Janković in Pišljar sta sklenila sporazum o ureditvi razmerij. Foto: BoBo
Janković in Pišljar sta sklenila sporazum o ureditvi razmerij. Foto: BoBo

Ljubljanski župan navedb ni želel komentirati, je poročal Pop TV. Janković in Pišljar naj bi v preteklih dneh sklenila sporazum o ureditvi razmerij. Glavnica skupno trimilijonskega dolga je zdaj poravnana, obresti pa Jankoviću ni treba vrniti. Janković naj bi v teh dneh Pišljarju sicer nakazal dobra dva milijona evrov, je poročala komercialna televizija.

Pišljar že dobil Jankovićevo hišo
Maja letos je Pišljar že dobil podpisano pogodbo in ključe hiše v Grosupljem, s čimer je Zoran Janković prvič poplačal del omenjenega dolga svojega sina. Kot je takrat dejal Janković, je pogodba za nepremičnino vredna 300.000 evrov, še predtem pa je pojasnil, da je njegov sin že vrnil 600.000 evrov.

Zaradi neporavnanega dolga je na domu Jureta Jankovića v Grosupljem konec novembra lani potekal rubež. Župan Janković je takrat dejal, da si je njegov sin denar izposodil sam, da on takrat za to ni vedel, da je izvedel lani in da je sin del denarja že vrnil. Ob tem je še dejal, da če se bo kar koli zgodilo, se bodo doma pogovorili, kaj od družinskega premoženja bodo prodali.