Foto:
Foto:
false
false

Po besedah izvršnega direktorja, Marca Gobettija, Burberry čaka še svetlejša prihodnost. Gobetti je pred prihodom v Burberry že deloval na čelu podjetij Moschino, Givenchy in Céline in je poznan kot vrhunski poznavalec luksuzne industrije.

Fortrade, vsem bralcem portala RtvSlo, podarja 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Burberry-ja na svetovni borzi.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Nova strategija Burberry-ja

Za boljšo umestitev na trgu je podjetje pred kratkim napovedalo program zniževanja stroškov za 100 milijonov funtov. Februarja letos je Burberry najavil, da bo svoje ključne modne dogodke organiziral namesto štirikrat letno dvakrat na leto. Sledeč principu “see now, buy now” oziroma “kar vidiš sedaj, kupi takoj”, bo predstavljeno blago na reviji kupcem takoj razpoložljivo, tako online kot tudi v trgovinah. Tovrsten model prodaje, katerega močna konkurenca že uspešno uporablja, ima za cilj da utrdi prvi, najmočnejši vtis potrošnikov.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Burberry-ja lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Burberry-ja

Zaradi slabitve britanskega funta glede na druge valute, so proizvodi te modne hiše, katera je v glavnem izvozno usmerjena, postali dostopnejši potrošnikom po celem svetu. Čeprav je v zadnjih petih letih podjetje imelo večje težave, v največji meri zaradi znižane potrošnje na Kitajskem, je rast prihodkov občutna in stopnja dobičkonosnosti dvomestna. Celo v tem letu, težkem za industrijo luksuznih dobrin, podjetje uspeva ohranjati zelo solidno raven proizvodov.

Pričakuje se enomestna rast prihodkov od prodaje, vendar tudi izboljšanje kazalnika dobičkonostnosti v drugi polovici letošnjega leta 2016.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Burberry-ja lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.