobroseimet.si.

Da bo #caszanas karseda najbolje izkoriščen, so v termah Sava Hotels & Resorts k sodelovanju povabili družinske blogerje in strokovnjake s področju zdravja, zdrave prehrane ter vzgoje. Skupaj ustvarjajo trenutke, ki bodo družinam na obraz narisali še večji nasmeh, kot ga dopust pri njih že sam po sebi.

Razmišljanje o družinskih počitnicah: družinska blogerka Nina Držaj, Z LJUBEZNIJO, MAMA

"Z veseljem sem odzvala povabilu k sodelovanju pri projektu #caszanas in priložnosti, da povem, kaj so za družine popolne družinske počitnice. Družine potrebujemo prostor in čas, ko si lahko oddahnemo in se posvetimo medsebojnemu povezovanju, brez stresa in motečih dejavnikov. Projekt #caszanas ima posluh za naše potrebe, zato se veselim naslednjega obiska v termah."

Preverite tudi, kako so se družinski blogerji imeli na delovnem vikendu v Termah 3000 in povejte, kaj je za vas popoln družinski oddih: http://www.nasvetzadobroseimet.si/cas-za-nas. S kančkom sreče lahko osvojite krompirjeve počitnice v termah Sava Hotels & Resorts.