Slovenija
(5)
Gost predvolilnega klepeta je predstavnik stranke GAS Alojz Kobe. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Predvolilni klepet: Alojz Kobe (GAS)

Klepet s predstavniki političnih strank v predvolilni kampanji
15. maj 2018 ob 10:33
Ljubljana - MMC RTV SLO

Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik Gospodarsko aktivne stranke (GAS) Alojz Kobe.

"GAS – Gospodarsko Aktivna Stranka se zavzema za vzpostavitev pogojev za razvoj in uspešno delovanje gospodarstva kot osnovnega generatorja razvoja družbe in blagostanja ter kakovostnega življenja vseh generacij državljanov, ne glede na ideološka, politična, verska in druga prepričanja," je v MMC-jevem klepetu svojo stranko predstavil član izvršilnega odbora GAS-a Alojz Kobe.

"Stranka bo namenjala posebno pozornost optimizaciji porabe davkoplačevalskega denarja ter učinkovitemu delovanju celotnega sektorja državnih in javnih služb v dobrobit vseh državljanov RS. Posebno pozornost bo namenjala tudi ustvarjanju optimalnih pogojev za bivanje in delo mlajše generacije ter demarginalizacijo starejših generacij," je še dodal.

GAS pa tudi, kot pravi, skladno s "temeljnimi opredelitvami stranke ne identificira političnih nasprotnikov, temveč je usmerjen v sodelovanje z vsemi in z vsakomer, ki na političnem področju delujejo za podporo učinkovitemu gospodarstvu in socialno pravični družbi."G. C.
Prijavi napako
Komentarji
GeorgeB
# 15.05.2018 ob 12:49
mile952

Tisto sekundo, ko bi se priklopili k DeSus ali NSi, so izgubili bistveno komponento: neinficiranost s politiko, ki je okužena in je del sistemske korupcije, glavne težave razvoja države SLovenije.

Upam, da GAS pride v parlament, ker bodo s svojimi idejami lahko zelo pomagali napredku. Še bolje bi bilo, če bi bili del vladne koalicije, ker bi postal njihov program del koalicijske pogodbe, kar pa bi bilo že prelepo. Jaz bi jih volil takoj...
jan15
# 15.05.2018 ob 14:39
Samo taki programi, ki jih ima ta stranka, nas bodo potegnili iz blata.
Slovenci potrebujemo pravo pamet in najprej na volitvah.
mile952
# 15.05.2018 ob 11:52
Ena redkih strank, ki ima dober gospodarski rogram. Škoda, kerstranke nihče ne pozna in nimajo nobene šanse priti v Parlament. Morali bi se priključiti NSl ali DESUS-u, ki nekaj o gospodarstvu prepričujeta volilce, programa pa nimata pravega.
Grešnica
# 16.05.2018 ob 09:32
mile952:
"Morali bi se priključiti NSl ali DESUS-u..."

GAS in NSi imata zelo podoben gospodarski program, medtem kot mentaliteta DeSUS-a med svojimi cilji zasebnega konkurenčnega podjetništva v resnici ne vidi; njim je bližje državno-socialistično podjetništvo (pajdaški kapital), da ga lažje izčrpavajo ter vanj - kot protiusluge - zaposlujejo svoje (odslužene) kadre. Loterija, Triglav, ...tudi UKC LJ.
mkrebs
# 16.05.2018 ob 10:05
Dobro bi delovala tudi naveza GAS in SMC
Kazalo