Prava ideja
Menu

 

Deseta sezona oddaje Prava ideja!

Oddaja je na sporedu:

Vsak TOREK ob 21:00 na TV SLO 2.

Ponovitev oddaje: vsak ČETRTEK OB 15.50 na TV SLO 1.

 

Spremljaj Pravo idejo na

sledi povezavi in pritisni LIKE ali VŠEČ MI JE :)

Spremljaj Pravo idejo preko



Edita Cetinski Malnar je prejemnica priznanja RTV Slovenija za leto 2013, 2011 in 2010. 

Edita Cetinski Malnar je prejemnica posebnega priznanja  - slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2013. 

Oddaja Prava ideja je prejemnica nagrade Zavoda Y za MediY leta 2011.

Oddaja je dobitnica Žurnalove nagrade TV oddaja leta 2010.

Oddaja je dobitnica glavne nagrade za inovacijsko novinarstvo za leti 2009 in 2010.

Minuta za novo idejo

Nina Štarkel in Klemen, Dotifly

25.4.2018

Brez sreče tudi v poslu ne gre, nekaterim jo prinašajo pikapolonice! Trije mladi so se odločili, da v majhnem terariju trgu ponudijo pikapolonice kot hišne ljubljenčke! Ko se jih otroci naveličajo, jih spustijo v naravo in tudi tako se ohranja ogrožena slovenska sedem pikčasta pikapolonica!



Nina Abramič in Miran Prodnik, St. Daniel - 7.3.2018

  Nina Abramič in Miran Prodnik sta odprla poseben BIO hotel na Krasu, kjer svojim gostom s celega sveta ponujata holistični način dopustovanja.

Ivan Krstić in Anže Andrejka, Masivna Pasivna - 27. 2. 2018 - 28.2.2018

S trdim delom in vztrajnostjo so se uresničevanja prave ideje lotili v mladem podjetju, kjer so združili najboljše od zidane in montažne gradnje. Podjetje Masiva Pasivna cilja na tuje ...

Gregor Zupin, mikrobiolog - 20. 2. 2018 - 21.2.2018

V Rusijo želi prodreti tudi slovenski mikrobiolog Gregor Zupin, ki navdušuje s svojo hitro rešitvijo za analizo mikrobov v tekočinah. Znanstvenik z inovativno idejo se je lotil podjetništva, veseli pa ga ...

Željka Bohar, Torterija - 13. 2. 2018 - 15.2.2018

Željka Bohar je kot diplomirana ekonomistka z desetimi leti dela v prodaji in marketingu čez noč ostala brez službe kot tehnološki višek. Danes kreira torte, saj je svojo strast spremenila v posel. Prava ...

Andraž Zvonar, Minuta za novo idejo - 8.2.2018

Ste vedeli, da zavržemo kar 40 % hrane? Pogosto delamo prevelike zaloge sadja in zelenjave, ki pa še pred uporabo zgnije. Bi želeli na naraven način podlajšati življenjsko dobo živil? To je s svojim ...


Zadnji štirje gostje
Arhiv
Napovednik