Slovenija - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Slovenija - Arhiv
Anketa: SDS ostaja trdno v vodstvu, v parlament bi prišla tudi SLS SDS z 29,1-odstotno podporo ostaja trdno v vodstvu po priljubljenosti med strankami.
V Kopru dostopali do podatkov o podpornikih županskih kandidatov? Zadnji teden volitev bo v Kopru očitno vroč, pojavili so se namreč sumi, da je prišlo do nepooblaščenih vpogledov v obrazce s podpisi podpore posameznim županskim kandidatom, ki so jih prispevali ...
Opozicija in koalicija na nasprotnih bregovih glede svetovnega dogovora o migracijah Poslanci opozicijskih strank nasprotujejo svetovnemu dogovoru ZN-a o migracijah, saj po njihovem ne rešuje vzrokov za selitve.
Kandidati za župana Slovenj Gradca o hmeljiščih, tretji razvojni osi in razvoju občine Na drugem programu TV Slovenija je potekalo soočenje kandidatov za župana Mestne občine Slovenj Gradec.
Sporna dovoljenja za črpanje zemeljskega plina v Petišovcih odnesla direktorja Arsa Generalni direktor Agencije RS za okolje Joško Knez je odstopil s položaja, vzrok naj bi bile odkrite nepravilnosti v postopkih izdaje dovoljenj v povezavi s črpanjem plina v Prekmurju.
Kandidati za župana Kranja o obvoznici, avtobusni postaji in novem domu za ostarele Na drugem programu TV Slovenija na MMC-ju lahko spremljate soočenje kandidatov za župana Mestne občine Kranj.
Na mesto generalnega direktorja policije prijavljeni trije kandidati Na razpis ministrstva za notranje zadeve za novega generalnega direktorja policije so se prijavili trije kandidati, njihovih imen na ministrstvu za javno upravo niso razkrili, neuradno pa je med ...
Mladi vs. kandidata za župana: Murska Sobota – zaposlovanje mladih in "nepopolna" avtocesta 19-letni Svit iz Murske Sobote pravi, da se v občini težko najde zaposlitev za nekatere študijske smeri, zato mladi odhajajo iz občine.
Šarec pozval Bandellija k odstopu, sicer bo predlagal njegovo razrešitev Premier Marjan Šarec je kohezijskega ministra Marka Bandellija zaradi zadnjih dogodkov pozval k odstopu z ministrskega položaja, SAB bo o nadaljnjih korakih odločal v torek.
Dva kandidata, dva različna pogleda na problematiko v Murski Soboti Na tokratnih lokalnih volitvah se za župana Mestne občine Murska Sobota potegujeta le dva kandidata: Aleksander Jevšek (SD) in Bojan Petrijan (SDS).
Spreminjanje bistvenih podatkov o nepremičnini le še z elaboratom Lastniki nepremičnin bistvenih podatkov o nepremičnini ne bodo mogli več spreminjati brezplačno prek vprašalnikov, ampak bodo morali pri geodetskem podjetju ali projektantu naročiti elaborat.
Pahor za ustavno sodnico predlaga Katjo Šugman Stubbs Predsednik države Borut Pahor je za novo ustavno sodnico predlagal Katjo Šugman Stubbs. Drugo mogoče ime je bila Verica Trstenjak.
Sloveniji opomin Bruslja, ker žrtev kaznivih dejanj ne ščiti dovolj Slovenija je znova dobila opomin Evropske komisije zaradi zamude pri prenosu 6 let stare direktive o določitvi minimalnih standardov na področju pravic, podpore in zaščite žrtev kaznivih dejanj.
V Radovljici ima aktualni župan Globočnik štiri izzivalce Radovljiški župan Ciril Globočnik, ki se poteguje za tretji županski mandat, ima na letošnjih volitvah štiri izzivalce. Ti so prepričani, da preostala dobijo precej manj pozornosti kot mesto.
Anketa: V Mariboru drugi krog s Kanglerjem in Arsenovičem Sodeč po anketi Ninamedie za Večer se na nedeljskih županskih volitvah v Mariboru obeta drugi krog, v katerem se bosta pomerila Franc Kangler in Saša Arsenovič.
Mladi vs. kandidati za župana: Koper - pozabljeno podeželje? Mlada Koprčana 21-letni Vitjan in 19-letni Andrej sta zadovoljna z urejenostjo Kopra, a menita, da bi se bilo treba posvetiti tudi t. i.
Stavka na ljubljanski upravni enoti: domov ob koncu delovnega časa Zaposleni na okencih ljubljanske upravne enote so začeli stavko. Delo so končali ob koncu uradnih ur, ob 18. uri, ne glede na število čakajočih.
Kaj kandidati za župana Kopra menijo o kulturni dediščini in neprofitnih stanovanjih? Za župana mestne občine Koper se na letošnjih lokalnih volitvah poteguje 13 kandidatov.
Nova gradbena zakonodaja: večja zmeda ali enostavnejši postopki? Večja preglednost, hitrejše pridobivanje gradbenega dovoljenja, legalizacija nekaterih črni gradenj, to so bili cilji nove prostorsko-gradbene zakonodaje.
Vrhnika bo na lokalnih volitvah dobila novega župana, saj je zdajšnji napovedal slovo Vrhničani bodo na lokalnih volitvah izbirali med tremi županskimi kandidati, med katerimi pa ni zdajšnjega župana Stojana Jakina, saj se poslavlja po dveh mandatih.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izjava dneva
link
Karl Erjavec
1
12. november 2018 ob 22:26 Pri minus 20 stopinjah me verjetno zebe, ampak ne v tolikšni meri, da bi zaradi tega jamral.
Več novic ...
Kazalo