Slovenija

Poudarki

  • Gorenak: Eno so koruptivna, drugo pa kazniva dejanja
  • Erjavec za predčasne volitve
  • Predsednik Pahor ni naklonjen predčasnim volitvam
  • Novakova: Situacija se spreminja iz dneva v dan
  • Ministri SDS-a z Janšo na ločenem sestanku?
  • Janša kljub krizi na pot v Azerbajdžan
Janez Janša
DeSUS in SLS se pridružujeta stališču DL-ja: Janša naj odstopi. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
SDS na Twitterju
Odziv SDS-a na Twitterju Foto: Twitter
       Če vam bo žena rekla, da se bo ločila, bi verjetno še vsak dan skuhala kosilo. Mi tudi poskušamo narediti maksimalno, kar se da.       
 Janez Šušteršič, finančni minister iz vrst DL-ja
Janez Šušteršič in Janez Janša
""Če vam bo žena rekla, da se bo ločila, bi verjetno še vsak dan skuhala kosilo. Mi tudi poskušamo narediti maksimalno, kar se da," razmere opisuje Šušteršič. Foto: BoBo
VIDEO
Kako do predčasnih volitev?
VIDEO
Janša se z ministri o vla...

Dodaj v

SDS nad koalicijske partnerje: "Dvolično"

Poleg DL-ja tudi DeSUS in SLS zahtevata Janšev odstop
14. januar 2013 ob 07:32,
zadnji poseg: 14. januar 2013 ob 21:32
Ljubljana - MMC RTV SLO

Koalicijske stranke se odločajo, kako naprej, SDS pa jih medtem na Twitterju ostro napada: koalicijski partnerji nimajo pravice narekovati, koga bo SDS imel v vladi.

Premier Janez Janša je, kot je znano, dal koalicijskim partnerjem čas do danes, da mu sporočijo, ali so še del koalicije.

Državljanska lista je že napovedala, da bo ostala v koaliciji le, če premier zaradi ugotovitev Komisije za preprečevanje korupcije odstopi v desetih dneh. Tudi izvršni odbor stranke DeSUS zaradi poročila KPK-ja zahteva odstop Janeza Janše, sicer bo stranka zapustila koalicijo. Predsednik DeSUS-a Karl Erjavec je prepričan, da so najbolj realna rešitev iz nastale situacije predčasne volitve, saj je v tem sklicu parlamenta zelo malo možnosti, da bi prišli do drugačne koalicije in do novega mandatarja. Tehnična vlada se mu sicer zdi dobra rešitev, a ta predlog podpore v DZ-ju nima.

Podobno je sklenil tudi glavni odbor SLS-a: če Janez Janša do konca februarske seje ne odstopi, ali predlaga drugega kandidata, bo SLS odšel iz koalicije. Predsednik stranke Radovan Žerjav je po seji odbora dejal: "Sprejeli smo nekaj jasnih sklepov: od Janeza Janše in Zorana Jankovića pričakujemo, da sprejmeta odgovorne odločitve. Težava je pri njiju in ne pri njunih strankah."

"Nova Slovenija ne bo postavljala pogojev"
NSi vsem koalicijskim partnerjem sporoča, naj razmislijo, kaj je dobro za Slovenijo, pa je po seji sveta stranke dejala predsednica Ljudmila Novak in dodala, da bo tudi Janez Janša moral sam presoditi, ali lahko pod temi pogoji še vodi vlado: "NSi ne bo postavljal nobenih pogojev." Za Slovenijo je najbolje, da zdajšnja vladna koalicija nadaljuje svoje delo ter izpelje in uveljavi začete reforme. Glavna težava Slovenije niso ne stranke ne posamezniki, je še prepričana Novakova.

SDS: Koalicijske stranke so dvolične
Na odločanje v organih koalicijskih strank se je sicer že odzval tudi SDS. Na družbenem omrežju Twitter so v stranki tako zapisali, da SDS ni izbiral ministrov koalicijskih partnerjev za vlado, "zato tudi oni nimajo pravice narekovati SDS-u, koga bo imela v vladi". To je, so prepričani v največji vladni stranki, dvolično.

"SDS ima 26 poslancev, DeSUS, DL, SLS in NSi pa skupaj 22. Mirno gre lahko kdorkoli k Jankoviću in Lukšiču, komaj čakamo to sanjsko ekipo," so še zapisali v SDS-u.

Novakova pri Pahorju
Novakova se je sicer že dopoldne srečala s predsednikom republike Borutom Pahorjem. "Pogovor s predsednikom Pahorjem je bil zaupne narave, izmenjala sva mnenja, kaj stranka misli o prihodnosti koalicije. Kaj konkretnega ne morem povedati, saj bodo o tem odločali organi stranke Nove Slovenije," je o srečanju s predsednikom povedala Novakova in dodala, da je Pahor "normalne volje". "Zelo prijazno sva se pogovarjala. A je zaskrbljen? Zaskrbljeni smo vsi, jaz sem," je še dodala.

Na vprašanje, ali še vedno vztraja pri stališču "koalicija da, a brez Janeza Janše", odgovorila: "Ostajam pri tem, kaj sem govorila v prejšnjem tednu, ker se situacija iz dneva v dan spreminja, pa bo stranka sprejemala temu ustrezne sklepe."

Šušteršič pri Janši na rednem kolegiju
Čeprav je sprva v medijih zaokrožila informacija, da se bosta s predsednikom vlade sešla ministra iz vrst Državljanske liste Senko Pličanič in Janez Šušteršič, se je pozneje izkazalo, da je šlo za redni vladni kolegij. Razmere v koaliciji naj ne bi bile tema pogovora.

"Pogovarjali smo se samo o tem, kaj bo v četrtek na seji vlade," je dejal finančni minister Janez Šušteršič. Na opazko novinarjev, da v četrtek morda vlade zaradi politične krize ne bo, je Šušteršič odvrnil: "Če vam bo žena rekla, da se bo ločila, bi verjetno še vsak dan skuhala kosilo. Mi tudi poskušamo narediti maksimalno, kar se da. Politična kriza se bo tako ali drugače razrešila. To ne pomeni, da moramo medtem sedeti na zapečku in ne opravljati svojega dela."

Ministri SDS-a z Janšo na ločenem sestanku?
Šušteršič je še dejal, da je šlo za običajen ponedeljkov kolegij pri predsedniku vlade, kaj so se pred njim s predsednikom vlade pogovarjali ministri iz vrst SDS-a, pa ni vedel. Tudi notranji minister Vinko Gorenak o tem ni hotel spregovoriti pred novinarji. "Pogovarjali smo se," je bilo vse, kar je dejal. Kot je poročal novinar TV Slovenija Seku M. Conde, je pred sestankom minister za gospodarstvo Andrej Vizjak zavrnil nekatera ugibanja, da bi lahko on vodil vlado.

Gorenak: Eno so koruptivna, drugo pa kazniva dejanja
Gorenak je sicer v pogovoru za Reporter dejal, da je težko reči, ali poročilo protikorupcijske komisije pomeni začetek konca vlade. Zanimiv pa se mu zdi kontekst poročila. "Ker vedo, da Janković že težko diha na politične škrge, je bilo treba medijsko poskusiti ubiti še Janšo," je dejal. Pri tem v pogovoru za revijo opozarja, da so eno koruptivna ravnanja, drugo pa kazniva dejanja. "Le malo koruptivnih ravnanj je kaznivih dejanj," je prepričan.

Janša kljub krizi na pot v Azerbajdžan
Premier bo sicer v torek kljub krizi, v kateri se je znašla koalicija, odpotoval na dvodnevni obisk v z nafto in plinom bogati Azerbajdžan. V ospredju bo srečanje s predsednikom Azerbajdžana Ilhamom Alijevom in predstavitev slovenskih podjetij na tem trgu za krepitev sodelovanja. Srečal se bo tudi s predsednikom azerbajdžanske vlade Arturjem Rasizadejem in z gospodarskim ministrom Shahinom Mustafajevom.

Ob Janši in Žerjavu v Baku potujejo še državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo in prostor Ljubo Žnidar in predstavniki okoli 50 slovenskih podjetij. Ob uradnih političnih stikih bodo v Bakuju pripravili tudi poslovni forum, ki naj bi pripomogel pri predstavitvi slovenskih podjetij.

B. V., T. K. B., Saša Banjanac Lubej
Prijavi napako
Komentarji
tokio
# 14.01.2013 ob 07:41
Na pogovorih naj bi se danes sestala tudi Janša in predsednika države Borut Pahor

Pahor nima časa. V naši ulici kida sneg!
gesan
# 14.01.2013 ob 07:51
J.J. na ultimat Viranta odgovori z ultimatom in grožnjo

in oni bi nam še kar naprej vladali s temi svojimi ultimati in grižnjami...u tri krasne.
tnovak20
# 14.01.2013 ob 07:50
J.J. na ultimat Viranta odgovori z ultimatom in grožnjo
royayers
# 14.01.2013 ob 07:44
Vladajoča SDS med 30.000 člani nima enega sposobnega človeka. Z veličino Ljubljenega Vodje se nihče ne želi pomerit...dikreditacija/likvidacija.p
ress
RudeCorona
# 14.01.2013 ob 07:48
Če v tej zadevi ne bodo sledili Virantu, po moje nobena od teh malih strank ne prestopi več praga.
Wagra
# 14.01.2013 ob 07:43
Janša, gotof si!
Ne misli si, da boš kam v Avstralijo pobegnil, o, ne - celica v Dobu je že rezervirana zate.
evaevi
# 14.01.2013 ob 07:43
ne morem verjeti, tokio me je prehitel
gesan
# 14.01.2013 ob 07:52
SDS naj postavi Vizjaka za mandatarja!

borc ,ti nisi resen kenede...?
Captain Obvious
# 14.01.2013 ob 07:57
Čimprej predčasne volitve. Ta koalicija, ta league of morons, si ne bo več opomogla.
gesan
# 14.01.2013 ob 07:44
Danes je dan xyzero-20 let buthalizma.

Kaj se imjao še naprej sprenevedat?
Ulikses_
# 14.01.2013 ob 07:53
nič posebnega ne bo, kot vedno v naši politiki...vsi so glasni, ko pa je treba kaj narediti, pa rep med noge in na drevo. erjavec bo prpnil, žerjav ravno tako. ljudmila pa ga itak janezu skozi felira, tako da tu ni dvoma, komu je privržena.

vlada bo verjetno ostala taka, kot je.
bbs
# 14.01.2013 ob 08:20
NE LEVO NE DESNO

samo naprej

mladim je j..e za kučane, janše, jankoviče, in njim podobnim luzerjem,

še posebej se jim j..e za partizane, domobrance in nemce

hočejo več služb in nižje davke.

stara generacija se noče umaknit ...
andrejb
# 14.01.2013 ob 07:57
Kot rečeno pred dnevi se uresničujejo napovedi, da nihče ne bo potegnil in nekaj naredil, da bi se kaj zgodilo.. Sedla so prava nikomur pretesna pa še vsak mesec jim navrže kar nekaj tisočakov. Kdo bi šel se vprašam, verjetno tudi jaz ne, vendar mene ne bo nikdar zraven in to je razlika med vse svetimi slovenskimi politiki in navadno rajo. Mene ne briga ali oni zaslužijo po par tisoč na mesec, če vem da jih zaslužijo pošteno in vmes naredijo še kaj za rajo. Vendar raja je vsak dan bolj revna, apatična, zmozgana in neperspektivna, zamuda vlakov iz Berlina je že nekaj let. A gospoda pa s tako obremenjujočimi poročili še kar vlada. Res smešno. Vsi RAJA na ulico pa bomo dosegli pravico. Sedaj pa se nas trudi po nekaj tisoč in oni GOSPODA se nam samo smejejo. RES SMEŠNO.
šurda
# 14.01.2013 ob 08:01
Švercer orožja, obtoženec Mednarodne Koruocije, obtoženec
KRIVE OVADBE, notorični lažnivec, prirejevalec dokumentov,
plagiaror in še mnogo mnogo več Ivan Janez Janša NIKOLI
ne bo odstopi, to so dejstva, spet bo treba na ulico, in ga odnesti
iz kabineta predsednika vlade !
gesan
# 14.01.2013 ob 07:45
ne morem verjeti, tokio me je prehitel

hahaha, saj ti je prej ukradel tvojo zamisel, tak da pogledaj skozi okno, ziher je že v tvoji ulici na poti do tvojega praga...:)
bbs
# 14.01.2013 ob 08:23
stari prdeci se kregajo (levi in desni)

mladi pa so brezposleni.

job not done!
tokio
# 14.01.2013 ob 07:51
http://shrani.si/f/3L/je/1rrNNdM2/cleani
ng-snow-thumb80704.jpg
evaevi
# 14.01.2013 ob 08:15
Da bo treba Janšo odnesti z ulice mi je že dolgo jasno.
Tudi sam razume izključno le ulico.
Uf, pa ravno zima pa toliko snega

da bomo morali še prezebati z mokrimni nogami zaradi tega trdonje.
likid
# 14.01.2013 ob 08:18
Janša je tako zaljubljen sam vase da ga je groza samo pomisliti, da bi vladal iz ozadja in na takšen način držal vse v svojih rokah. On mora biti tudi formalno lider svoje strani. Njegovo stanje je bolestno...

Še bolj bolestni pa so njegovi sledilci. Očitno so že dosegli točko, ko bi lahko sledili vzgledom raznih sekt iz Amerike in drugod po svetu. Če bo Janša rekel, da bodo naredili skupinski samomor, mu bodo brez besede in ugovarjanja sledili...
B52
# 14.01.2013 ob 08:16
"Če bi volitve lahko prinesle kakšne spremembe, bi bile prepovedane."
Jethros
# 15.01.2013 ob 01:10
SDS retorika je dosegla nivo Severne Koreje...
DrKult
# 14.01.2013 ob 10:02
Miheljak je imel meni kar dober predlog. Nekaj mesecev tehnične vlade, da ima ljudstvo čas izoblikovati nove alternative, da se nove stranke oblikujejo in konkretno predstavijo, potem pa volitve nekje proti koncu avgusta.

Meni se to dober predlog, ker če bodo volitve ta moment, se dosti ne bo spremenilo. Ljudje morajo imeti čas za videt še druge opcije, ker če nekoga vidijo prvič, ga smatrajo za amaterja.
KLIPAN
# 14.01.2013 ob 09:29
Goldhorn, Slovenec5, oljka....
Janša- skorumpiranec.
Časar-pravnomočno obsojeni lopov.
Rupar- pravnomočno obsojeni lopov.
Marinič- pravnomočno obsojen goljuf.
Brat Janše- že leta in leta ignorira odločbe inšpekcije o rušitvi črne gradnje v kateri živi.
Kaj je skupnega vsem naštetim?
Vsi so člani SDS!
Kako bi vam naj ljudje še zaupali, mislim, meni to res ni jasno.
Goldhorn,
čeprav sem že navajen na tvoje nebuloze, 100x rajši imam za predsednika gaya kot pa lopova.
Saturn
# 14.01.2013 ob 08:52
Komaj čakam da vidim koliko je Virant res načelen. Če je, bo zahteval, da Jankovič ODSTOPI kot župan Ljubljane, sicer DL ne gre v koalicijo z PS. To je čista analogija s tem, da odhaja iz koalicije če Janša ne odstopi kot premier. No pa da vidimo...
r5
# 14.01.2013 ob 19:19
"Le malo koruptivnih ravnanj je kaznivih dejanj," je prepričan notranji minister, Vinko Gorenak.

Ne hvala, v takšni Sloveniji nočem živeti!
Jethros
# 14.01.2013 ob 09:08
No, ker se Ivan nikoli ne laže verjamem, da bo danes napovedal, da gre SDS na predčasne volitve.
Pokažite, da ne izgubljate časa, saj veste...10 milijonov na dan :)
gesan
# 14.01.2013 ob 07:53
Tokio, ne verjamem, ker si mu naredil preveliko glavo :)
Korošec
# 15.01.2013 ob 01:33
@letnik49
KPK je Komisija za PREPREČEVANJE korupcije. Morala bi torej preprečiti Janši in Jankoviču da bi sploh naredila koruptivno dejanje.


Po tvoji logiki je torej naloga komisije za preprečevanje korupcije, da predvideva kdo in kje bo enkrat v prihodnosti, kaj kradel in ravnal korupno in mu to v naprej prepreči :D Se pravi, da ga ovadijo, ker ga sumijo, da bo enkrat morda čez par mesecev nekaj ukradel :D Kaka komedija bi bla to, če že zdaj pljuvate po njej ko si odkrili nekaj oprimeljivega. Si si sploh prebral, kaj si napisal preden si objavil :D
pancho
# 14.01.2013 ob 18:45
Mimogrede, Thalerjev kolega Strasser je fasal 4 leta resta, ker je bil pripravljen sprejeti 100.000 € letno
gesan
# 14.01.2013 ob 09:25
kvaternik,

itak, vsi smo mi zombistične barabe, drhal, pingvini, debilneži... samo tvoj JJ je pošten, ki na veliko žali vse okoli sebe s takšnimi in drugačnimi izrazi...vse, ki se ne strinjajo z njegovo obliko bojevanja za oblast za vsako ceno...
Sploh ni pomembno, da laže in "ne more" dokazat svojega premoženja kot so to storili vsi drugi razen ZJ..., ki je pra tako samo en velik šmorn v tem politikantstvu...

In potem ,ko ne veš kaj bi, sem tudi jaz baje eden od tistih, ki so izbrisani.
Eh daj no...,nehaj bit že enkrat tako pristranski. Malenkost večja doza resnicoljubja ti ne bi škodovala.
Jethros
# 14.01.2013 ob 09:11
slovenec5:
A vaš razum sploh upošteva dogajanje ali samo riše stripe s komunisti v glavni vlogi?
Piše se 2013, državo pa so nam ugrab li levo-desni mafijci...vi pa o tem, kakšni revčki so, ker ne znajo pojasniti premoženja in gotovine, s katero so uživali leta in leta, medtem ko so rajo fopali, da moramo sprejemati vse kar si oni izmislijo, tudi rezanje priohodkov, sociale, zdravstva itd.
Ali si član te bande ali pa si na ravni neandertalca.
tristokosmatih
# 14.01.2013 ob 08:49
Slovenski politik je življenska oblika, ki je brez hrbtenice in ima zlo debelo kožo - nekakšen eksoskeleton.
Andy0403
# 14.01.2013 ob 23:55
Mrki, pa se to: zate so vsi v sodstvu rdeci... Naj te spomnim: Brezigarca je resila JJ v aferi Depala vas!!! A je ona tudi rdeca???? Verjamem 100%, da ga Drnovsek ne bi odstavil, ce ne bi bilo res....

Pa spet Brezigarjeva, ko se se je cudezno izgubila depesa iz Avstrije v zadevi Patria!!!! Zato pa so po tako dolgem casu tozilci tezko prisli do vseh dokazov, ker so akterji pac imeli dovolj casa za cistilno akcijo! Resno mislim, da samo opranoglavec tega ne vidi...

Pa se to: "moji" prav gotovo niso isti!!!!
a.orhidejca
# 14.01.2013 ob 18:55
Mimogrede, Thalerjev kolega Strasser je fasal 4 leta resta, ker je bil pripravljen sprejeti 100.000 € letno

KOK PA THALER? Aja sej res SLOVENIJA.
Bivši uporabnik
# 14.01.2013 ob 16:30
V tej izjavi je žena Šušteršič,sam ne vem kdo je mož Janša ali Virant ?

Janša je mož, Virant pa poštar.
Churchill W.
# 14.01.2013 ob 10:17
1. Kaj imata skupnega JJ in ZJ?
* To, da tam kjer je to po zakonu potrebno nista jasno in glasno pojasnila izvora svojega premozenja. Dejstvo, da je pri enem 200.000 pri drugem pa 2.500.000 sploh ni pomembno. Zaradi mene je lahko pri obeh 1.000 evrov. Mene bi DURS obesil da ne recem za kaj, ce bi na crno zasluzila 100 evrov.

2. Kaj imajo skupnega "levi" in "desni"?
* To,da vedno poskrbijo za svojo rit in sele nato (ce sploh) pomislijo na dobrobit drzave in njenih drzavljanov.

3. Kaj je najpogostejsi stavek, ki ga je v zadnjih 20 letih uporabil JJ in njegovi strankarski kolegi?
* Teorija zarote, za katero stojijo komunisti in MK.

4. Kdo rusi to vlado?
* Vlada se rusi sama s svojim dejanji. Za njihova dejanja pa so odgovorni oni sami in ne neki "strici iz ozadja".
Vlado rusi LJUDSVO, ki je dokoncno sito obljub in lacno boljsega zivljenja. LJUDSVO, ki je navelicano prerekanja o tem kdo je bil na kateri strani 41-45, kdo je komu leta 50 kaj rekel, kdo je leta *** naredil to in to. LJUDSVO, ki mu je koncno prekipelo, da zakoni veljajo za ene tako, za druge pa malo tako tako. LJUDSVO, ki mu je dokoncno prekipelo, da nekateri bogatijo na racun njih.
šurda
# 14.01.2013 ob 08:34
von Rhein
Nisem bil ranjen, nisem nosil "šajkače", domv sem se vrnil
dobre volje !
Zjutraj sem zgodaj vstal ( 5:30) si skuhal kavo, potem pa sem
se primerno obul in s pomočjo sosedov okidal pločnik !
PS: Sicer pa nisem jaz na "tapeti" ampak Ivan Janez Janša,
ki bo za vsako ceno hotel ostati na oblasti, in danes se bo
končala kratkotrjna "ljubezen" med novim predsednikom Republike
Slovenije Borutom Pahorjem in ZAČASNIM predsenikom vlade
Ivanom Janezom Janšo ! Tako, da boste njegovi VERNIKI lahko
spet vse najslabše pisali o Predsedniku Republike Slovenije
Borutu Pahorju, tako kot je bilo to ko je bil slednji predsedni vlade !
dalton1
# 14.01.2013 ob 23:33
Vizjak je baje dejal, da bi bila znanstvena fantastika, če bi on postal mandatar. S tem je samo potrdil kar vsi vemo, da JJ niti slučajno prostovoljno ne bo prepustil funkcijo predsednika vlade, tudi svojim ministrom iz vrst SDS ne, četudi bi s tem lažje premagali politično krizo. To vse pove o liku in značaju JJ.
zapatist
# 14.01.2013 ob 21:42
SDS nad koalicijske partnerje: "Dvolično"

Kateremukoli politiku lahko zabrusiš, da je dvoličen in se ne boš zlagal. Ampak do obisti dvoličen in daleč najbolj lažniv politikant in njegova kamarilja je pa res zadnja, da lahko komurkoli karkoli na to temo očita.

Jaz samo upam, da Janša res pade, in da nikoli več ne bo zasedal kakršnihkoli javnih funkcij. Briga me za morebitni denar, ki si ga je nagrabil. Zaradi mene lahko tudi spoka v Avstralijo, samo da Slovenijo že enkrat razbremeni svoje primitivne pokvarjene politike.
zaratustra
# 14.01.2013 ob 17:49
kuruc
Kučan je kriv, ker je tvoj veliki vodja JJ lopov in koruptivnež in to prav tako velja za JZ
jast123
# 14.01.2013 ob 14:10
vojnaslo91,
ker je sam kabinet Van Rompuya povedal, da se o tem nista pogovarjala in da se je Janša zlagal.
lechy
# 14.01.2013 ob 12:20
Ljudmila Novak je ena navadna koklja. težko jo gledam, tako kot vse naše politike. gotofa si!
gesan
# 14.01.2013 ob 09:29
bbs,

saj boš tudi ti postal enkrat 50 letnik in boš potem videl kako je to pošteno, da te nekdo izključuje in ne upošteva samo zaradi tega, ker si baje prestar.

Jaz vidim bedake pri 20-ih in pri 60-ih. Jaz ne vidim razlike pri tem v letih...
In prepričan sem, da bi bolj morali znat ločevat med bedaki in razumneži kot pa kakorkoli drugače!
Rudder
# 14.01.2013 ob 08:37
Kdo se javi za predsednika vlade?
graditelj
# 15.01.2013 ob 11:40
Mislim-na ta način komuniciranja, kot se ga grejo pri SDSu se bi še otroci sramovali. Deskriditacije, obtoževanja, pljuvanje po drugače mislečih-kot sem že omenil v drugih temah-takega načina se ne bi sramovala ZKJ. Mogoče je bilo celo tam več demokracije, kot je v SDS, kjer imajo svojega TItota, kateri pa JJ ne pride niti do kolen. Zdaj se kaže, da ta oseba ni čisto OK?? Mislim, da bi bil pripravljen (on in njegovi vazali) uničit tudi Slovenijo, da bi dokazali svoj ja!! Sicer pa so to že dokazali že večkrat, nazadnje v bližnji preteklosti, ko so minirali vse Pahorčkove reforme, samo da bi sebe dvignili. Slovenijo pa s tem odvrnili od zadnjih možnih rešitev. Vse to zdaj je že prepozno. Čeprav zdaj rinejo iste reforme, kot so jih pred dvema letoma rušili.
Boga SLovenija z takim policajskim ministrom kot je Gorenak. Katerega izjave so....
astro
# 15.01.2013 ob 09:48
SDS =

Velikopoteznost, ošabnost, razkazovanje in dokazovanje lastne vrednosti.
Potreba po nenehnem dogajanju in nagnjenost k dolgočasenju.
Patološko prirejanje resnice oziroma laganje.
Ukazovanje drugim, kaj morajo narediti, in nagnjenost k manipuliranju.
Pomanjkanje kesanja, občutkov usmiljenja in krivde.
Površinsko, plitvo izražanje in doživljanje čustev.
Brezčutnost, neobčutljivost, vnemarnost in pomanjkanje vživljanja v čustva drugih ljudi.
Parazitski življenjski slog.
Nezadostno nadzorovanje lastnega vedenja in delovanja.
ti-ne
# 15.01.2013 ob 09:29
"Le malo koruptivnih ravnanj je kaznivih dejanj," je prepričan Gorenak!
Uboga Slovenija s takim ministrom.
Ni nam pomoči!
TineB
# 14.01.2013 ob 22:13
Pa ljubi jezus, koliko je star človek, ki piše te tvite za SDS? 10 let?

Ker kot bi bral zapise razvajenega, arogantnega in hitro užaljenga pamža.

In to naj bi bila resna stranka, ki tako idiotsko komunicira? Pa magari po Twitterju. Pa ko bi vsaj bilo le po twitterju, pa je žal tudi po drugih medijih tako.

....

Toliko časa bodo vsi skupaj izzivali, da se bo folku totalno strgalo. In potem bo hudo.
krjavelj
# 14.01.2013 ob 15:35
Težko pričakujem izjavo Štajerske konjeniuce (Pukšič, Jerovšek)
BGrubin
# 14.01.2013 ob 13:32
Razpustit vse pa nagnat in začet iz 0 nulte.
Kazalo