Foto:
Foto:

Želite aktivno vplivati na poslovni svet? Nimate težav s sprejemanjem odločitev? Se ne bojite odgovornosti? Obožujete inovacije? Želite ustanoviti in voditi lastno podjetje? Želite voditi ljudi? Vam upravljanje postopkov, projektov, podjetja pomeni izziv?

Fakulteta za management Univerze na Primorskem je prva fakulteta za management v Sloveniji. Dodano vrednost ji dajejo široka zastopanost področij in programov za izobraževanje, fleksibilnost, regionalna zastopanost, individualen pristop k študiju, ugledni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami v praksi, predavanja strokovnjakov iz gospodarstva in odlična mednarodna vpetost.

Na Fakulteti za management lahko študirate v Kopru, Celju ali Škofji Loki

Fakulteta za management ima sedež v Kopru, poleg tega pa ima še dve študijski središči: v Celju in Škofji Loki. V Kopru izvaja dva dodiplomska študijska programa: visokošolski strokovni študijski program Management, ki je bolj praktično naravnan, in univerzitetni študijski program Management (v slovenščini in angleščini), ki zahteva več samostojnosti, teoretičnega in raziskovalnega dela. V študijskih središčih v Celju in Škofji Loki pa izvaja visokošolski strokovni študijski program Management.

Študij na Fakulteti za management

Je vedno v koraku s časom. Naši študijski programi so sodobni in kakovostni, sledijo potrebam in zahtevam trga, saj jih neprestano dopolnjujemo in aktualiziramo z novimi vsebinami.

Je prepleten s poslovno prakso. Za poslovno fakulteto, kot je Fakulteta za management, je nujno povezovanje s poslovnim svetom, zato v predavanja redno vključujemo ugledne gospodarstvenike, podjetnike in druge strokovnjake.

Odpira vrata v svet. Na Fakulteti za management se zavedamo, da so znanje in izkušnje, ki jih študenti dobijo prek študijskih izmenjav v tujini, neprecenljivi. Zato vsakega našega študenta spodbujamo in mu omogočimo študijsko izmenjavo prek različnih programov mobilnosti.

Kaj pa po diplomi Fakultete za management?

Diplomant Fakultete za management ima izjemno široke zaposlitvene možnosti. Lahko se zaposlite v trgovskem podjetju, na banki, v podjetju za finančno in poslovno svetovanje, v zavarovalnici, v borznoposredniški družbi, v oglaševalski agenciji … ali najdete izziv v lastni podjetniški karieri. Svojo kariero lahko gradite kot komercialist, analitik, vodja oddelka, bančnik, prokurist, tržnik, računovodja, zavarovalni posrednik, vodja projektov, vodja trgovine, davčni svetovalec, revizor, direktor poslovne enote ali podjetja …

Vedno pa lahko nadaljujete študij na podiplomskih študijskih programih Fakultete za management.

Vabljeni na informativne dneve Fakultete za management v petek in soboto, 12. in 13. februarja 2016, v Koper Celje in Škofjo Loko.