Slovenija
SD
Židan napoveduje, da se bodo intenzivno posvetili Nacionalnemu reformnemu programu, ki je trenutno v proscesu sprejemanja: "Pri Nacionalnem reformnem programu bomo pritiskali za standard ljudi, ne le za konsolidacijo javnih financ. Imamo gospodarsko rast, čas je za mlade in upokojence," je med drugim povedal. Foto: BoBo
VIDEO
SD bo v partnerjem koalic...
VIDEO
Odzivi na razrešitev Jank...
VIDEO
SD ostaja v koaliciji

Dodaj v

Vrh SD soglasen: Ostajamo v koaliciji. Ministrski kandidat v treh tednih.

Veber: Nimam težav, če stranka ostane v koaliciji
10. april 2015 ob 07:59,
zadnji poseg: 10. april 2015 ob 19:10
Ljubljana - MMC RTV SLO, Radio Slovenija

Po razrešitvi Janka Vebra je predsedstvo SD-ja očitno odločeno, da stranka ostaja v koaliciji, proces preverjanja, ki ga je začel Veber, pa se mora nadaljevati.

Predsednik stranke Dejan Židan je v izjavi za medije poudaril, da so pri tem soglasni: "Predsedstvo stranke je soglasno ugotovilo, da razume, da smo del koalicije." Ob tem napoveduje, da se bodo intenzivno posvetili Nacionalnemu reformnemu programu, ki je trenutno v proscesu sprejemanja: "Pri Nacionalnem reformnem programu bomo pritiskali za standard ljudi, ne le za konsolidacijo javnih financ. Imamo gospodarsko rast, čas je za mlade in upokojence," je med drugim povedal.

Komentarju četrtkovih dogodkov v DZ-ju se seveda ni mogel ogniti. "Proces preverjanja (varnostnih vidikov prodaje Telekoma Slovenije, op. a), ki ga je začel Janko Veber, se mora nadaljevati. Izidi procesa tega preverjanja bodo morali biti upoštevani pri nadaljnji privatizaciji." Zgodba z Vebrom "nas je notranje poenotila. Še bolj bomo pozorni na delo koalicijskih parterjev in izpolnjevanje koalicijske pogodbe."

Kandidata za novega obrambnega ministra po njegovih ne bodo iskali v ihti: "Vzeli si bomo do tri tedne." Začasno bo resor vodil Židan.

Vroča četrtkova seja in razrešitev Janka Vebra
Poslanci DZ-ja so v četrtek zvečer razrešili ministra Vebra z 68 glasovi za in 11 proti. Poleg njegove stranke ga je podprl le še opozicijski ZL.

Sodelovanje SD-ja v koaliciji se Vebru, kot je dejal v poprejšnjih izjavah, ne zdi problematično. "Nimam nobenih težav, če stranka ostane v vladi, v koaliciji. Povedal sem, da bom svojim stališčem sledil še naprej. Upam, da bo stranka sledila tudi tem stališčem," je po razrešitvi za Radio Slovenija povedal Veber.

Židan tudi ne vidi težav glede Vebrovega delovanja v poslanskih klopeh, medtem, ko je predsednik DeSUS-a Karl Erjavec menil, da bi utegnil Veber s svojim ravnanjem tudi v poslanskih klopeh še pretresati koalicijo.

G. C., Al. Ma.
Prijavi napako
Komentarji
scipio
# 10.04.2015 ob 08:17
Korito je korito pa nismo nori, da zapustimo korito.
a.orhidejca
# 10.04.2015 ob 08:26
Veber: Nimam težav, če stranka ostane v koaliciji

Jaz jih tudi ne bi imel, če bi mi vsak mesec padlo 3500-4000€ na TR + razni mutni dodatki.
Binder Dandet
# 10.04.2015 ob 08:17
Amen, oink.
provni
# 10.04.2015 ob 08:32
Morda pa ni slaba misel, da mi banka posodi denar, pa prevzamem sam Telecom in dobičke od letega. Pa še v slovenskih rokah bi ostal in be bi bilo odliva v tujino. Dobra ideja, kajne ?
wisan
# 10.04.2015 ob 08:31
Spoštovani gospod Veber ! In ostali privrženci nacionalnega interesa !

Državna podjetja so že davno privatizirana. Privatizirala jih je država, skupaj s paradržavnimi organizacijami ( forumi, združenji, okroglimi mizami, prijatelji ). In imenujejo se tudi državna podjetja.
Kdo pa lahko garantira, da pomembne informacije, tudi vojaške, že dolgo ne curljajo ven, v Washington in še kam ? No, nekih velikih skrbi glede tega pa ni, ker kaj pa bi jih tam že zanimalo o slovenski vojaški doktrini ?!
amigo
# 10.04.2015 ob 08:36
Obstaja utemeljen sum, da so mnogi poslanci lastniki delnic Telekoma in si ob prodaji obetajo visoke dobičke. Ali to ni zloraba funkcije za pridobivanje materialnih koristi po domače korupcija? Kje si Štefanec, kje ste policaji. Še spite, dobro jutro!
sportivko
# 10.04.2015 ob 08:10
Ko smo že ravno pr tehle političnih zdrahah .......

Ali je tole, kar je naredu Veber tudi kaznivo dejanje?
ksenak2
# 10.04.2015 ob 09:19
Zakaj ne ponudijo nakupa Telekoma DRŽAVLJANOM Slovenije??
V vrstah bi čakali, tako kot smo čakali s tistimi bornimi certifikati, za katere smo hiteli nakupovat delnice Luke, Istrabenza...
lahk
# 10.04.2015 ob 08:23
V Sloveniji kriza, mladi brez služb vrh politike pa se na polno prepucava.

Tokrat je to še huje, ker ne gre za klasično obmetavanje koalicija - opozicija ampak kar koalicija - koalicija. Bog nam pomagaj!
cerera
# 10.04.2015 ob 08:39
ma za voljo 2.000.000 prebivalcev te prečudovite deželice SLOVENIJE nehajte se prepirati, nehajte ustvarjati UMETNE afere (beri sam da se nekaj dogaja in da umetno delate)
in začnite DELATI in DELOVATI za ljudi ki vas financiramo iz GOSPODARSTVA.
igorto
# 10.04.2015 ob 08:26
V izogib bodočim takšnim traparija, bi bilo dobro dvigniti za strank v parlament na 10 % podpore volilcev.
AM
# 10.04.2015 ob 08:37
"Veber: Nimam težav, če stranka ostane v koaliciji"

Zakaj pa so potem bile zdrahe ??
mj
# 10.04.2015 ob 10:23
Pa ga imamo. Bravo Janko Veber, ki mu je končno uspelo najti veleizdajalca, ki je podpisal sklep o prodaji petnajstih podjetij, med njimi tudi Telekom. Na dnu pripetega dokumenta...

https://www.uradni-list.si/1/content?id=113606
resnicar
# 10.04.2015 ob 09:10
SD zgublja identiteto. Sedi v vladi, ki privatizira in vpije, da je proti. Obenem jo po levi prehiteva ZL, ta pa je res proti. Če je SD v parlamentu le zato, da uredi nekaj kadrom službo in da ohrani nekaj upliva v državnih podjetjih, potem me ne bi presenetilo, da jih po naslednjih volitvah ne bo več.
kapljač
# 10.04.2015 ob 08:46
Veber bi moral prestopit v ZL.
Dami
# 10.04.2015 ob 10:19
Veber je primeren samo še za operaterja na številki 112!
felipesko
# 10.04.2015 ob 09:18
amigo
Več kot očitno je DT v interesu predvsem nižanje cene dela v svojih “poslovalnicah” drugod, na račun ohranjevanja standarda svojih delavcev v Nemčiji.

Saj to je formula nemškega gospodarstva na vseh področjih.....Nobene logike ni,da bi bil nemški delavec toliko bolj priden od našega....Takšen najbolj plastičen primer so trgovine Hofer in menda Lidl,ki so po celotni Evropi standardno enake in imajo enake artikle in zelo podobne cene (naše cene so celo višje,kot avstrijske)
In ko pogledamo plače?? Nemci imajo dvakratnik naših plač....Kako??? Mimogrede sta lastnika teh verig najbogatejša Nemca.....Po vsej verjetnosti imata najmanjši dobiček doma,kot patriota-haha in cuzita druge.....
To je preprosta filozofija kapitalizma,ki v osnovi nima razčiščenih standardov za skupne dobrine,zdravstvo,šolstvo,socialo in vse te elemente sedaj na veliko frizirajo in politično milijo,da mirijo narod....
Nobena skrivnost ni,da so se zelo zanimali za naš bivši sistem,ki je veliko področij dobro urejal in so skandinavci precej stvari prekopirali od bivše Juge.....
A kaj,ko smo mi tukaj spet bolj papežki od papeža.....Če samo omeniš prejšnji sistem,rumeni že padajo v nezavest in vidijo udbo na pohodu.....
Začenjam se spraševati in to resno......Zakaj nekateri tako vztrajno ponavljajo in nas prepričujejo,kako zgrešena je bila prejšnja ureditev,če pa je to splošno znano in to vsi vemo....
Razmišljam tudi,zakaj jebem...i,niso prej tako kradli po velikih firmah???Ja zakonodaja je bila do teh lopovov bolj rigorozna,kaj pa drugega.....Mutili so itak,vendar v razumnih mejah....
In ker ne znajo narediti reda po teh firmah,bodo enostavno raje prodali in rešili svoje nesposobne riti,ob enem pa tudi generacije,ki prihajajo in bi rešitve mogoče imeli....
Haloo
# 10.04.2015 ob 08:12
Občutek zaželjenosti v poslanskih klopeh, bo v prihodnje Božanski.
bojanvasiljevic
# 10.04.2015 ob 11:06
Ko je treba krasti narodu so najbolj večinsko soglasni kaviar komunisti kot Merklovo nacionalisti.
Kvazi opozicija in vlada kot štirje mušketirji v škodo narodu. Zlato fiskalno pravilo, referendumsko pravilo, razprodaje, TEŠ, poroštva. Sami dvigovalci rok, jaz pa vidim samo sredince narodu.
Slovenec11
# 10.04.2015 ob 09:23
Levici je važno da je na oblasti in da krade
Kakšna stranka je to
- glasuje proti vladi in ko izgubijo ostanejo v vladi

Pa tega še otroci v peskovniku ne počnejo

No strici ki uničujejo Slovenski narod iz ozadja pa ostajajo isti - samo lutke menjajo
slovencsm
# 10.04.2015 ob 09:16
Pa naj razume kdor more. Najprej taka gonja proti predsedniku vlade, zdaj pa bodo ostali v koaliciji in sam Veber niam nič proti temu. Očitno je tem politikom samo še za svoje egoistične cilje (beri privilegije) ker drugače nekdo ki tako ostro nasprotuje določenim aktivnostim vlade, ne more biti več del le te.
dimmukomun
# 10.04.2015 ob 09:00
uf.težko presenečenje za 14 izgubljenih dni,sedaj pa pročente od telekoma računat?
jože1956
# 10.04.2015 ob 08:57
Ko bodo današnji politiki dokončno razprodali vse, kar je ta narod ustvaril in nas postavil v položaj hlapcev, potem tudi svojih politikov in svoje vlade več ne potrebujemo. Današnjo generacijo Slovencev pa bodo njihovi potomci nekoč prekleli za vedno.
amigo
# 10.04.2015 ob 08:20
Namreč, tako kot je padal delež države v DT, tako je raslo število odpuščanj delavcev v hčerinskih podjetjih DT povsod, kjer so kaj kupili, tudi v HT, ob čemer svojih zaposlenih v Nemčiji DT praktično ni tikal. V dobrih 10ih letih so tako Nemci iz 11.500 zaposlenih v HT odpustili 6000 zaposlenih, na sedanjih 5.500.
A tudi teh 5.500 ni ostalo vseh redno zaposlenih, saj je DT začel forsirati zaposlovanje preko študentskih servisov in pogodb za določen čas. Več kot očitno je DT v interesu predvsem nižanje cene dela v svojih “poslovalnicah” drugod, na račun ohranjevanja standarda svojih delavcev v Nemčiji.
Obenem pa so delavci DT neprimerno bolj obremenjeni pri svojem delu v “poslovalnicah”, kot pa v nemški centrali sami, saj je, za primer, obremenjenost na zaposlenega v DT v Nemčiji 290 uporabnikov, medtem ko je v “poslovalnicah” to razmerje že absurdno – na Hrvaškem 463, v Makedoniji 800 in v Madžarski kar 806 uporabnikov na zaposlenega, ob čemer imajo tudi do 60% nižje plače, kot njih kolegi v Nemčiji.

To je opis žalostne prihodnosti delavcev Telekoma, ko bodo prišli v last DT. Kje si Semolič, že dolgo te nismo videli na ulici. A zdaj je v redu, ko prodajajo naši. Kakšna bo kvaliteta "storitev", ko bo en sam uslužbenec "odgovoren" za 800 uporabnikov pa si lahko mislite.
resnicar
# 10.04.2015 ob 09:22
ker drugače nekdo ki tako ostro nasprotuje določenim aktivnostim vlade, ne more biti več del le te.

To bi bilo držalo v neki normalni državi, v naših tranzicijskih butalah, pa stranka celo vstopi v koalicijo, čeprav nasprotuje glavnim konceptom in programskim povdarkom vodilne stranke.

Temu jaz pravim, da hrbtenico zamenja oportunizem. Pritisk lobijev, ki stoji za tem, se kaj dosti ne zmeni za usmeritev in načela, grebejo se bolj za osebne interese in stranka postane orodje za doseganje le teh. Vse to pa lahko počneš le če si v vladi, beri: pri koritu.
mb128
# 10.04.2015 ob 21:10
Resnicar. Ko bo nekega dne obrambni minister prišel z zahtevo pred finančnega ministra, da zaradi nekega nespametnega dejanja, ki smo mu priča sedaj, da toliko in toliko € bi te prosil, da odpreš lastno denarnico tudi v mojem imenu kajti jaz je ne bom. In ne, takrat, ko/če se bo to zgodilo ne bom upošteval izgovora oz. opravičila sorry, saj sploh nisem vedel zakaj se gre. Enako velja za vse tiste, ki ste podporniki, da Telekom prodamo tujcu! Sedaj pa bom res končal na to temo.
sagoza
# 10.04.2015 ob 18:09
ostati ali odti, to je sedaj vprašnje. ma koga imate za norca butalci!
amigo
# 10.04.2015 ob 11:21
&hipi
o bo nastopila ta mračna prihodnost, ki jo opisuješ, bodo nezadovoljne stranke Telekoma, za katere bo skrbel en zaposleni DT na 800 strank, kot praviš, množično prehajale h konkurenčnim operaterjem, ki bodo zaradi prostega trga (tako upamo) in konkurence, lahko ponudili za stranke ugodnejše storitve. delavci, ki jih bo neusmiljeni kapitalist DT odpustil, pa bodo lahko poiskali delo pri drugih konkurenčnih operaterjih.

Ti si izgleda funkcionalno nepismen. Telekom ima omrežje in mu zato nihče ne more konkurirati. Do hiše je pač napeljan en optični kabel in ta je last Telekoma. Bodo ti tvoji ponudniki znova prekopali ulice in potegnili nove kable. Ne bodo. Zato Telekom ni navaden ponudnik, ampak lastnik infrastrukture in s tem monopolist. Zakaj je Merklova proti, da hrvaška država zgradi vzporedno omrežje in s tem omogoči konkurenco? Tudi Cerarja je že zasliševala o prodaji Telekoma. Se pravi minister naše vlade se ne sme vmešavati v prodajo Telekoma, nemška kanclerka pa se lahko. Ali smo se vrnili v čas Hitlerjevega Mein Kampfa. On nam je odrekal celo pravico do življenja, njegova naslednica pa bi nas rada samo okradla. Velik napredek. Naj najprej plača odškodnino svojcem vseh, ki so jih pobili Ubermenschi. In teh v sloveniji ni bilo malo.
A6
# 10.04.2015 ob 11:19
Kako bo lahko delovala koalicija s takšnimi nasprotujočimi si stališči glede privatizacije?
gesan
# 10.04.2015 ob 10:01
Če je ta stranka do konca podpirala Vebrovo delovanje, bi morala sedaj brez zadržkov iz vlade v opozicijo.

Ampak vemo, da ne gre za resnico. Gre za položaj. In to je tisto kar daleč največ šteje...tudi, če poteptajo resnico.
izo
# 10.04.2015 ob 09:56

Je pa res, takšne smo mi izvolili, in takšne imamo.


ni vedno tako, včasih se voli, pa se potem v parlamentu odloči, da pa mogoče narod ne izbira najbolje..
cocker
# 10.04.2015 ob 09:46
On res nima težav, če stranaka ostane v koaliciji. Jasno saj že celo vrsto let bere lepe denarce, kjer kol je. Je pa kot skoraj vsi politiki - za na gnojišče.....
Moje_mnenje
# 10.04.2015 ob 09:02
Torej koalicija ostane ista, kar je dobro za narod, toda slabo za stranko ljubljenega obsojenca, ki še vedno hodi po pparlamentu.

Drži kot pribito. Se pridružujem mnenju.

Ampak on bi kar iz sence. Mu je morda vroče?
kapljač
# 10.04.2015 ob 08:46
SD v trenutkih, ko bi mlrali dodat plin, začno peljat rikverc. Očitno je veljakom 6% zadost , da je zanje poskrbljeno. Še kolcalo se vam bo po Vebru.
ksenak2
# 10.04.2015 ob 08:26
V ponedeljek bo znano, kdo je ostal v igri za nakup Telekoma Slovenije in koliko je pripravljen plačati za večinski delež države. Kot smo napovedali, je pričakovati nizke ponudbe. Kakršen koli bo izid privatizacije – ta je že sedaj pustila pečat
Afterburner
# 11.04.2015 ob 00:10
Vrh SD soglasen: Ostajamo v koaliciji.

Slabo za Slovenijo. SD je stranka, ki je direktna naslednica ex KPS. Takšna stranka pa je lahko samo močna zavora kakršnegakoli napredka Slovenije, oz. pospeševalka katastrofe za to deželo.
Pigglet
# 10.04.2015 ob 20:57
@tomazmb
V zagovoru je g. Veber jasno povedal, na katere člene zakonov se je oprl. Nihče ga ni mogel demantirati. Niso mu tudi mogli dokazati, da je prekoračil pooblastila niti da je OVS deloval neskladno z zakoni.
Vse kar lahko zapišete nasprotniki ravnanja g. Vebra je "svinjarija" g.Vebra. Da bi jo dokazali, niste sposobni. tako kot niso bili sposobni JJ nedvoumno dokazati vloge v "Patrii". Le da je v eni zgodbi parlament, v drugi sodišče. Ko je nekdo politično odpisan, neustrezen, so različna orodja izvršbe. Samo da politično pobarvan plebs nasede, pa je vse OK. Enkrat eni, drugič drugi.
Partizan Miha
# 10.04.2015 ob 20:24
tomazmb - Posledica ravnanja g.Tonina je, da se je vrednost Telekoma samo v 3 tednih znižala za Ali bo g. Veber odgovarjal za to svinjarijo, ki si jo je privoščil?. Ali bo g. Tonin odgovarjal za to svinjarijo, ki si jo je privoščil? Če bi bil g Tonin tiho, in se vmešaval v delo ministra, bi dobili vsaj 104,5 miljone € VEČ. Hvala g Tonin, da ste Nemcem znižali ceno, in nas še cceneje pro (e)dali.
amigo
# 10.04.2015 ob 18:49
SD je stranka brez ponosa in časti. Kljub temu, da jih Cerar javno osramotil bodo še kar člani tega cirkusa, ki se imenuje Cerarjeva vlada. Ministri se menjavajo že po nekaj dnevih, eden bolj nesposoben od drugega. Židan pa je napredoval od direktorja svinjske farme do ministra za obrambo. Čestitamo!
oliva
# 10.04.2015 ob 16:58
Jaz sem mislila tudi ali predvsem to DO tega lastnika.
Zakaj je taka nizka vrednost?
In zakaj, če je tako, je TREBA prodati ta hip, se ful mudi, voda v grlo teče.
Komu, čemU?
Komu se tako mudi s prodajo, kot najbolj tistemu, ki se bo z njo okoristil (ali se je že, pa mora tako nadnujno to tudi speljati - ker je biznis že narejen).
In ali so zato delali te zdrahe in štale in krize, da so ceno še znižali (kar pa je sploh katastrofa in izdaja)...

sori, če je tale prodaja pedenana tako skrivnostno, nadnujno v naglici in tako šalabajzersko, imam vse razloge, da menim, da smrdi do neba.
(pa kot rečeno že brez varnostnih vidikov)
cerebro
# 10.04.2015 ob 16:36
Pa zakaj ne izvedejo javne ankete o sodelovanju v vladi? Aja, saj je jasno, zato ne, ker se ne bi držali načel, če jim rezultat ne bi bil všeč.
Naj se ukinejo, bo še najmanj škode.
Mindmaster
# 10.04.2015 ob 15:31
Cerar, za spremembo bodi pameten in zamenjaj SD z NSi v koaliciji. Sicer bo Desus prevzel vse vajeti v svoje roke.
Wasabi
# 10.04.2015 ob 12:08
Obrambni resor bo prevzel kmetijski minister Židan.

Hahahahahahahahahahahahahaha. Židani je prav za vse, še najbolj bi pa pasal pred prlment za vrtnega palčka. Ne eno stran od vrat on, na drugo pa Erjavec.
kapljač
# 10.04.2015 ob 12:07
Veber bi moral prestopit v ZL. Tam bo zelo cenjen za delo ki ga jezelo korektno državi in državljanom opravil.
generusus
# 10.04.2015 ob 11:48
Bolj kot odhajanje ministrov in ministric bode v oči dejstvo, da aktualna vlada ni sprejela nobenega ukrepa, ki bi vplival na delovanje gospodarstva, ki je podstat za vse preostale dejavnosti v državi, vključno s socialnimi transferji.
izo
# 10.04.2015 ob 10:46
Ker v poslovnem svetu postopki tečejo, ne glede na te politične zdrahe. Obstajajo neka pravila igre, neki roki, ki so znani vnaprej in teh se morajo udeleženci držati.

katera pravila, katero roki, očitno veš nekaj več od nas, lastnikov telekoma? uradno gre samo zanimajo dojč telekoma, pa še ene firme, če se ne motim, vsi pa vemo, da so pod mizo že od leta 2007 določene obljube, zato se jim zdej tako mudi s tem, da iztžijo minimalca za plačilo, mogoče samo še kakšna eferco sprožit, pa bo šlo za 100 miljonov..
Šentvid
# 10.04.2015 ob 10:36
@mj 10:23
"Državni zbor daje Slovenski odškodninski družbi, d. d., soglasje za odtujitev naložb Republike Slovenije, s katerimi upravlja, ter Kapitalski družbi pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., Slovenski odškodninski družbi, d. d., Modri zavarovalnici, d. d., D.S.U, družbi za svetovanje in upravljanje, d. o. o., in Posebni družbi za podjetniško svetovanje, d. d., soglasje za odtujitev njihovih kapitalskih naložb v družbah, ki so navedene spodaj, postopek za odtujitev pa se še ni začel:

1. Aerodrom Ljubljana, d. d.

2. Adria Airways Tehnika, d. d.

3. Nova KBM, d. d.

4. Telekom Slovenije, d. d. "
Krivec je državni zbor . V vsi poslanci in poslanke kateri/e so glasovale za ta sklep.ODTUJITEV !
Ločiti moraš , poslanca od predsednika DZ .
Lp
felipesko
# 10.04.2015 ob 10:35
Slovenec 11
Levici je važno da je na oblasti in da krade
Kakšna stranka je to
- glasuje proti vladi in ko izgubijo ostanejo v vladi


No,če smo že pri tem,je včeraj padla celotna politika....ali pa je tudi možno sklepati,da se opozicija strinja z vlado in je vse ostalo le predstava za javnost.....
Mogoče pa je spet prišlo,do tihih obljub vlade,opoziciji,tako nekako,kot so obljubili prodajo Telekoma....nekomu...nekje...nekdaj...nekdo....???
Kaj je sedaj DZ?? Disciplinski senat predsednika vlade???Halo?? In zakaj bi,kot nasprotnik vlade,delal uslugo vladi??? Imej si ministra,ki te ne uboga....sam si si ga zbral.....
Kazen bi bila pravilna,če bi Veber ostal.....Keeeeer,pa ni šlo za to,je bilo glasovanje drugačno.....Vsi so zajeb..li (po politični liniji),le SMC (niso imeli kaj druga) in ZL,sta bili tu načelni.....
Floskule o državotvornosti si lahko v rit vtaknejo z velikim Grimsom na čelu,ko je bil bled kot stena,ker je jedel lastna gov....a,pri obrazložitvi glasu.....
To pa je naša demokratična realnost......Soldati....šolarčki...popolnoma enak rezultat bi bil,če bi se vsedli predsedniki strank....
Mimogrede......grosupeljski volilci se zahvaljujejo US,ker jim je omogočilo neposredno izražanje demokracije preko svojega dragega poslanca.....Ne vem,kako je glasoval?? Po posvetu z volilci,menda pričakovano.....
antipopulist
# 10.04.2015 ob 10:29
Ta trenutek na borzi je delnica telekoma ze 129 eur. Nekaj mesecev nazaj je bila 160. Hvala Vebru in vsem zagovornikom nacionalnega sranja!!!

Tudi če bi Telekom res "morali" prodat... a mi lahko kdo od megaumov razloži, zakaj preprosto ne bi počakali nekaj mesecev s tem zbiranjem zavezujočih ponudb, da se tale (kao) prah od afere poleže in da se cena normalizira?
robijehud
# 10.04.2015 ob 10:22
Če bi vojske uporabljala svoje vode tako, kot včasih, do vse te godlje sploh prišlo nebi!
Kazalo