Fashion Alegra Foto:
Fashion Alegra Foto:
Selection Lady Moon
Fashion Ammy
Fashion Unique
Selection Queen Rose
Selection Queen Rose

Nataša obožuje modo in svoj blog polni z atraktivnimi modnimi fotografijami, a tudi ona se je že spopadla z dvomljivci, ki so komentirali njeno bolj polno postavo. S fotografijami v perilu Lisca pa je tako sebi kot drugim ženskam, ki imajo več oblin, pokazala, da so lahko lepe in zapeljive. In seveda zadovoljne v svoji koži.

Perilo v večjih velikostih je običajno res v črni, kožni ali beli barvi. A ni razloga, da bi bila vaša garderoba dolgočasna. Med modnimi trendi izberite tistega, ki vam je najljubši - na primer letos zelo priljubljene cvetlične vzorce.

Visoke hlačke skrijejo in rahlo stisnejo trebušček, hkrati pa so v zadnjih letih čedalje bolj modne. Kombinirate jih lahko z najljubšim modrčkom, a tudi tu si lahko dovolite malce raznolikosti - če običajno nosite modrčke s penastimi košaricami, lahko občasno poskusite tudi s takšnim z oporo. Deloval bo malce bolj lahkotno, še vedno pa bo zagotavljal odlično oporo prsim.

Presenetite sebe in dragega z nečim res seksi - perilom v zapeljivi rdeči barvi. Čeprav to ne bo vaša izbira za vsak dan, pa si v garderobi le privoščite tudi perilo za posebne priložnosti in za svojo samozavest.

V mesecu oktobru lahko izkoristite tudi akcijo Jesenska priložnost in svoje najljubše kose perila izbranih serij jesen/zima 2017, kupite z 20% popustom. Akcija velja do 30. 10. 2017 ob nakupu dveh kosov perila ali več, v trgovinah Lisca in v spletni trgovini.