Slovenija

Poudarki

  • Preiskujejo tudi mogoče zlorabe psov v preteklosti
  • "Kresalova ni vplivala na delo policije"
  • Ni dokazov, da bi bil vpleten še kdo
  • Jevšek: Še nikoli toliko dezinformacij
Prizorišče dogodka
Policija pravi, da ni dokazov, da bi bil na kraju dogodka še kdo. Foto: Foto: Helena Božič
       Vsaka namigovanja, da policija zato, ker preiskovalnega sodnika in tožilca ni bilo na ogledu, kaj prikriva, ostro zanikam.       
 Aleksander Jevšek
Janko Goršek
Janko Goršek je povedal, da Kresalova ni vplivala na delo policije. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

"Nihče ni šaril po dokazih!"

Goršek: Policija dela neodvisno in po najvišjih standardih
16. februar 2010 ob 14:07,
zadnji poseg: 16. februar 2010 ob 15:18
Ljubljana - MMC RTV SLO

Janko Goršek je pojasnil, da je v zadevi Baričevič še veliko odprtih vprašanj, špekulacij in dezinformacij. Zatrdil je, da policija dela neodvisno in po najvišjih standardih.

Generalni direktor policije Janko Goršek je na tiskovni konferenci pojasnil, da ne bodo dopustili, da se policija zlorablja za medsebojna obračunavanja. Po njegovih besedah posnetki OKC-ja nedvoumno kažejo, da je policija dežurnega preiskovalnega sodnika obvestila v torek ob 17.51. Ta je dejal, da se bo posvetoval z dežurno državno tožilko, in policiji naročil, naj si začne ogledovati kraj dogodka.

Goršek je pojasnil, da je policija začela predkazenski postopek, preiskovanje okoliščin vračanja psov Sašu Baričeviču. Direktor policije je tudi zatrdil, da dokazi, najdeni na kraju dogodka, niso bili odnešeni in niso bili uničeni.

"Kresalova ni vplivala na delo policije"
Goršek je tudi zatrdil, da ministrica Katarina Kresal ni nikoli poskušala vplivati na delo policije. Prav tako ni bilo nobenih pritiskov odvetnika Mira Senice. "To so stvari, ki se ne dajo skriti. Preveč ljudi je vpletenih v samo preiskavo," je pojasnil in zagotovil, da je vse tudi dokumentirano v zapisniku, prav tako so bili kraj dogodka in tudi vsi predmeti fotografirani.

Po besedah direktorja PU Ljubljana Stanislava Vrečarja je bil OKC o napadu na Baričeviča na Oražnovi ulici 11 obveščen ob 16.30. Na kraj so bili napoteni policisti, prvi so tja prišli v osmih minutah. Ti so skušali pomagati Baričeviču in se tudi sami zaščititi pred napadom psov. Pri tem je bil ustreljen eden izmed psov, dva pa sta ostala zavarovana v uti in sta bila ves čas pod nadzorom, je dejal Vrečar in dodal, da je policija medtem zavarovala tako dvorišče in okolico garaže kot tudi del ulice.

Policisti, je nadaljeval Vrečar, so nudili zdravniško pomoč Baričeviču in obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika, ogled kraja dogodka pa so začeli ob 18.46, končali pa ob 21.50 ter ob 22.21 tudi obvestili dežurno državno tožilko.

Ni dokazov, da bi bil vpleten še kdo
Vrečar je glede namigov, da je bila v času napada poleg Baričeviča prisotna še ena oseba in da se je izpred hiše na Oražnovi po napadu odpeljal avto, dejal, da nimajo dokazov, da bi bila vpletena tudi druga oseba, ker pa preiskava še ni končana, te možnosti ne izključujejo. Dodal je, da sta na Oražnovi stanovala še dva človeka, policijo pa je poklical sosed.

Glede dejstva, da sta na kraj napada prišli dve reševalni vozili, je Vrečar zatrdil, da so dve vozili poklicali sami, saj sta bila psa še nevarna, tudi niso vedeli, ali bo pomoč potreboval tudi kateri izmed sorodnikov v hiši. Zato je popolnoma običajno, da so poklicali dve reševalni vozili. Vrečar je pojasnil, da je pokojni Baričevič umrl zaradi izkrvavitve. Na fotografiji trupla pokojnega zdravnika, ki je zaokrožila po medmrežju, pa ni krvi po tleh zato, ker je bil Baričevič prenesen v drug prostor.

"Določen del policistov je odvrnil napad psov, določen del policistov pa je nudil pomoč Baričeviču, ki so ga prenesli v notranjost hiše," je dodal. Vrečar je tudi zanikal namige v javnosti, da so policistom, ki so bili na Oražnovi, v okviru iskanja avtorja fotografije pokojnika, zasegli mobilne telefone.

Jevšek: Še nikoli toliko dezinformacij
Tudi direktor uprave kriminalistične policije Aleksander Jevšek je zatrdil, da ni bilo nobenih pritiskov ministrice Kresalove. "Ničesar ne prikrivamo," je zagotovil in zatrdil, da se ob katerem drugem primeru ni nikoli pojavilo toliko pozornosti in tudi dezinformacij v medijih. Po njegovih besedah policija odlično sodeluje z Vursom, državnim tožilstvom in drugimi organi.

Veterinarski inšpektor je sodeloval pri ogledu kot strokovnjak, ker ima znanja, ki jih kriminalistični inšpektor nima, je pojasnil Jevšek in dodal, da je veterinar sestavil zapisnik, ki je sestavni del policijskega zapisnika. Tudi obveščanje preiskovalnih sodnikov in dežurnih tožilcev je potekalo tako, kot je običajno, zagotavlja prvi mož kriminalistov, ki pravi, da se preiskovalni sodnik sam odloči, ali se bo udeležil ogleda.

"Vsaka namigovanja, da policija zato, ker preiskovalnega sodnika in tožilca ni bilo na ogledu, kaj prikriva, ostro zanikam," je poudaril. Jevšek je tudi pojasnil, da so vzorci za toksikološke preiskave na inštitutu za sodno medicino in da policija zdaj čaka na izsledke preiskave. Na vprašanje, kaj je z DNK-analizo najdene kontracepcije, pa je Jevšek zagotovil, da se vse analize opravljajo.

Preiskujejo tudi mogoče zlorabe psov v preteklosti
Kot je pojasnil, so kriminalisti začeli preiskavo mogočih zlorab psov v preteklosti, podatke med drugim zbirajo tudi na zavetišču na Gmajnici. Pri tem je Vrečar dodal, da še ne vedo, kdo je mučil pse, saj bo to pokazala preiskava. Jevšek ne ve, ali je bila leta 2006 izvršena obdukcija bulmastifa Knighta, ki so ga policisti ustrelili po napadu Baričevičevih psov na Stanislava Megliča. Zatrdil pa je, da o smrti nekdanje Baričevičeve partnerice Zore Roter leta 2008 niso bili obveščeni, zadeve pa pozneje niso preiskovali, saj sanitarna obdukcija ni pokazala ničesar sumljivega.

Na vprašanje, kaj je za policijskom trakom po zavarovanju kraja dogodka počela državna sekretarka Sonja Bukovec, je direktor PU-ja Ljubljana Vrečar pojasnil, da zato, ker je prijateljica sestre pokojnega. Ta je po njegovih besedah ob dogodku doživela šok in je bila v duševni stiski. Prav tako je kriminalistom in policistom v interesu, da so svojci pripravljeni sodelovati pri zbiranju obvestil in prepoznavi. "To je bil tudi razlog, da smo dotično gospo spustili znotraj prvega traku," je poudaril in dodal, da ni "nihče šaril po dokazih".

B. T., Aleš Žužek
Prijavi napako
Komentarji
merimoja
# 16.02.2010 ob 14:14
Ja, šur, glih verjamem. Pa fotografija na internetu, najvišji standard? Pa državna tožilka, ki ni bila obveščena? Pa brez preiskave hiše, v kateri so se odvijale morbidne igre? Kje so posnetki, ki so nastajali v hiši? Zakaj so izbrisani trakovi iz križišča, ki bi pokazali (če se je) kdo odpeljal iz hiše? To so najvišji standardi? Janko, bot resen, slovenska policija pod tvojim vodstvom je:
- ali amaterska organizacija
- ali pa v korist nekoga sistematično uničuje dokaze.
sunshine girl
# 16.02.2010 ob 14:19
Ne verjamem v povedano. Zame je nujen odstop Gorška, Kresalove, zalarja, Širce in Pogačnika. To je osnova vsake demokracije, da ko se takšna afera tako grdo razplete, ne moreš ostat na svojem sedežu.
nenn0
# 16.02.2010 ob 14:11
Menda ne bo priznal, če ga je pa kresalka nastavila...hjaoo, kake izjave. Ne bo v lastno skledo pljuval, ali?
rabelj
# 16.02.2010 ob 14:17
Ali to pomeni, da preiskujejo tudi utemeljen sum, da so ob tem "dogodku" bile prisotne še tretje osebe, kar bi mogoče celo pomenilo povod za umor Baričeviča (oz. umor iz malomarnosti al neki tazga)? Kajti šušlja se o večih krikih iz garaže pa o ljudeh, ki so bežali preden je prišla policija pa....
olcar
# 16.02.2010 ob 14:36
Čigava je bila sperma v kondomu??? B. je bil še vedno ženska...
meri.m
# 16.02.2010 ob 15:04
Tudi ta tič nam laže!
Zakaj so bili izbrisani posnetki, iz kamere s križišča?
Zakaj niso pregledali hiše?
Zakaj niso pregledali GSM klicev ljudi, ki so se pojavili na kraju dogodka?
Zakaj ni bilo sodnega izvedenca na kraju dogodka?
Zakaj je bilo javno tožilstvo obveščeno šele 5 ur kasneje?
Zakaj in Zakaj??????????????
kmetozar
# 16.02.2010 ob 14:10
"Direktor policije je tudi zatrdil, da so se dokazi, najdeni na kraju dogodka niso odnašali in niso bili uničeni."

V nasprotnem primeru bi namreč to razkrili javnosti na prvi tiskovni konferenci. Verjetno kar Pahor osebno, glede na njegov duhoviti primat ...
bk74
# 16.02.2010 ob 14:28
zakaj pa je tožilstvo bilo obveščeno šele ob 22,30 To naj Goršek pojasni.
pogumno srce
# 16.02.2010 ob 14:40
Janko Goršek je povedal, da Kresalova ni vplivala na delo policije

Le kdo mu to verjame. Nastavil ga je S(t)enica.
V današnjem času Kresalovi policiji ni za zaupati !
semaino
# 16.02.2010 ob 14:28
Potem pa to dokažite z deli in ne besedami in povejte jasno kaj ste hoteli zakriti, ko 6h niste obvestili tožilca? Povejte zakaj so lahko na zavarovano območje še preden ste obvestili tožilca stopali uslužbenci iz ministrstva za kmetijstvo? In kaj so tam počeli? Na nobeno od teh vprašanj še niste odgovorili.

So to za vas najvišji standardi? Potem naj ministrica za notranje zadeve kar po hitrem postopku odstopi.
mick5
# 16.02.2010 ob 14:39
Rodil sem se vceraj...... in še živim v pravljici.....
TOREJ.... policija in sodstvo sta pošteni
HA HA HA HA
mkv
# 16.02.2010 ob 14:09
Ja in če bi bilo bi seveda povedal to!!!
Thiver
# 16.02.2010 ob 18:30
"Nihče ni šaril po dokazih!"

Nihče vam ne verjame.
KanoN
# 16.02.2010 ob 14:46
Policija dela odvisno in po standardih prejetih iz najvišjih položajev.
tokiotokio
# 16.02.2010 ob 18:43
.. če pa "Ivan Grasupelski" tako reče je tako DOGMA (in nima veze z psmi)

kje si bil ti in tebi podobni, ki ne znate drugega, kot v vsaki temi JJ zreven vpletat, ko so prodajali telečje možgane za sindikalne bone... Dajte si že enkrat kupit možgane, saj jih očitno nimate.
Vaši idoli šopingirajo po milanu in naskakujejo pse, vi pa delate za 500 evrov kot njihovi sužnji, pa jih še vedno tukaj branite in pišete bedarije v njihovo podporo...
golaž
# 16.02.2010 ob 17:54
nihče šaril po dokazih?
hahaha
bukovčeva je šla notri po dokaze in jih prinesla do kresalove, ta pa je še isti večer skupaj z senico odpeljala z helikopterjem vse dokaze v avstrijo.
itak se ve da je ta takoimenovana elita hodila k baričeviču na odurne sado mazo partije. kresalova je itak lezbijka in senica peder skupaj sta samo zato da se skrivata in pahor ima okrog sebe tudi same mladce... To državo vodi pederski lobi...
tinkarat
# 16.02.2010 ob 15:08
zbrisali so stran na facebooku! kaj bomo mirno gledali?
olcar
# 16.02.2010 ob 14:40
Niti tega zakaj okrog kadavra ni bilo krvi čeprav je bil B. cel razklan...

Baje jo je čistačica fata popucala.
Kluzo
# 16.02.2010 ob 18:53
"Kresalova ni vplivala na delo policije"

To je mnenje, ki mu ni treba verjeti. Glede na okoliščine bi morala biti osumljena sodelovanja.
kralj matjaž
# 16.02.2010 ob 18:49
Če pa tako reče človek, ki je bil politično nastavljen in ne izbran preko javnega razpisa, pa že mora biti res. V "neodvisne# funkcionarje nesmemo dvomit.
mietke10
# 16.02.2010 ob 18:26
Sem zdajle prebral vse komentarje, in končno je zopet postal glavni akter Janez Janša?????

Mater ste nekateri idioti, za vas je Janša kriv tudi če te žena napizdi ker se ti ne dvigne..............
Kluzo
# 16.02.2010 ob 20:45
"Kresalova ni vplivala na delo policije", je dejal gospod Goršek, ki ga je nastavila gospa Kresalova.
meri.m
# 16.02.2010 ob 16:13
Mreža se je tako razpletla, da tukaj minister Pogačnik sploh ni več pomemben. Vprašanje je moralne etike slovenske »elite« in vpliv te elite na delovanje pravne države in moralnih vrednot vladajoče garniture.
KanoN
# 16.02.2010 ob 16:13
skuggi in hlupy
A to, da se Kresalka ni 10 dni nič oglasla, se vama pa ne zdi čudno?
Vedno nekaj lapa in moralizira, tokrat je pa čist tiho.
Hmmm...?
gr-ega
# 16.02.2010 ob 15:53
Pa ti Katarinin pudejl res vrjameš sam sebi,kajti nihče drug ti ne , samo 1vprašanje kaj ste morali skriti v tisti 6 urah ko ste pozabili poklicati državno tožilko.Policija je vedno bila in je še v službi enega gospodarja slovenske levice, če se samo spomnimo založenih ovadb proti Zokiju.....
alpe3
# 16.02.2010 ob 22:16
Jevšek: Še nikoli toliko dezinformacij

Škoda, da g. Jevšek ni povedal še tega, kaj on misli, zakaj je tako?!!!

Meni se sicer zdi to povsem normalno. Zgleda, da še nikoli ni bil interes javnosti tako velik, da se stvari razčistijo... Zgleda, da se še nikoli ni javno postavljalo toliko vprašanj - nanje pa ne dobilo ustreznih odgovorov. In najbrž se še nikoli ni pristojni minister ali ministrica ob podobno odmevnem dogodku, ki ga mora pokrivati in reševati njen/njegov resor ni odpravil najprej na smučanje - potem pa še nekaj dni vztrajal v odločitvi, da je boljše, da o stvari molči... ob jasno izraženem sumu, da je tudi sam vpleten...

In dokler bodo ustrezne in prave informacije pristojnih zamujale, dokler bodo pristojni bežali od medijev in bolj ali manj prelagali odgovornost drug na drugega bodo pač še naprej krožile takšne in drugačne neuradne novice in med njimi tudi hotene in nehotene dezinformacije...

LP
AlFe
# 16.02.2010 ob 19:21
tokiotokio: "Vaši idoli šopingirajo po milanu in naskakujejo pse, vi pa delate za 500 evrov kot njihovi sužnji, pa jih še vedno tukaj branite in pišete bedarije v njihovo podporo..."

Hrbet upognjen, biča vajen ... Kdaj je bilo že to napisani?
spikljaspoklja
# 16.02.2010 ob 18:30
jasno je, da zrtve ne premikas. zakaj bi je premikal. premaknes jo takrat, ko jo odpeljes patologu. za prstne odtise verjetno niso slisali? se en dokaz, da je slovenska policija in nekih takozvanih kriminalistov kup enih amaterjev, ki ne znajo zavarovati mesto zlocina. in kaj ma tam za delati 20 policajev_ specializirite stroko, pa boste menda lahko kaksen primer celo uspesno resli. nimate pojma koliko ljudi se zanima za forenzicarstvo. sramota!
2blond
# 16.02.2010 ob 17:27
alpino
16. februar 2010 ob 09:15
Prijavi neprimerno vsebino
Citirano.# INSIDER # Ta afera do obisti razgalja vso gnilobo in plesen, ki se je naselila v vseh slojih slovenske družbene elite. Sprašujem se zakaj so tiho moralne avtoritete slovenske družbe dr. Tine Hribar, dr. France Bučar, dr. Veljko Rus in ostali, ki so postavili temelje nove slovenske države, katero pa kot požrešne podgane razjedajo razni vplivni lobiji ter formalna in tajna društva, ki so se kot kancerogena tvorba prisesali na sistem in izčrpavajo to državo in narod ter jo s svojimi pohlepnimi in nemoralnimi dejanji peljejo v ekonomski ter moralni propad. Te povampirjene elite namesto tega, da bi skrbele za razvoj celotnega sistema z ropanjem proračuna, velikim vplivom in divjo privatizacijo ustvarjajo nemogoče ekonomske razmere, kar bo slovenijo pahnilo v v brezizhoden položaj in zopet bomo postali hlapci. Ali smo zato ustvarjali to državo? Čas je da tvorci slovenske države sestopijo iz akademskih sfer na realna tla, njihova dolžnost je, da se oglasijo, kajti njihov glas šteje in ljudstvo jim verjame. Čas je za akcijo, da se odplakne te nesnaga iz vplivnega prizorišča, da se vzpostavi zakonodajni in pravni sistem, ki bo odpravil sistemske nepravilnosti ter začel sankcionirati vse akte nezakonite privatizacije, omogočil vsem nosilnim institucijam, da bodo neovirano začele opravljati svoje delo in radikalno presekale centre moči iz ozadja in vpliv tem povampirjenim elitističnim kanibalom, ki srkajo kri lastnega naroda. ........ konec citata. INSIDER zadel si v bistvo problema. Sedaj je trenutek za razkrinkanje skorumpirane politike,leve, desne, levosredinske, desnosredinske, kaonacionalne, bele, rdeče, črne, zelene, roza, itd., za razkrinkanje nosilcev naropanega družbenega kapitala, ki so se družno z odvetniki, pravniki, uglednimi profesorji, znastveniki in manipulantskimi prepisovalci in prilagojevalci zakonov združili v roparskem pohodu, kako izigrati pravni red. INSIDER-jev članek bi moral biti stokrat kopiran in stokrat ponavljan tukaj in povsod, na vsaki oglasni deski, panoju, kjerkoli v Sloveniji, na izložbah, na drevesih parkov, drevoredov, v vseh medijih,na letakih, ki bi prekrili ulice in opozarjali na zatohlost, ki jo brezsramno povzroča naša gnila, samozvana in samovšečna "elita". Realnost pa je kruta, INSIDER-jev članek bo pozabljen pred zoro jutrišnjega dne, vampirji so se in se bodo potuhnili za le nekaj trenutkov, nato pa spet pričeli svoj mrtvaški ples...konec citata

KDO še ni izgubil, zlorabil našega zaupanja? Je kdo kje?
fuksel
# 16.02.2010 ob 15:57
šarijo po odmevih, spletnih straneh, forumih...pa, da niso šarili po dokazih...
dragi sonarodnjaki, edina rešitev je da zadevo plasiramo v tujino...tole kar mamo klele je bananastan...
pigl
# 16.02.2010 ob 15:56
@ hlupy

največji štos, katerega verjetno sam čisto ne razumeš, je pa ta, da misliš da levico s svojim bistroumjem ščitiš, v bistvu pa samo kažeš kakšna golazen so, s svojimi privženci vred.
marcipan
# 16.02.2010 ob 15:24
a mi lahko prosim samo poveste zakaj ni oddaje odmevi od zadnjih dni v vašem arhivu, bi si rad pogledal oddajo o bullmastifih.
oddaja dnevnik in ostele oddaje so namreč vse na voljo v arhivu. vključno z včerajšnjimi?
prosim za odgovor, hvala!
michonz
# 16.02.2010 ob 14:40
@hlupy

ne, še zmeraj nismo ugotovili, prosim razsvetli nas, ki imamo premajhne možgane da bi v tvojem pisanju našli kakšen smisel...
slassi
# 17.02.2010 ob 10:22
Državna skretarka je bila na kraju nesreče, ker je bil dobra prijateljica!?!?!?!

G. Goršek pri naslednjem velikem ropu bi bil rad na kraju zločina, ker sem dober prijatelj te banke.

Osebe ki niso "strokovnjaki" oz so tam poklicani od policije na kraju nesreče nimajo kaj početi ne zakonsko ne strakovno. Brez dvoma gre za vsaj strokovno napaka če ne že malomarnost. IN spet ni nić narobe.
dagma
# 16.02.2010 ob 21:46
Kaj dobiš, če križaš vice o blondinkah z vici o policajih?
...
slovenko leta.
Vitki
# 16.02.2010 ob 15:10
Spet se sodstvo izmotava, kot v zadevi PLUT! Takrat tožilec po pogovoru z novomeškimi kriminalisti po zločinu v Srbiji ni ukrenil ničesar, kot bi še nikoli ne slišal za ZKP in Zakon o javnem tožilstvu, kaj določata v primeru, če slovenski državljan stori kaznivo dejanje v tujini in se vrne v domovino. Potem se je pa zgodilo kar se je! Nezaslišana šlamparija, pa ,,nikome ništa!"
tinkarat
# 16.02.2010 ob 15:02
takoj moramo na ceste in zahtevat, da se izločijo vsi, ki so nastavljeni s strani LDS. tako goršek, kot šef kriminalstov. NAJ ZADEVE PREIŠČEJO NEODVISNI; NE NASTAVLJENI!
KanoN
# 16.02.2010 ob 14:51
Dokazi se mogoče res niso odnašali ali uničevali. Sigurno pa niso bili primerno zavarovani. Nisem glih expert, sam un bel plašč, ki ga je policaj nosil okrog, mi ni deloval glih primerno zavarovan.
Kakršne so zveze in poznanstva, bojo dokazi en za drugim padali.
Nakoncu bojo Baričeviči dobili še odškodnino.
Dildolandija!
bk74
# 16.02.2010 ob 14:45
hlupy ali glupy pa kaj spet mešaš drek zakaj se sds ni javil saj se je glede klientelizma in da zakoni veljajo samo za navadne državljane pa si še poglrj fešto joy kluba ki jo pripravil Senica, kakšna klientela koliko jih je v forumu 21 ti bo vse jasno razen če si tega nočeš priznat to je pa že tvoj kodeks.
2blond
# 17.02.2010 ob 09:34
Kdaj je ogled kraja dogodka prešel v ogled kraja kaznivega dejanja?
Katerega kaznivega dejanja?
Zakaj se preiskovalni sodnik (PS) in državni tožilec (DT) nista vključila v ogled saj je bilo znano, da bo zadeva odmevna v javnosti?
Zakaj, oziroma, kdaj sta se PS in DT kasneje vključila v preiskavo, če sta se? Če se nista zakaj se nista?
Zakaj je DT odreagiral za zavarovanje sledov na psih šele po ovadbi DZZZ Ljubljana?
Zakaj svojega dela, v zvezi delaovanja klinike pokojnega, ne opravijo ostale inšpekcijske službe?
Zakaj Vlada odloča, kaj je oziroma kaj NI v javnem interesu?
Zakaj Vlada še ni odločila, da je vse povezano s tem primerom in delovanjem klinike, povezavami, delom na črno zdravnikov..., v javni interesu, da se VSE RAZČISTI, predstavi javnosti, ob zaznanih nepravilnostih ukrepa?
Zakaj, zakaj, zakaj....DO KDAJ?

Kdo še ni izgubil naše zaupanje, ga izgublja sedaj.
eco
# 16.02.2010 ob 22:03
Hov, hov.........rad imam Katarino. Je takoooo nežna.
alpe3
# 16.02.2010 ob 22:03
Policisti, je nadaljeval Vrečar, so nudili zdravniško pomoč Baričeviču in obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika, ogled kraja dogodka pa so začeli ob 18.46, končali pa ob 21.50 ter ob 22.21 tudi obvestili dežurno državno tožilko.

Vse to je verjetno čisto res... A to sploh ni bilo sporno... Sporno je, da niti preiskovalnega sodnika niti dežurne državne tožilke niso obvestili o tem, da gre tudi za sum kaznivega dejanja - na kar pa so, po njihovih izjavah v preteklih dneh, takoj na licu mesta sicer opozarjali tam prisotne izvedence VURS-a...

LP
jutranjka
# 16.02.2010 ob 22:03
Na fotografiji trupla pokojnega zdravnika, ki je zaokrožila po medmrežju, pa ni krvi po tleh zato, ker je bil Baričevič prenesen v drug prostor.
Na sliki je garaža, mar ne? Tako sodim po ploščicah na tleh, kolesu v prostoru...Zakaj so ga torej prenesli tja oz od kod so ga pravzaprav prinesli?
Tale Goršek je zvit ko presta....tak pošten dečko a?
sunshine girl
# 16.02.2010 ob 19:47
Če Kresalova ne vpliva na delo policije, potem mora odstopit....ker naloga ministra za notranje zadeve je ravno to, da poskrbi, da policija deluje v skladu z zastavljenimi zakoni....zakaj pa potem sploh imamo ministrico? Zato, da mi z medijskega odra žuga in povzdiguje glas?
m.combe
# 16.02.2010 ob 19:44
Lažete kot pes teče. Banda pokvarjena.
Achilies
# 16.02.2010 ob 16:20
Tako je gre se za to, da je ogabna elita bila razkrinkana. Vidimo da ni več problem edino to da gospodarijo edino za svoje fevde medtem ko državne finance v nemar.

ni važno za FBI koliko bo kaj stalo samo da so provizije.

In ni več časa, da gledamo kako nas molsajo kot fazana. Moramo vreči to ogabno kliko, tisith par inkognito forumašev pa fu.k off

G.ide zo.filske dil.omanijaki.

Lahko ste kra.li denar ampak DRŽAVE in DRUŽBE pa ne damo.

Raje m.tev kakor da gledam te poš.stne gn.de, kako si delajo kupčke premoženja.

Mar. pro.leta ban.a Sa.anova Sin.goga...
......
Achilies
# 16.02.2010 ob 16:03
sam če stenico pogledate je jasn da nima endokrinih žlez pravilno delujočih. Vidi se dobro samo vedti moraš kaj je indikator-ji

hormonski- podhranjenci
delicate_arch
# 17.02.2010 ob 01:10
Zanimivo je spremljati spletno stran klinike Barsos. V nekaj dneh so s spletne strani izginila vsa imena zdravnikov, zaposlenih v drugih zdravstvenih domovih in bolnišnicah, ki so v kliniki Barsos nudili storitve vsem, ki so se odločili - kot pravi njihova spletna stran - "opraviti brez čakanja in v prijetnem okolju zasebne ordinacije".
Bravo fantje in dekleta. Kaj pa je šlo narobe, da vaša imena kar na lepem niso več primerna za objavo ? Naj se eden od vas javi in pojasni davkoplačevalcem. Pregledal sem veliko teh imen in veliko jih poznam. Če je vse v redu, potem pojasilo ne bo problem. Ali pač ? Zdravstvo je ena od zadnjih popolnoma neurejenih utrdb v naši državi. Zdravniki se bodo morali sprijazniti s tem, da so najlepša leta mimo in nikoli več ne bo tako lepo, kot je bilo doslej. Za svoje delo bodo morali veliko ostreje odgovarjati in za svoje početje bodo polagali zahtevnejše račune. In prav je tako, saj v sistemu javnega zdravstva ljudje nismo ovce. V ZDA je pa drugače, fantje in deketa. Tam se pa tudi zavarovanje plačuje drugače.
cepc
# 16.02.2010 ob 23:38
Pa kake caple od policije mamo da tut krvavitev ne znajo ustavit.Pa oni resno mislijo,da jim bo raja verjela.Vse zgoraj napisano je edino za pavliho(škoda da ga ni več).
mojca111
# 16.02.2010 ob 23:34
Dokler bomo informacije črpali iz rumenih medijev, v resnih medijih pa vlada cenzura, dokler bo notranja ministrica v koliziji interesov, bodo pač take in drugačne domneve in nezaupanje v institucije.
Kazalo