Okolje
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 5 glasov Ocenite to novico!
Peter Kauzer
Peter Kauzer poziva rojake, naj zavihajo rokave in pomagajo očistiti Slovenijo. Foto: BoBo

Dodaj v

Video: Kajakaš Peter Kauzer poziva: "Očistimo Slovenijo!"

Akcijo podpira 7.505 športnih društev, klubov in njihovih zvez
16. marec 2012 ob 13:51,
zadnji poseg: 16. marec 2012 ob 13:53
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Narava je nedvomno največji športni objekt na Slovenskem, izposojamo si jo od naših zanamcev," pravi kajakaš Peter Kauzer.

Kajakaš na divjih vodah, eden v dolgi vrsti znanih obrazov, ki so svojo prepoznavnost "posodili" projektu Očistimo Slovenijo 2012, v videoposnetku, posnetem za ta namen, opozarja, da moramo naravo ohranjati in jo neokrnjeno zapuščati prihodnjim rodovom.

Vse o projektu Očistimo Slovenijo 2012 pa najdete v MMC-jevi rubriki Okolje, saj smo se tudi v naši redakciji dejavno pridružili gibanju.


Med podporniki akcije je tudi Vlado Kreslin, ki je v sodelovanju z organizatorji čistilne akcije napisal besedilo za himno akcije in jo zapel skupaj z otroki. Pozneje so posneli še videospot pod taktirko Mihe Tozona.

MMC-jev pogovor s Kreslinom preberite tukaj in si oglejte omenjeni videospot, Kauzerjev poziv v videoobliki pa najdete spodaj.

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
Saš89
# 16.03.2012 ob 13:57
Ni problema, Peter. Pridružim se, ko boste vsi, ki ste bili plačani za promocijo, tam.

Jaz bom šel namreč zastonj, ker Slovenijo čistim že celo življenje.
edx
# 16.03.2012 ob 14:27
Jaz pa ne bom šel dokler snaga Lj ne bo spremenila politike odlaganja na deponiji LJ.

Ko sem se selil sem imel za 1/2 kombija odpadnega materijala. Seveda sem naročil selitveni servis, da me preseli in hkrati odpelje odpad na deponijo. No tukaj se vse konča. Na deponiji namreč niso dovolili, da se kombi sprazni, ker je kombi last selitvenega servisa in ne moja. Kljub temu, da smo hoteli ves material ločiti med seboj in ga zložiti v zabojnike so nas zavrnili. Bil sem pripravljen tudi plačati vendar proti plačilu lahko odvržeš samo les (verjetno ker imajo od tega korist).
In potem se vsi čudimo zakaj ljudje odlagajo odpadke na divja odlagališča. Po televiziji pa lažejo kako lahko brezplačno pripeljemo k njim odpadke.
Kazalo