Trenutno se predvaja:
Maribor 0
8. marec 2018 ob 09:36 Maribor Novice

Družinska tragedija na Pobrežju

Na Pobrežju je okrog 7.00 zjutraj prišlo do družinske tragedije, v kateri so bile udeležene tri ženske. Pri tem je ena oseba umrla, druga je poškodovana, tretjo pa so policisti pridržali.
Foto: Radio Maribor/Stanislav Kocutar

Mariborski policisti preiskujejo primer nasilne smrti, ki se je zgodil danes zjutraj v mariborskem blokovskem naselju na Pobrežju. 38-letna ženska naj bi z nožem napadla 58-letno mater in 38-letno sestro. Slednja je izgubila življenje, mater pa so okrog pol osmih odpeljali v mariborski UKC.

Policija zadevo še preiskuje, predstavnik policijske uprave Maribor, Andrej Kolbl pa je pojasnil, da so na kraju dogodka prijeli 38 let staro žensko: "Ta je osumljena kaznivega dejanja umora in poskusa umora. Trenutno preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Mariboru, skupaj z državnim tožilcem in kriminalisti opravlja ogled kaznivega dejanja.«

Kolbl še dodaja, da motiv in način storitve kaznivega dejanja še preiskujejo: "Motiv in potek dogajanja še ni razjasnjen." Po pričanjih sosedov naj bi bilo v preteklosti v družini več nesoglasij. Umor pa naj bi bil storjen na izredno krut način.

Aleks Horvat

Nazaj na vrh