Ponekod je zaradi dežja zalivalo kleti. Foto: EPA
Ponekod je zaradi dežja zalivalo kleti. Foto: EPA


Po podatkih Urada za zaščito in reševanje so meteorne vode ponoči zalile nekaj kleti v kranjski občini. O črpanju vode iz kletnih prostorov stanovanjske hiše pa so poročali tudi iz Radovljice. Meteorna voda je zaradi zamašenih kanalizacijskih cevi vdrla v kletne prostore zdravstvenega doma v Domžalah.

Zvečer in ponoči bo oblačno, ponekod bo občasno še deževalo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 16 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh agencije za okolje (Arso).

Jutri dopoldne bo pretežno oblačno, predvsem v jugovzhodni Sloveniji bo še rahlo deževalo, popoldne pa se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 16, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo ponekod v krajih južno od nas še deževalo, drugod bo večinoma suho, ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja. Jutri bo dopoldne pretežno oblačno, ponekod bo občasno še rahlo deževalo. Popoldne bodo padavine ponehale, delno se bo zjasnilo. Še bo pihala šibka do zmerna burja.